Hvad skete der med Danny Mastersons datter, Fianna Francis, efter hans arrestation?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med Danny Mastersons datter, Fianna Francis, efter hans arrestation?
Hvad skete der med Danny Mastersons datter, Fianna Francis, efter hans arrestation?
Anonim

Efter at være blevet berømt for at spille Steven Hyde på That 70's Show sammen med Ashton Kutcher og Mila Kunis, er Danny Masterson faldet fra nåde i de sidste par år. Danny blev fyret fra sit Netflix-show The Ranch, hvilket fik fans til at spekulere på, om anklagerne ændrede skuespillerens nettoværdi. Ifølge The Daily Mail har fem kvinder anklaget Danny for seksuelle overgreb. Der vil være en retssag, og Danny er også involveret i en civil retssag.

Danny og hans kone Bijou Philipps deler en datter, Fianna Francis, som nu er syv år gammel. Har Bijou sagt noget om sagen? Og hvordan påvirker det deres familieliv? Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvad der er sket med Danny Mastersons datter Fianna Francis efter hans anholdelse.

Hvad laver Fianna Francis i dag?

Mens de, der så That 70's Show undrer sig over Ashton Kutcher og Danny Mastersons forhold i dag, er der et andet spørgsmål, der skal besvares: Hvad er der sket med Dannys datter?

Bijou og Danny fik deres datter Fianna Francis den 14. februar 2004. Danny delte nyheden med sine fans og skrev: "Hej venner. Beyond begejstret over at annoncere fødslen af vores datter Fianna Francis Masterson! Mor og baby har det fantastisk. I kan alle henvise til mig som dj dadpants fra nu af."

Ifølge The Daily Mail var Bijou og Danny sammen i otte år, før de blev gift i 2011.

Danny Masterson blev sigtet i 2020, ifølge The New York Times, og Heavy.com rapporterede, at det så ud til, at Bijou slap af med sin Instagram, efter det skete. Selvom der er nogle billeder af Fianna på en Instagram-konto, der har Bijous navn på, er det muligt, at en fan har oprettet den konto.

Danny er dog fortsat med at dele billeder af Fianna, og fra disse opslag på sociale medier ser hun glad ud, og livet er fortsat som norm alt for hende. I september 2020 postede han et billede af Fianna, der holdt bananbrød op, og han skrev i billedteksten: "Muppets dyrker færdigheder i bananbrødsland." I august 2020 delte Danny en video af sin datter, der spillede golf. I juni 2020 delte Danny et familiebillede af ham, Fianna og Bijou og sagde, at Fianna var færdiguddannet fra børnehaven.

Alt om Bijou Phillips og Danny Mastersons forhold

Bijou Phillips støtter Danny Masterson: ifølge Newsweek udsendte de en officiel erklæring, hvori de sagde: "Selvfølgelig er Mr. Masterson og hans kone i fuldstændig chok i betragtning af, at disse næsten 20 år gamle påstande pludselig resulterer i sigtelser bliver rejst, men de og deres familie er trøstede med at vide, at sandheden i sidste ende vil komme frem. De mennesker, der kender Mr. Masterson kender sin karakter og ved, at disse påstande er falske."

Page Six rapporterede, at før Danny Masterson mødte op i retten i maj 2021, delte han en selfie med sin kone og skrev: "Fik den smukkeste Uber-chauffør afleveret mig i skolen i dag. uberwifebijouphillips."

Folk rapporterede, at Danny og Bijous bryllup fandt sted i Tipperary, Irland, og Chris Masterson, Dannys bror, var den bedste mand.

Reuters rapporterede, at Bijou selv har haft et par skandaler, da hun kom i et skænderi med Nicole Marie Lenz i en klub, og da anklagerne blev rejst, havde Bijou "ingen konkurrence." Bijou poserede også for Playboy. Bijou fort alte publikationen, at hun ønskede at få mindre rebelske skuespilroller: hun sagde: "Dette har siddet fast i mig og de dele, de tilbyder mig. Der er et billede af mig derude, men jeg ville elske, at alle lod mig vokse op og spille voksenroller."

Bijou Philipps havde helbredsproblemer

I 2017 fik Bijou Phillips en nyretransplantation. Ifølge Entertainment Tonight t alte Danny Masterson om, at Bijou led af en nyresygdom på sin Instagram-konto, og han sagde, at det var dødeligt. Danny fort alte, at Bijou efter syv hårde år fik en transplantation, der var "100 procent vellykket."

Han sagde i billedteksten: "Min dame har været langsommere med at dø i de sidste 7 år af en uhelbredelig nyresygdom. Hun fik en ekstragave i gave af en høj engel. Vores datter vil få en mor."

Folk rapporterede, at Bijou havde "små nyrer" siden fødslen, og at en transplantation efter at have fået dialyse var det næste skridt til at blive rask og redde hendes liv.

Da Danny Masterson og Bijou Phillips stadig er gift, og der ikke er rapporter om en splittelse, virker det sandsynligt, at de vil fortsætte med at opdrage deres datter Fianna Francis sammen, mens de venter på at se, hvad der sker under Dannys retssag.

Anbefalede: