10 ting, Kylie Jenner har gjort siden bruddet med Tyga

Indholdsfortegnelse:

10 ting, Kylie Jenner har gjort siden bruddet med Tyga
10 ting, Kylie Jenner har gjort siden bruddet med Tyga
Anonim

I 2011 mødte en 14-årig Kylie Jenner rapperen Tyga til hendes søster Kendalls Sweet Sixteen fødselsdagsfest, og tre år senere gik det rygter om, at de to datede. På det tidspunkt var Kylie 17, så parret ventede med at bekræfte deres forhold, men til sidst blev det tydeligt, at de to er mere end bare venner.

Efter at have haft et on-and-off-forhold, skiltes parret endelig deres veje i marts 2017, og denne liste tager et kig på alt, hvad Kylie gjorde efter det. Fra at have en datter til at starte et vir alt meme – fortsæt med at rulle for at se, hvad Kylie Jenner har lavet siden foråret 2017!

10 Lad os starte med det faktum, at Kylie datede Travis Scott

Kicking listen off er det faktum, at kort efter Kylie og Tyga slog op, begyndte den berømte reality-tv-stjerne at date en anden populær rapper - Travis Scott. Parret begyndte at date efter at have tilbragt tid sammen på Coachella i 2017 og i april samme år blev de allerede ofte set sammen. Desværre gik parret fra hinanden i oktober 2019 - men de forblev nære venner og er medforældre.

9 og i 2018 fødte hun deres datter Stormi

I februar 2018 fødte Kylie Jenner sin og Travis' datter Stormi - og lige siden har Kylie blomstret i rollen som en af de sejeste kendismødre. Fans kommer ofte til at overvære Kylies forhold til Stormi på sociale medier, og der er ingen tvivl om, at den to-årige helt sikkert selv bliver en stor stjerne en dag!

8 Stjernen var på forsiden af Forbes Magazine

Næste på listen er det faktum, at Kylie prydede forsiden af 2018 august-udgaven af Forbes Magazine.

Det er ingen hemmelighed, at reality-tv-stjernen elsker at bruge sine penge - hvilket betyder, at hun helt sikkert tjener en masse ud af dem, og mens Forbes har udnævnt hende til den yngste selvlavede milliardær, endte de med at tage dem tilbage og dropper hende fra milliardærernes liste!

7 Kylie brød alle bånd med sin tidligere BFF Jordyn Woods

I begyndelsen af 2019 gennemgik Kardashian-Jenners den berygtede Khloe-Tristan-Jordyn-snydeskandale, og det resulterede i, at Kylie tilsyneladende skar alle bånd til sin tidligere bedste ven Jordyn Woods. Siden da er Kylie blevet set hænge ud meget mere med Anastasia Karanikolaou, mens Jordyn Woods også er gået videre. I øjeblikket ser de to damer ikke ud til at være i nogen form for kontakt.

6 Hendes reality-tv-show Life Of Kylie havde premiere

I sommeren 2017 havde Kylie Jenners eget reality-tv-show, Life Of Kylie, premiere på E!. Desværre i september var showet - som skulle vise os bag-kulisserne af fremstillingen af Kylies makeup-linje samt vise Kylie i et andet lys - allerede aflyst. Efter showets aflysning forblev Kylie for at medvirke i Keeping Up With The Kardashians.

5 Kylie var den kunstneriske leder for makeup til et Balmain-show

Næste på listen er det faktum, at Kylie var den kunstneriske leder for makeup til foråret 2020 Balmain runway show ved Paris Fashion Week. Mens Kylie var ansvarlig for alt relateret til makeup til showet, kunne reality-tv ikke komme til selve showet, da hun havde et slemt tilfælde af strep- og staph-infektion i halsen.

4 Stjernen gav os den ikoniske "Rise And Shine"-forestilling

Lad os gå videre til et af Kylies mest meme-værdige øjeblikke - hendes ikoniske optræden af "Rise and Shine". Øjeblikket stammer fra en af Kylies youtube-videoer, hvor stjernen kan ses komme ind på lille Stormis værelse på Kylie Cosmetic-kontorerne og vække sin datter ved at synge replikken.

Øjeblikket blev så vir alt, at det resulterede i masser af memes, merch og remixes! At se denne side af Kylie gjorde bestemt stjernen mere relateret.

3 Kylie solgte en 51 procents andel i Kylie Cosmetics

Et andet vigtigt øjeblik i Kylie Jenners liv er salget af en 51 procents ejerandel i Kylie Cosmetics til Coty. Stjernen – som altid har været kendt for sin helt fantastiske makeup – solgte andelen for 600 millioner dollars. Udover Kylie Cosmetics ejer Coty andre berømte mærker som Covergirl, OPI, Rimmel, GHD og Clairol. Kylies virksomhed, som blev grundlagt i 2014, er helt sikkert vokset imponerende gennem årene.

2 Reality-tv-stjernen lavede en Cameo In Ocean's 8

Næste på listen er det faktum, at stjernen havde en cameo i 2018-komedie Ocean's 8. Filmen - med Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna og Helena Bonham Carter i hovedrollerne - har masser af berømte cameos som Anna Wintour, Zayn Malik, Katie Holmes, Serena Williams, Kim Kardashian West, Adriana Lima, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Lily Aldridge, Hailey Baldwin, Sofia Richie, Heidi Klum og selvfølgelig - Kylie Jenner

1 Og til sidst medvirkede hun i musikvideoen til Cardi B og Megan Thee Stallions "WAP"

Listen afsluttes med, at Kylie Jenner også lavede en cameo i Cardi B og Megan Thee Stallion 2020-hittet "WAP". Musikvideoen havde premiere på YouTube den 6. august, og i øjeblikket har den 291 millioner visninger på platformen. "WAP" er den 11. musikvideo, Kylie Jenner optrådte i!

Anbefalede: