Why 'Wasteland'-sanger Brent Faiyaz er en kunstner, man skal passe på

Indholdsfortegnelse:

Why 'Wasteland'-sanger Brent Faiyaz er en kunstner, man skal passe på
Why 'Wasteland'-sanger Brent Faiyaz er en kunstner, man skal passe på
Anonim

Brent Faiyaz, en af de hotteste stemmer fra den nuværende generation af R&B-kunstnere, har netop droppet sit andet album Wasteland. En opfølgning på hans 2020 EP Fck The World, projektet på 19 numre er executive produceret af Jonathan "Freeze" Wells og byder på gæsteoptrædener fra DJ Dahi og Tyler, skaberen på "Gravity", og Alicia Keys på "Ghetto". Gatsby”. Albummet indeholder også Drake and The Neptunes på "Wasting Time", Joony på "FYTB" og Tre' Amani på "Addictions".

Faiyaz udgav Wasteland den 8. juli. Sangeren er med i konkurrencen om at score sit første nummer et album på Billboard 200-hitlisten. Albummet forventes at sælge mellem 105.000 - 115.000 enheder i dens første uge, ifølge HitsDailyDouble. Diagrammets forudsigere mener, at Wasteland vil kæmpe med Bad Bunnys Un Verano Sin Ti om førstepladsen. Hvis det lykkes, vil dette gøre Brent til den første uafhængige kunstner siden 2018, der opnår et nummer et album. Det ville også gøre ham til den første R&B-akt, der debuterede på toppen af hitlisten siden Still Over It i november sidste år af Summer Walker, som annoncerede, at hun stoppede med musikken tilbage i 2020. Med hans forestående succes vil du helt sikkert høre navnet Brent Faiyaz igen. Så hvem er Brent Faiyaz?

8 Hvem er Brent Faiyaz?

Den 26-årige sanger, sangskriver og pladeproducer Faiyaz blev født Christopher Brent Wood. Han voksede i popularitet, efter at han var med på GoldLinks single "Crew" sammen med Shy Glizzy i 2016, som blev certificeret 5× Platinum af RIAA, og skaffede ham en nominering til Grammy Award for Best Rap/Sung Collaboration. I sin musikkarriere omtaler han Lauryn Hill som en af sine største indflydelser.

7 The Maryland Native ringer nu hjem til L. A

Faiyaz flyttede fra Columbia, Maryland til Charlotte, North Carolina i sine teenageår. Han flyttede efterfølgende til Los Angeles for at tage sin karriere til næste niveau. Han boede også i B altimore, Maryland. Den multitalenterede kunstner tilskriver sin vækst, at han lærte om sig selv i de forskellige byer, han har boet i.

6 Han navngav sit band og debutalbum efter en tatovering

En gruppe kaldet Sonder blev dannet i oktober 2016 af Faiyaz og andre pladeproducere Dpat og Atu, navnet kom fra en tatovering, han har over sit højre øjenbryn. Gruppen udgav deres debutsingle, "Too Fast", året efter. På et tidspunkt besluttede han, at han ville bevise, hvad han kunne udrette på egen hånd. Faiyaz' debutalbum fra 2017 blev også kaldt "Sonder Son".

5 Hvad er Brent Faiyaz' nettoværdi?

Brent Faiyaz har en anslået nettoværdi et sted mellem $600 tusinde og $1,7 millioner i 2022. Hans vigtigste indtægtskilde er fra hans musikkarriere; han erhvervede sin rigdom fra at være en succesfuld musikproducer, sangskriver og performer. Faiyaz har sandsynligvis yderligere indtægtskilder, herunder brandpartnerskaber.

4 Brent Faiyaz's Billboard-påvirkning

I 2021 tjente Brent Faiyaz sine første poster på Billboard Hot 100 for samarbejder med Drake og den kontroversielle tekstforfatter Tyler, the Creator. Hans største hit "Trust" kom ikke på Billboard Hot 100-listen, men toppede som nummer 13 på Bubbling Under Hot 100-listen. Sangen er blevet certificeret platin af RIAA. "Dead Man Walking" toppede også som nummer seks på Bubbling Under-listen. Ellers toppede hans indslag på Juice Worlds "Demonz" nummer 17 på Billboard Bubbling Under Hot 100-hitlisten og nummer otte på Billboard Bubbling Under R&B/Hip-Hop-hitlisten..

3 Dater Brent Faiyaz?

Det blev rygter om, at han tidligere havde datet den berømte model og stjerne på sociale medier, Zahara Davis. De to var angiveligt sammen fra 2018 til 2020; Davis siges også at have datet den danske model Tobias Sørensen i 2018. Brent Faiyaz forbliver relativt diskret, når det kommer til hans kærlighedsliv. I skrivende stund ser Faiyaz ud til at være single.

2 Hvad skete der med hans Sonder-bandkammerater?

Selvom Brent Faiyaz fortsætter med at gøre fremskridt som soloartist, er Sonder ikke blevet opløst. Hans debut kom i 2017, men trioen udgav den røgfyldte single "One Night Only" i begyndelsen af 2018 og året efter udgav de "What You Heard". Blot sidste år udgav gruppen en ny sang "Nobody But You", med vokal af den engelske sangerinde Jorja Smith. Ellers var Atu og Dpat producere på Snoh Aalegras album Temporary Highs In The Violet Skies, som gav dem en Grammy-nominering for bedste R&B-album ved den 64. årlige Grammy Awards.

1 Hvad fans siger om "Wasteland"

Fans er helt vilde med "Wasteland". "Jeg har hørt nok. Brent Faiyaz har årets album med WASTELAND,” skrev en Twitter-bruger. En anden fan kan tilsyneladende ikke få nok til at skrive "ødemarken er ikke nok, jeg har brug for brent faiyaz til at stønne i mine ører". Wasteland ligger i øjeblikket nummer et på iTunes R&B-listen og har allerede toppet listen for alle genrer. Det er også nummer et album på Apple Musics topalbumhitliste.

Anbefalede: