Her er hvorfor Tom Hanks og Howard Stern aldrig bliver venner

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Tom Hanks og Howard Stern aldrig bliver venner
Her er hvorfor Tom Hanks og Howard Stern aldrig bliver venner
Anonim

På et tidspunkt i Howard Sterns karriere så det ud til, at han gjorde alt, hvad der stod i hans magt, for at forstyrre enhver, han troede havde magt at udøve. Som et resultat giver det god mening, at de fleste af de berømtheder, der endte i Sterns trådkors på det tidspunkt, ikke kunne lide ham.

For nylig har Howard Stern tydeligvis gennemgået en forvandling, da han nu er mere interesseret i at have dybe samtaler end at sige noget chokerende. Faktisk anser mange mennesker Stern for at være blandt de bedste interviewere i branchen, hvilket forklarer, hvorfor han nu har en lang liste af kendte venner.

Hvis du leder efter det perfekte eksempel på, hvordan Howard Stern har ændret sig gennem årene, så se på hans forhold til Adam Sandler. Når alt kommer til alt, har Stern og Sandler for nylig gjort det godt igen efter år med hårde følelser baseret på Howards tidligere løjer. Mens Sandler og Stern har gjort op, er der en meget god grund til, at det virker sandsynligt, at Howard og Tom Hanks aldrig bliver venner.

Howard finder et mål

Igennem Tom Hanks' legendariske karriere er han blevet kendt som en af de mest respekterede og elskede skuespillere i Hollywoods historie. Da han virker som sådan en sympatisk fyr, virker tanken om, at en berømthed måske ikke kan lide Hanks, ret chokerende. Men da de hårde følelser, der må eksistere mellem Tom og Howard Stern, ikke er relateret til noget specifikt, megastjerneskuespilleren gjorde, er de meget mindre overraskende.

Selv om Howard Stern er meget venligere, når han taler om de fleste berømtheder i disse dage, betyder det ikke, at han har mistet den skarpe tunge, der gjorde ham til en legende at være sammen med. Desværre for Tom Hanks' søn Chet har han været målet for nogle ret hårde ord fra Stern.

Tidligere råbte Howard Stern Chet Haze, hver gang Tom Hanks' søn blev opdraget. Mens han t alte med Shade 45s Rude Jude i marts 2015, udt alte Stern, at Chet "stjæler din sorte kultur", hvilket var en ret tam udtalelse for Howard. Men når Stern også har fornærmet Chet hårdt i betragtning af, at han kaldte Tom Hanks' søn for en "fkin' dche" i februar 2011.

I betragtning af at Chet Hanks har gjort mange latterlige ting, har nogle mennesker undret sig over, hvor tæt Chets forhold til hans forældre er. Men efter alt at dømme elsker Rita Wilson og Tom Hanks uforbeholdent Chet. Med det i tankerne burde det være en selvfølge, at Tom ikke ønsker at hænge ud med en, der gentagne gange har taget billeder som sin søn, som Howard Stern har gjort.

Chet tager tingene alt for langt

Selv om Chet Hazes far er en Hollywood-sværvægter, har den unge rapper aldrig været bange for at sige noget. For at bevise det, skal du blot se på den ekstreme måde Chet reagerede på, efter at Howard Stern kaldte ham ud.

Efter at Howard Stern havde fornærmet Chet Haze alvorligt, gjorde det det ikke ok for rapperen at true radiolegenden med vold. På trods af det udfordrede Haze i 2015 Stern til en kamp i et siden-slettet tweet. "Lad mig komme med på dit show btch," skrev han. "Kom og fang denne fade … lad mig leve i luften, og vi kan gå pund for pund se, hvem der ligner det fjols, du tørrede gamle tt op … let at snakke lort i et lukket rum psy, hav mig deroppe i studiet med dig, lad os give folk, hvad de vil have."

Hvis det ikke var slemt nok, så eskalerede Chet tingene ved at true med direkte at angribe Stern, hvis han får chancen for det. "Har du nogen idé om, hvor slemt jeg kommer til at overfalde dig, når jeg ser dig… Du kan ikke løbe fra mig for evigt banke knæ… Hør. En dag, måske i morgen, måske 10 år fra nu, vil jeg se dig personligt, og jeg vil såre dig." "Jeg håber, at du rejser med sikkerhed!!! VENLIGST hav mig med i showet… jeg vil skælde på dig og dine yuppie-sidekicks på dit eget show… det er en skam, at du ikke hænger i de samme kredse som min familie (ikke nok brød til det), for hvis du gjorde, ville jeg allerede have set dig."

Chet Haze var åbenbart klar over, at hans tweets ville få meget opmærksomhed og reflektere dårligt over hans berømthedsforældre, og fortsatte med at adressere disse fakta i et par tweets. "JEG ER EN GÅENDE PR-KATASTROF, OG JEG KUNNE BESKRIVELSE BESKRIVELSE GIVE EN FK MINDRE!!!!!" han skrev. "ÅH vent, jeg mente, at jeg bogstaveligt t alt (sic) IKKE GIVER EN ENESTE FK!!!!" "JEG LEVER IKKE MIT LIV EFTER NOGENS REGLER, MEN MINE EGNE… SUG MIN FKING DK!!!! LMAOOOO!!!!! I sidste ende blev Chets påstande om, at han ikke var ligeglad med tilbageslag til hans tweets undermineret ved, at han hurtigt slettede dem.

Anbefalede: