Hvorfor blev Stephen Colbert afvist for en uges rolle på venner?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev Stephen Colbert afvist for en uges rolle på venner?
Hvorfor blev Stephen Colbert afvist for en uges rolle på venner?
Anonim

Stephen Colbert er en af de førende værter for sene aftenshows, som i øjeblikket er aktive. Hans årlige løn på 16 millioner dollars som vært for CBS' The Late Show med Stephen Colbert gør ham til kongen af lønninger til sene aftener.

Siden 2015 har han siddet i hovedstolen i det højt vurderede talkshow, efter at have erstattet den legendariske David Letterman på pladsen. Inden da havde Colbert arbejdet som vært for The Colbert Report og som korrespondent på The Daily Show, mest under Jon Stewarts embedsperiode.

For at tilføje det til sin erfaring som forfatter på Saturday Night Live og The Dana Carvey Show, har den 58-årige været i sfærerne af sketchkomedie og sent- natlige talkshows i mere end to årtier.

Colbert er alligevel en alsidig kunstner, og han har også bevist sine koteletter som skuespiller gennem årene. Han har medvirket i snesevis af film og tv-serier, men samtidig gik han glip af en række roller.

En af de største produktioner, som Colbert blev afvist for, var NBC sitcom Friends efter en mislykket audition.

Hvad skete der under Stephen Colberts audition for 'Friends'?

Stephen Colbert t alte om sin mislykkede audition for Friends tilbage i maj 2021, da han bød Lisa Kudrow velkommen til sit show. Skuespillerinden er selvfølgelig berømt for at spille Phoebe Buffay i den berømte sitcom.

I samtalen afslørede han over for Kudrow, at han havde forsøgt at få en lille rolle i deres show. "Du ved, jeg var til audition en gang for at lave en uges historie på Friends," sagde han. "Jeg var i LA, ung skuespiller. Jeg blev kaldt ind, gik til audition på settet og alt den slags."

"Dybest set, hvis jeg fik det, ville de have skubbet mig ind i et værelse, og jeg ville være begyndt at arbejde med jer," fortsatte han, før han tilføjede, at han oplevede en mangel på muligheder på det tidspunkt.

"Jeg forstod det ikke," sagde Colbert. "Jeg er sikker på, at du ville have husket at arbejde med en Stephen Colbert. Og dreng, havde jeg brug for en koncert på det tidspunkt!" Kudrow var enig og sagde, at hun helt sikkert ville have husket ham, hvis de havde arbejdet sammen.

Friends kørte på NBC i ti år fra september 1994, og med det sidste afsnit udsendt i maj 2004.

Hvorfor fejlede Stephen Colbert sin 'Friends'-audition?

Stephen Colbert begyndte at arbejde i tv i begyndelsen af 90'erne. Hans første stabile koncert ankom dog først i 1997, da han sluttede sig til Craig Kilborn på The Daily Show, omkring to år før værten blev erstattet af Jon Stewart.

I betragtning af hvor alvorlig Colbert beskrev sin situation som værende, da han gik til audition for Friends, ville det give mening at anslå, at dette sandsynligvis ville have været i den tidligere del af 90'erne, før han begyndte at få almindelige jobs.

I sin chat med Lisa Kudrow dykkede han aldrig ned i de særlige detaljer om nogen feedback, han kunne have modtaget efter auditionen, men det faktum, at han havde meget lidt eller ingen erfaring som skuespiller, ville sandsynligvis have spillet en rolle i hans manglende evne til at sikre delen.

Colbert fort alte også Kudrow, hvordan han som ung kunstner, når han var uden arbejde, ville føle, at han aldrig ville finde en anden mulighed for at arbejde.

Kudrow støttede dette perspektiv, omend baseret på omvendte omstændigheder. "Da jeg var på Friends," sagde hun, "tænkte jeg, 'Jeg vil altid arbejde. Der er ingen ende i sigte for dette show!'"

Inde i Stephen Colberts skuespillerkarriere

Selvom Stephen Colbert højst sandsynligt vil blive husket for sit arbejde som showvært sent på aftenen, har han stadig et ganske misundelsesværdigt CV som skuespiller. I 1993 spillede han sin første manuskriptrolle nogensinde i et afsnit af ABC-krimidramaserien Missing Persons.

Mellem 1995 og 1996 gjorde han sit indtog i sketchkomedie, da han portrætterede forskellige karakterer på Comedy Centrals Exit 57 og The Dana Carvey Show, også på ABC. Året efter startede han sit ophold på The Daily Show, hvor han ville fortsætte som korrespondent eller forfatter i i alt 1.316 afsnit.

I årenes løb har Colbert også spillet en række roller i film som Bewitched, Strangers with Candy og Monsters vs. Aliens, samt tv-serier som Curb Your Enthusiasm og The Mindy Project.

Friends var ikke den første sitcom, som Colbert fejlede en audition i, da han også engang blev afvist for rollen som Screech i Sam Bobrick's Saved by the Bell.

Anbefalede: