Tom Hanks indvilligede i at medvirke i en film, der indbragte mindre end 1 million dollars. Her er hvorfor

Indholdsfortegnelse:

Tom Hanks indvilligede i at medvirke i en film, der indbragte mindre end 1 million dollars. Her er hvorfor
Tom Hanks indvilligede i at medvirke i en film, der indbragte mindre end 1 million dollars. Her er hvorfor
Anonim

Når man ser på de største navne i skuespillerhistorien, er der få kunstnere, der skiller sig ud, som Tom Hanks gør. Hanks har været med i spillet i årtier nu, og efter utallige hitfilm og Oscar-nomineringer har skuespilleren smedet en arv og opnået en nettoværdi, som få kan konkurrere med. Mens han kunne læne sig tilbage og slappe af, fortsætter skuespilleren med at levere fremragende præstationer på det store lærred.

Tilbage i 2008 deltog Hanks i et lillebitte projekt, som overraskede folk. Manden er et blockbuster-kraftværk, men i et kort øjeblik var han involveret i et projekt, som de fleste på det tidspunkt ikke engang hørte om. Det viser sig, at han havde en unik grund til at optræde i filmen.

Lad os se, hvorfor Tom Hanks optrådte i et træk, der tjente mindre end $1 million.

Hanks er en filmlegende

Tom Hanks SPR
Tom Hanks SPR

Som en af de største skuespillere i sin æra og filmhistorie har Tom Hanks set og gjort næsten alt, hvad en skuespiller kunne håbe på. Manden har ingen mangel på fantastiske film, og han har været i stand til at udmærke sig i flere genrer. Der er ikke meget, som Tom Hanks ikke kan, og hans enorme succes har givet ham den luksus at vælge og vælge sine roller.

Hanks begyndte at bryde ud som en stjerne tilbage i 80'erne, før han for alvor satte gang i tingene i 90'erne med nogle klassikere. I 80'erne så Hanks hovedrollen i film som Splash, Big, Turner & Hooch og andre, før han satte sig på kritikerrost i 90'erne. I løbet af 90'erne optrådte Hanks i film som Philadelphia, Forrest Gump, Apollo 13, Toy Story, Saving Private Ryan, The Green Mile og mere. Alene disse kreditter er sindssyge, og det er byg, der ridser overfladen af hans arbejde.

I løbet af sin berømte karriere er Hanks blevet nomineret til 6 Oscars og vandt 2 af dem i løbet af 90'erne. Hans samlede værk er mere imponerende end langt de fleste af hans jævnaldrende, og når først han kalder det en karriere, vil der være et mærkbart hul i filmverdenen.

Succesen, som Hanks fandt i sin karriere, var en katalysator for, at hans søn, Colin, også kom ind i skuespilspillet. Det viser sig, at den yngre Hanks har sine egne skuespilskoteletter.

Colin Hanks har haft en solid karriere

Colin Hanks Fargo
Colin Hanks Fargo

Tilbage i 90'erne begyndte Colin Hanks sin tid i Hollywood, og der var stor forventning fra både fans og kritikere for at se, hvad han kunne gøre, mens kameraerne rullede. Naturligvis ville folk sammenligne ham med hans far, men sandheden var, at Colin søgte at gøre sine egne ting og ikke nødvendigvis kun blive betragtet som Tom Hanks' barn. Gennem årene var skuespilleren i stand til at etablere sit eget navn i underholdningsindustrien.

På tv har Colin optrådt i projekter som Roswell, Band of Brothers, The O. C., Mad Men, Dexter og Fargo. Der er masser af andre tv-kreditter, han har, som viser, at netværk elsker, hvad han kan i en rolle. For sit arbejde på Fargo blev Hanks nomineret til både en Primetime Emmy og en Golden Globe, selvom han heller ikke var i stand til at sikre sig.

På det store lærred har Colin gjort noget imponerende arbejde. Han har medvirket i film som King Kong, The House Bunny, W. og de moderne Jumanji-film.

Det har været en imponerende rejse for Colin, og tilbage i 2008 fik fans at se skuespilleren og hans far optræde ved siden af hinanden i en svirp.

Hanks tog en rolle i 'The Great Buck Howard' for at spille Colins fiktive far

Tom og Colin Hanks Buck Howard
Tom og Colin Hanks Buck Howard

The Great Buck Howard fra 2008 så en ældre Tom og en garvet Colin arbejde sammen om et mindre projekt. Som vi allerede nævnte, har Tom den luksus at kunne vælge sine roller, og selvom han norm alt ikke ville tage et mindre billede som dette, blev han tilbudt en unik mulighed her. Ikke alene arbejdede han sammen med Colin, han spillede også Colins fiktive far i filmen!

Tom havde en mindre rolle i filmen, men folk var stadig glade for at se ham arbejde sammen med sin søn. Selve filmen tjente mindre end 1 million dollars ved billetkontoret, men den bar stadig den enestående udmærkelse ved at have Hanks-mændene involveret. Filmen, som også indeholdt kunstnere som Emily Blunt og John Malkovich, har 71 % med kritikere på Rotten Tomatoes, hvilket beviser, at det var en solid film for branchefolk.

På trods af at det var et mindre billede, kunne Tom Hanks ikke gå glip af chancen for at arbejde med Colin og spille sin fiktive far på det store lærred.

Anbefalede: