Miley Cyrus mistede næsten Hannah Montana til disse stjerner Og det var ikke kun Taylor Momsen

Indholdsfortegnelse:

Miley Cyrus mistede næsten Hannah Montana til disse stjerner Og det var ikke kun Taylor Momsen
Miley Cyrus mistede næsten Hannah Montana til disse stjerner Og det var ikke kun Taylor Momsen
Anonim

Kan du forestille dig nogen anden end Miley Cyrus spille rollen som Hannah Montana? Kunne nogen anden have skjult sin identitet med kun en blond paryk så fejlfrit?

Miley Cyrus var en sensation før teenageren under Hannah Montanas løb i 2006-2011. Showet var et kæmpe hit for Disney, og det gjorde den unge skuespillerinde til en superstjerne. Historien om Miley Stewart (spillet af Cyrus), som var en almindelig studerende om dagen, men blev til en popsanger om natten, ramte en akkord blandt børn på det tidspunkt. Sitcom centreret omkring Miley, der forsøgte at skjule sin identitet for dem omkring hende. Hendes far i det virkelige liv, sangeren Billy Ray Cyrus, spillede hendes far i showet. På rollelisten var også hendes bror Jackson (Jason Earles) og vennerne Lily (Emily Osment) og Oliver (Mitchel Musso)..

Ville Hannah have været den samme uden Miley? Vi ved aldrig med sikkerhed.

8 Hvad Hannah Montana kunne have været

Kan du forestille dig Alexis Texas? Hannah Cabana? Samantha York? Dette var tre af de oprindelige navne, der blev overvejet for Hannah Montana.

Idéen til det, vi nu kender som Hannah Montana, kom fra et afsnit af Disney-hittet That's So Raven. Forudsætningen var, at en barnestjerne i et populært tv-program besluttede at prøve livet på en normal skole. Pigens navn skulle være Chloe Stewart.

Miley prøvede oprindeligt med "bedste veninde" Lilly, men de troede, hun ville blive en bedre hovedperson. Da hun fik rollen, ændrede de hendes navn fra Chloe til Miley. Resten er historie.

7 Drama Over Hannah Montana Casting

Der var for nylig en viral TikTok af @fernandacortesx, der sagde, at sangerinden og Cheetah Girls 2-stjernen, Belinda Peregrin, var i de sidste tre til hovedrollen i Hannah Montana.

Lisa London, som var den oprindelige casting-instruktør på det populære Disney-show, lagde en video op den 17. august for at rette op på tingene.

"Jeg er faktisk den originale casting-instruktør på Hannah Montana, og jeg opdagede Miley Cyrus," sagde Lisa. "Jeg ville fortælle alle, at Belinda - som i øvrigt er dejlig - aldrig var i top tre for rollen som Hannah."

Hun fortsatte med at sige, hvem de to andre var i den top tre. Taylor Momsen og Daniella Monet var klar til rollen som Chloe, alias Miley Stewart.

6 Taylor Momsen fik ikke Hannah Men…

Tingene ville have været helt anderledes, hvis Taylor Momsen spillede hovedrollen som Hannah Montana. Ikke alene ville Disney-showet have en anden følelse med Taylor, men så ville hun ikke have været Jenny Humphrey på Gossip Girl.

Taylor var allerede en stjerne som syv år gammel, da hun medvirkede som Cindy Lou Who i How the Grinch Stole Christmas. Ikke underligt, at hun blev overvejet for Hannah Montana. Men hun fik desværre ikke den rolle.

I 2017 fik Taylor rollen som Gossip Girl, der ændrede hendes liv, da hun kun var 14 år gammel. Hun var kun med i serien i tre år. Hun forlod på grund af sin musikkarriere. Hendes band, Pretty Reckless, blev hendes prioritet, og hun blev sat på "ubestemt pause" fra showet. Hendes punkrockband har udgivet fire albums. Musikken er ikke særlig Hannah Montana.

5 Daniella Monet endte på Nickelodeon

Trina Vega fra Victorious som Hannah Montana? Det er svært at forestille sig, men det skete åbenbart næsten.

Daniella Monet spillede Trina, søsteren til Tori Vega, spillet af Victoria Justice, i Nickelodeon-serien Victorious. Daniella spillede den perfekte narcissistiske, materialistiske og tonedøve Trina. Hun var en stor del af at gøre Victorious til det sjove show, det var.

Efter Nick-serien sluttede i 2013, fortsatte Daniella med at spille. Hun er nu gift mor til to.

4 JoJo afviste Hannah Montana

Det er kendt, at Miley ikke var det første valg for Hannah. Rollen blev først tilbudt popsangeren JoJo, hvis rigtige navn er Joanna Levesque. Hun afviste det, og så blev rollen givet til Miley.

Fortrød JoJo noget, efter at Hannah Montana blev en stor succes og forvandlede Miley Cyrus til en pop-superstjerne? Da hun blev spurgt, var hendes svar: "Ingen fortrydelse. Ingen fortrydelser overhovedet. Ja, Disney tilbød mig rollen, men det er ikke rigtig, hvad jeg selv ser."

3 Blev Aly & AJ overvejet for Hannah?

Efter Lisa London afslørede de to andre skuespillerinder, der var overvejet til Hannah Montana, t alte AJ Michalka op.

AJ og hendes søster Aly var popduoen Aly & AJ. De er også skuespillerinder og medvirkede i Disney-filmen Cow Belles.

AJ tweetede fra søstrenes fælles twitter-konto, Jeg elsker Lisa London, men jeg har noget te ud over teen at spilde. Gary Marsh tilbød oprindeligt rollen som 'Hannah Montana' til Aly, og jeg blev tilbudt rollen som 'Lilly Truscott' (jeg ved, at dette er ligegyldigt, men tænkte, at jeg ville melde mig).” Pigerne afviste rollerne.

2 Er Miley Cyrus ærgerlig over Hannah Montana?

Miley Cyrus var kun 13 år gammel, da hun blev sat ind i rampelyset. Hun så ud til at leve drømmen, men efter Hannah gjorde Miley oprør.

Miley har sagt, at hun ikke en gang følte sig bekymret om hende, hvis hun ikke var Hannah, og hun havde lidt af en identitetskrise. Hun kæmpede med sin berømmelse efter Hannah.

Miley udgav sit album Bangerz i 2013. Det var her, hun droppede sit Disney-image og ville være mere moden og edgy.

I takt med at hun er blevet ældre, er Miley kommet til sin ret. Hun har udgivet flere albums og ser ud til at have fundet sin plads som sanger og kunstner. Hun går stærkt.

1 En Hannah Montana-genforening?

Fans af Hannah Montana ville elske en genoplivning af serien. Hvem ville ikke elske at se, hvor karaktererne er i dag? I 2020 havde Miley Cyrus og Emily Osment deres eget lille gensyn på Mileys Instagram-show, hvor de chattede og viste gamle billeder.

Det ser ikke ud til, at der snart vil ske en genstart, som iCarly gjorde. Men fans kunne altid håbe på et Venne-lignende genforeningsshow en dag.

Anbefalede: