The Real Reason 'Howard Stern Show's' Shuli Egar stoppede

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason 'Howard Stern Show's' Shuli Egar stoppede
The Real Reason 'Howard Stern Show's' Shuli Egar stoppede
Anonim

For mainstream er Howard Stern en proaktiv og ofte stødende vært for radioprogrammer. For sine millioner af fans er han den mest dygtige radiopersonlighed nogensinde, en bedst sælgende forfatter, stjerne i en storfilm og er måske bare det bedste berømthedsinterview nogensinde. Og for Howards vellønnede medarbejdere er han en af hovedårsagerne til, at de har ekstraordinære jobs.

Mens en lille håndfuld af hans tidligere ansatte er kommet ud imod ham, har langt de fleste holdt fast i Howards 40 år lange radioprogram fra begyndelsen. Det er bestemt sandt for hans bedste ven, nyhedskvinde og medvært Robin Quivers, såvel som lydeffektguiden og forfatteren Fred Norris og den udøvende producer 'Ba Ba Booey' Dell'Abate. Mange af hans mandskab bag kulisserne har været med ham lige siden han skiftede til satellitradio i 2006, og det samme gælder for hans on-air-medarbejdere… Det er det smukke ved Howard Stern, han finder de obskure figurer i sit forfatterværelse (eller hans sikkerhed) og dybest set gør dem til stjerner. Det er præcis, hvad der skete med Shuli Egar.

For dem, der ikke ved det, var Shuli Egar en håbefuld komiker, før han blev ansat i The Howard Stern Show i 2005. Efter flere år på nyhedskontoret og på forfatterværelset blev Shuli et talent i luften, en impression wiz og hovedkontaktpunktet for Howards gruppe af mærkeligheder (The Whack Pack).

Men Shuli har lige afsluttet showet… Jep… Uhøjtideligt forsvandt han… Her er, hvad der skete.

Howard Stern Vis Shuli Egar venner
Howard Stern Vis Shuli Egar venner

Det startede med en flytning til Alabama

Mens Howard ikke rigtig har t alt om Shulis afgang, er emnet for Shulis seneste flytning kommet meget op. Det gjorde det i hvert fald, før Shuli forsvandt fra showet i midten af januar. I månederne før har Howard, hans stab og endda Jimmy Kimmel drillet Shuli om hans tilsyneladende tilfældige flytning fra New York City til Alabama…

"Hvad synes du om, at Shuli flytter til Alabama?" Howard spurgte Jimmy Kimmel om et afsnit af The Stern Show i september.

"Jeg ved ikke, hvordan det vil fungere rent praktisk. Behøver han ikke at være til udstillingen på kontoret? Eller er hans pligter for det meste begrænset til at jagte Whack Packers rundt?" Jimmy svarede.

Selvfølgelig, da Shuli besluttede at flytte, arbejdede han allerede hjemmefra i de sidste par måneder på grund af den igangværende pandemi. Selvom Howard erkendte, at det ikke var lige meget, hvor Shuli var, ville flytningen frembyde et væld af logistiske mareridt, når personalet får lov til at komme tilbage til SiriusXM-kontorerne.

I ugevis gjorde personalet grin med Shulis tilsyneladende tilfældige træk. Men bag kulisserne var tingene klarere.

Ifølge det allerførste afsnit af The Shuli Show, komikerens nye podcast, udt alte Shuli, at ledelsen var godt klar over hans planer om at flytte, før det skete. Det var ikke tilfældigt. På The Stern Show fastholdt Shuli dog, at han ville fortsætte med at arbejde på showet… Det er indtil han på mystisk vis forsvandt sporløst i januar 2021.

Så hvorfor flyttede han, og hvorfor sagde han op?

Kort sagt, New York var blevet til et mareridt, hans pligter med The Whack Pack var skrumpet ind, og hans familie led. Selvom der ikke blev nævnt noget i The Howard Stern Show, hvilket virker mærkeligt, spildte Shuli bønnerne på sin nye podcast.

Lad os starte med New York… For at opsummere Shulis spænding om, hvorfor han var nødt til at forlade New York, var byen blevet et sted med kaos på grund af COVID-19 og protesterne for raceretfærdighed. Shuli følte sig allerede trang i en toværelses lejlighed med sin kone og børn. Men tingene blev meget værre, da hans nabolag blev smadret, og den omkringliggende fattigdom var overvældende. På et tidspunkt kastede hooligans endda flasker med sin kone og børn, mens de legede i deres lille baghave.

Da Shuli så, hvor meget hans Stern Show-løn kunne give ham i Alabama, besluttede han at pakke sin kone og børn sammen og flytte dertil.

Hans kone og børn følte sig i øvrigt ret forskellige fra Shuli. Dette er fordi, som Shuli sagde på sin podcast, The Stern Show er krævende. Ikke på en dårlig måde. Det er bare MEGET arbejde. Og det tog ham væk fra hans familie. Så ikke kun var de utilfredse i New York City, men Shuli brugte næsten ikke tid sammen med dem. Men det ændrede sig, da de flyttede til Alabama, et ganske vist overraskende sted for den jødisk-israelske komiker.

Endelig blev Shulis pligter med The Whack Pack formindsket på grund af den fysiske adskillelse. I stedet begyndte andre at overtage noget af hans job. Shulis sjove indtryk i studiet led også på grund af, at alle arbejdede eksternt.

På grund af hans mindskede arbejdsbyrde begyndte Shuli at forfølge en egen podcast. Men SiriusXM-ledelsen fort alte ham, at han ville være stærkt begrænset i, hvad han kunne ad ikke kunne sige/gøre, hvis han arbejdede på The Stern Show samtidigt. Det var det, der endelig fik Shuli til at beslutte sig for at træde væk og forfølge sin egen karriere et helt nyt sted sammen med sin familie.

"Jeg vil fra bunden af mit hjerte takke Howard, Robin, Gary, Fred, det hold, for at bringe mig ind i studiet," sluttede Shuli på sin podcast. "Jeg elsker dem alle sammen. Og jeg havde de bedste 15 år i mit liv."

Hvad har Howard Stern at sige om det hele?

Tja, dedikerede Stern Show-fans ville elske at høre Howard gå i detaljer om Shulis afgang på sit show. Men uanset årsagen ser det ikke ud til, at det kommer til at ske. Shuli delte dog med sit podcastpublikum, at Howard var involveret i hans afgang og var meget elskværdig og venlig over for ham. Howard ringede endda personligt til Shuli for at diskutere ændringen og ønske ham held og lykke.

Det er tydeligt, at Shuli og Howard har meget gode forhold, og at Shuli er utrolig taknemmelig for det 'drømmejob', Howard gav ham.

Anbefalede: