Det er sådan, Owen Wilson forberedte sig på sin rolle i 'Loki

Indholdsfortegnelse:

Det er sådan, Owen Wilson forberedte sig på sin rolle i 'Loki
Det er sådan, Owen Wilson forberedte sig på sin rolle i 'Loki
Anonim

Den interessante karakter, Mobius, i den nye Marvel-serie Loki, er hurtigt blevet en fan-favorit. Selvom der ikke er meget kendt om Mobius, var han ganske medvirkende til retsforfølgelsen af De Fantastiske Fire for deres frygtelige brug af tidsrejser, der førte til ændringen af rum-tidskontinuummet. Han kommer helt sikkert til at være en stor del af Disney+-serien.

At spille rollen som babysitter for Gud of Mischief er bestemt ikke nogen nem bedrift. Mobius er af Owen Wilson, som havde brug for noget skolegang i Marvel-universet. Her er et par ting, som Wilson gjorde for at forberede sig til denne rolle.

7 Lær filmens tone og kontekst at kende

I et nyt interview fortæller Owen Wilson, hvordan Tom Hiddleston (Loki) hjalp ham med at forberede sig til sin rolle som Mobius. Skuespilleren afslørede, hvordan Tom i flere dage guidede ham gennem scenerne og alt, hvad han havde brug for at vide. Hiddleston viste ham nogle scener fra andre Marvel-film og forklarede, hvordan de passer ind i den aktuelle historie. Karakteren Mobius er en interessant karakter. Med lidt held vil vi komme til at se mere til ham i Marvel Cinematic Universe (MCU).

6 At forstå Lokis karakter

Wilson forklarede også, at han var nødt til at blive fanget af Marvel Cinematic Universe (MCU) "need to know"-begivenheder. At lære om Loki og hans baghistorie i MCU spillede en stor rolle i, at Mobius udviklede et forhold til Loki. Wilson udt alte, at Tom Hiddleston var nødt til at nedbryde Lokis karakter for ham, hvilket var ret nyttigt. Det er Mobius' opgave at få Loki til at arbejde med Time Variance Authority (TVA). Mobius ved meget om Loke og har studeret hans adfærd. Wilson beskriver forholdet som værende som en skakkamp.

5 Forstå den karakter, han spiller (Mobius)

Mobius_Owen
Mobius_Owen

Owen Wilson, som er en skuespiller med mange års erfaring i baghånden, vidste, at for perfekt at skildre rollen som Mobius, den afslappede agent fra Time Variance Authority, var han nødt til at have et indgående kendskab til karakteren. Selvom karakteren af Mobius virkede enkel, indså han, at karakteren var meget mere kompleks, end man kan se. At dele den samme skærm med Gud of Mischief er på ingen måde et job for en push-over.

4 Han læste ikke nogen tegneserier

gud_for_ondskab
gud_for_ondskab

I et nyligt interview med SiriusXM blev Wilson spurgt, om han havde læst nogen Marvel-tegneserier som forberedelse til sin rolle som Mobius. Når man tænker over det, skulle man tro, at det ville være et solidt ja. Som reaktion på dette afviste skuespilleren dog åbent det faktum med et simpelt "nej" som svar. Wilson sagde senere, at han måske alligevel skulle have læst tegneserierne. Efter tingenes udseende ser det ud til, at læsning af tegneserierne eller ikke havde ringe eller ingen effekt på hans i forvejen fantastiske præstation som Mobius.

3 Wilson var i tvivl om at slutte sig til Marvel Cinematic Universe

I betragtning af en skuespiller som Owen Wilson med sit fremragende CV, er det svært at tro, at det at spille Mobius-karakteren var hans billet til Marvel Cinematic Universe. Skuespilleren afslørede, at han havde brug for overbevisning for overhovedet at overveje at træde foden ind i MCU. At blive en del af en så populær franchise som Marvel, plus at filme et ugentligt show kan ændre ens liv en hel del. Wilson var ikke helt sikker på, at han ville blive pakket ind i det univers.

2 Wilson sørgede for, at han kendte hver eneste lille detalje omkring filmen

Skuespilleren afslørede også, at han ville vide hver eneste lille detalje i filmen Loki. Tom Hiddleston var mere end glad for at lade ham ind i historiens komplekse karakter. Wilson udt alte også, at Loki-stjernen hjalp ham, ikke kun før optagelserne, men også under optagelserne. Alt dette resulterede i den perfekte portrættering af en karakter, som MCU-fans vil være glade for at se igen. Fans af historien om Loke og Thor vil helt sikkert finde meget at holde af i Wilsons portrættering af Mobius M. Mobius.

1 Wilson blev overrasket over passionen hos MCU-fans

Wilson udt alte i et af sine interviews, at han var uforberedt på fansens passion. Da han ikke tidligere var involveret i Marvel-universet, fandt han hemmeligholdelsen omkring optagelserne overraskende. Han udt alte, at detaljer om alt fra scenografi til karakterkostumer var hemmeligheder. Hovedårsagen er de ivrige fans, der hungrer efter hver eneste detalje ved optagelserne, og de lige så ivrige Disney-chefer, der ønsker at holde alting en overraskelse. Wilson udt alte, at han kan lide udseendet af karaktererne og kulisserne. Her er flere overraskelser til fansene!

Owen Wilson er bestemt en fan-favorit, når det kommer til at gøre folk glade for at se enhver film eller et program, han er med i. Let for øjnene, han har den surfer-dreng-stemning, der sætter folk i ro. Han er helt sikkert kommet langt fra fyren i Wedding Crashers til at få en rolle i en af nutidens største franchises.

Anbefalede: