Miles Teller afslører, at han er vaccineret efter Taylor Swift-musikvideoudgivelsen

Indholdsfortegnelse:

Miles Teller afslører, at han er vaccineret efter Taylor Swift-musikvideoudgivelsen
Miles Teller afslører, at han er vaccineret efter Taylor Swift-musikvideoudgivelsen
Anonim

Taylor Swifts nye musikvideo fra Red (Taylor's Version), som også er Blake Livelys instruktørdebut, er her endelig! Swifts sang, med titlen I Bet You Think About Me, er en breakup-ballade fra hendes genudgivne album, en duet hun sang med countrymusikeren Chris Stapleton.

I musikvideoen optræder Whiplash-stjernen Miles Teller i rollen som Taylor Swifts nye muse! Klippet følger et scenarie, der er gået g alt i brylluppet, hvor Swift spiser af sin bryllupskage, før hun skifter til en fantastisk rød balkjole, mens hun spiller guitar og rocker ud til sangen.

Tidligere var The Spectacular Now-stjernen involveret i et kontroversielt online-rygte, der sagde, at han nægtede at blive vaccineret for Covid-19. Da han testede positiv i september, hvilket fik produktionen på Paramount Plus-miniserien The Offer (som er en spin-off af The Godfather) til at gå på pause, kaldte brugere på sociale medier ham "erstattelig" og delte ingen sympati for ham.

Miles Teller siger, at han er vaccineret

Miles har aldrig adresseret rygtet før, men skuespilleren har endelig besluttet at opklare tingene efter udgivelsen af Swifts nye musikvideo, som han medvirker i.

"Hej gutter, jeg har norm alt ikke behov for at adressere rygter her, men jeg er vaccineret og har været det i et stykke tid. Det eneste, jeg er imod, er had," skrev Teller i en delt besked til Twitter. Skuespilleren specificerede ikke, hvor længe han havde været vaccineret, hvilket får Twitter-brugere til at spekulere på, om han ændrede sin holdning til vaccination, efter at produktionen af hans show blev lukket.

Daily Mail rapporterede i september gennem en uidentificeret kilde, at den 34-årige skuespiller har nægtet at blive vaccineret. De delte et citat fra en insider og skrev: "Miles Teller er ikke vaccineret. Han ville ikke engang få testen. Nu har han bragt virussen til sættet, og hele sættet var nødt til at lukke ned."

Rapporten fik fans til at tro, at Teller var en anti-vaxxer, og de smækkede skuespilleren online.

Så da Swifts musikvideo blev udgivet, begyndte de igen at sætte spørgsmålstegn ved den Grammy-vindende popsangerindes beslutning om at caste ham i hendes video. Nogle fans spekulerede på, om han fik vaccinen til at være med i Swifts video, mens andre gav udtryk for, at han altid var vaccineret, og rygterne om ham var ikke fra en troværdig kilde.

Anbefalede: