Timothee Chalamet-fans i meme-vanvid, efter at han delte et glimt af sig selv som Willy Wonka

Indholdsfortegnelse:

Timothee Chalamet-fans i meme-vanvid, efter at han delte et glimt af sig selv som Willy Wonka
Timothee Chalamet-fans i meme-vanvid, efter at han delte et glimt af sig selv som Willy Wonka
Anonim

Fans har måske oprindeligt afvist Timothée Chalamets casting som Willy Wonka, men skuespilleren har forbløffet alle med et glimt af hans karakter! Den Oscar-nominerede stjerne skal spille den unge slikmager i en kommende prequel-film om den fiktive karakters liv - før den elskede Chokoladefabrik opstod.

I søndags delte Chalamet et billede fra sættet af filmene, som ser ham iført karakterens varemærke chokoladebrune tophat og en hindbærfrakke med et flerfarvet tørklæde og vest nedenunder. Sammenlignet med kostumet båret af skuespilleren Gene Wilder i filmen fra 1971, er farverne på Chalamets kostume dybere.

Chalamets billede bliver vir alt, mens fans skaber memes

I billedteksten citerede skuespilleren Wilders ikoniske linje fra filmen: "Spændingen er forfærdelig, jeg håber, den vil vare …WONKA", tilføjede slik-emojis.

Timothee gav også fans et kig på Wonkas vandrestok i en Instagram-historie, der blev lagt ud på hans konto. Rekvisitterne ser ud til at være lavet af træ og messing, hvor toppen af stokken åbner for at afsløre en indpakket gave indeni.

Kurt efter at Call Me By Your Name-stjernen delte et første glimt af sin skildring af Wonka, gik Chalamets fans ind i vanvid på sociale medier og begyndte at skabe memes og lavede sjov med, at han lignede Charles Dickens fra The Muppet Christmas Carol.

"åh jesus nu er alle ved at tørste efter willy wonka IGEN…" skrev en fan.

En anden foreslog, at vi Timothée måske havde et "hit" på vej, fordi han så godt ud i rollen, på trods af at det var en komedie og en musical, begge genrer, han sjældent dytter i.

"Timothee Chalamet som Gonzo som Charles Dickens," tilføjede en fan og delte et meme.

"Du har vundet Twitter i dag. Tak for denne lmao," svarede en anden.

"jeg kæmper med de små børn om en gylden billet til at komme ind på willy wonkas fabrik, bare så jeg kunne se timothée chalamet," jokede en fan.

Selv om plottet af Wonka ikke er blevet delt endnu, forventes Warner Bros.-prequel at blive sat år før begivenhederne i forfatteren Roald Dahls Charlie and the Chocolate Factory. Det vil fokusere på Willy Wonkas tidlige liv, før han blev ejer af chokoladefabrikken.

Anbefalede: