Her er hvorfor Andrew Garfield blev afvist for rollen som 'The Chronicles Of Narnia

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Andrew Garfield blev afvist for rollen som 'The Chronicles Of Narnia
Her er hvorfor Andrew Garfield blev afvist for rollen som 'The Chronicles Of Narnia
Anonim

Siden hans comeback til den store skærm med tick, tick…BOOM! og Spider-Man: No Way Home, Andrew Garfield har haft internettet på knæ.

Det er næsten umuligt at antage, at nogen kan modstå at blive påvirket af skuespillerens charme som internettets nuværende forelskelse. Han er rost for både sine vidunderlige skuespillertalenter og sin kloge, men rene humor. Tingene gik dog ikke altid som Andrews vej.

Speaking to Entertainment Tonight afslørede Marvel Cinematic Universe-skuespilleren, at han gik til audition til rollen som Prince Caspian i 2008's The Chronicles of Narnia: Prince Caspian-filmen, men i sidste ende tabte han til Ben Barnes af en meget trist grund.

Her er grunden til, at han blev afvist til rollen!

Andrew Garfield afslører årsagen til, hvorfor han blev afvist

Under interviewet indrømmede den 38-årige stjerne, at han engang prøvede rollen som Prins Caspian i Narnia-serien. Filmen, som var den anden del af fantasy-serien, udkom i 2008 og havde skuespilleren Ben Barnes i hovedrollen.

Før Ben fik rollen, havde han dog en værdig modstander i Andrew Garfield.

“Jeg kan huske, jeg var så desperat. Jeg gik til audition for Prince Caspian i The Chronicles of Narnia, og jeg tænkte: 'Dette kunne være det, det kunne være det,' huskede Andrew historien bag hans afvisning.

Ifølge ham var delen allerede blevet skåret ned til kun de to af dem på det tidspunkt i audition-processen. Ben landede koncerten til sidst og efterlod Andrew til at "nage" sit bureau for at få en forklaring.

“Hvorfor ikke mig?” spurgte Andrew gentagne gange. Overraskende nok gav hans agent ham et svar: "Det er fordi de ikke synes, du er smuk nok, Andrew."

Han fortsatte med at sige: "Ben Barnes er en meget smuk, talentfuld mand. Så set i bakspejlet er jeg ikke utilfreds med beslutningen, og jeg synes, han gjorde et smukt stykke arbejde."

Andrew, der kun blev bet alt $500.000 for The Amazing Spider-Man, var dog klart egnet til andre roller. Til sidst skabte skuespilleren sin egen niche i underholdningsindustrien med anmelderroste film såvel som billetkontorhits.

Andrew Garfields bedste filmroller

Selv om tingene ikke gik hans vej i hans Narnia-audition, cementerede Andrew Garfield stadig sit navn i Hollywood. Han begyndte sin skuespillerkarriere på scenen og i en række tv-film, før han steg til at blive en af de mest pålidelige karakterskuespillere, der arbejder i dag.

Skuespilleren, der er født i Los Angeles og opvokset i Surrey, har vist sig at være en kamæleon, der tilpasser sig enhver accent eller genre, der bliver kastet over ham.

Hans birolle i det Oscar-vindende The Social Network fik ham international anerkendelse, og hans portrættering af Peter Parker/Spider-Man i The Amazing Spider-Man og dens efterfølger banede hans status som megastjerne, hvilket førte til samarbejder med Martin Scorsese, Andy Serkis og Lin-Manuel Miranda.

Udover hans fantastiske skuespil som Eduardo Saverin i The Social Network, er hans rolle som Desmond Doss i Hacksaw Ridge i 2016 et af de forbløffende værker, han havde. Det var filmen, Andrew følte sig særligt passioneret omkring, og fort alte, at han længtes efter at "forsøge at udtrykke sin essens og dele sin historie med så mange mennesker som muligt."

Hans præstation var et af filmens højdepunkter, hvilket gav ham hans første Oscar-nominering for hovedrolleindehavere samt ros fra både fans og kritikere.

På trods af at han blev overset, da det kom til Oscar-uddelingen, giver Andrew muligvis sin bedste præstation i Martin Scorsese's Silence. En anden tårevækkende rolle var at være Robin Cavendish i Breathe.

Han påtog sig den udfordrende rolle som Robin Cavendish, et poliooffer, der er lammet i en alder af 28.

I en samtale med en interviewer sagde Andrew: "Jeg elsker muligheden for at lære emnet at kende; det er en del af grunden til, at jeg elsker at spille." Hans engagement betaler sig altid i det endelige produkt, og hans skuespil i disse film er et vidnesbyrd om dette.

Mens Andrew har spillet en række rigtige mennesker i sine film, er det noget, som han finder enorm værdi.

Han sagde, "Et af de store højdepunkter ved dette job var at møde bemærkelsesværdige mennesker, der har haft en lignende situation som Robins, og hvad det betød i forhold til deres liv, og hvor de finder styrke og håb, og hvordan de forene det som deres virkelighed."

Andrew Garfields seneste filmroller

Andrew Garfields seneste rolle som musikteaterkomponist og legende Jonathan Larson i tick, tick…BOOM! Beviser, at han ikke kun kan spille, men også synge og endda også spille klaver.

I denne film fordybede han sig i forberedelserne, herunder at lære at synge og danse som i musikteatret. Resultatet er hans bedste og mest komplette præstation endnu. Det er ikke underligt, at han fik sine bedste anmeldelser for rollen, som har ham i centrum af Oscars 2022-samtalen om bedste mandlige hovedrolle.

I mellemtiden brugte skuespilleren, efter to kritisk udskældte udsving på Spider-Man, den største del af 2021 med at sløre, da han blev spurgt, om han ville gentage sin rolle i Spider-Man: No Way Home.

Hans bud på Peter Parker i filmen er en mand, der er hjemsøgt af tab, men spændt på at få en ny chance. Han har givet filmens følelsesmæssige højdepunkt og søm, og efterlod den uden tvivl som den bedste Spider-Man i alles sind!

Hvis der er én ting, du kan regne med fra en Andrew Garfield-optræden, så er det, at uanset hvilken rolle han spiller - stor eller lille - vil han lægge sit hjerte og sjæl i det, ofte til det punkt, at han er uigenkendelig.

Der er mange flere, men dette er blot nogle få af hans mest mindeværdige filmroller.

Anbefalede: