10 ting Adrienne Bailon Houghton har gjort siden den sidste 'Cheetah Girls'-film

Indholdsfortegnelse:

10 ting Adrienne Bailon Houghton har gjort siden den sidste 'Cheetah Girls'-film
10 ting Adrienne Bailon Houghton har gjort siden den sidste 'Cheetah Girls'-film
Anonim

De er Cheetah-søster, de står sammen! Adrienne Bailon Houghton er mest kendt for sin rolle i Cheetah Girls-filmene og sin tid på Disney Channel, men hun er også så meget mere end bare det. Houghton er født og opvokset på Lower East Side af Manhattan af en Puerto Ricansk mor og en ecudorisk far. Hun har en ældre søster og er opdraget af sin mor og stedfar.

Hun er en sangerinde, tv-vært og skuespillerinde, der plejede at være en del af pigegrupperne 3LW og The Cheetah Girls. Hun havde roller i The Suite Life og Zack and Cody and That's So Raven og gentager sin rolle i spin-off-serien, Raven's Home, i 2022.

Men derudover har Houghton forgrenet sig i sin karriere og endda scoret sig selv priser. Her er, hvad Adrienne Bailon-Houghton har lavet siden den sidste Cheetah Girls-film.

11 'The Cheetah Girls: One World'

The Cheetah Girls: One World var den sidste Cheetah Girls-film og markerede afslutningen på disse piger på Disney Channel. One World fik pigerne til at tage til Indien for at medvirke i en Bollywood-film. Den fik de laveste vurderinger af alle Cheetah-filmene. Bailon indspillede to solo-sange til filmene, "What If" og "Stand Up". På trods af at Kiely Williams og Bailon ikke taler længere, føler Williams stadig, at et Cheetah Girls-gensyn kunne ske, ifølge Entertainment Tonight!

10 sange til lydspor

Efter hendes Disney Channel-dage sluttede, forsøgte hun at lave solomusik, men endte med at lave sange til film i stedet. Hun sang to sange til Confessions of a Shopaholic og to sange til Lovestruck: The Musical. Houghton var også en fremhævet kunstner på andre sange, mange af dem med latinske kunstnere. Efter opløsningen af bandet, The Cheetah Girls, blev Houghton signet til Island Def Jam Records og startede sit debut-soloalbum.

9 'I'm In Love With A Church Girl'

Selv om Bailon gerne ville fortsætte med at synge, drejede hun lidt og fortsatte med at optræde. Efter One World medvirkede Bailon i The Coalition og I'm In Love With A Church Girl. Hun medvirkede også i adskillige afsnit af Keeping Up With The Kardashians, da hun på det tidspunkt datede Rob Kardashian. Houghton optrådte også som værter på mange MTV-shows. Så i 2013 tog hendes karriere fart igen, da hun fik en medværtskoncert.

8 'The Real'

I 2013 fungerede Bailon som en af medværterne for talkshowet om dagen, The Real, sammen med Tamar Braxton, Jeannie Mai, Loni Love og Tamera Mowry. Hun er stadig vært for showet, og hende og værterne er blevet nomineret til flere priser for talkshowet. The Real sendes kl. 11.00 på FOX.

7 Adrienne Bailon Houghton Awards vundet

For sin tid på The Real er Houghton blevet nomineret til flere priser. I 2016 og 2017 blev hun nomineret til Outstanding Entertainment Talk Show Host ved Daytime Emmys, men vandt ikke. I 2018 blev værten dog nomineret igen og tog prisen hjem det år. Samme år vandt The Real en NAACP Image Award og en People's Choice Awards for Outstanding Talk Show.

Hun vandt også NAACP-prisen igen i 2019 og blev nomineret to gange til en Daytime Emmy, men tabte. I øjeblikket er hun nomineret til en Grammy Award for bedste moderne kristne musikalbum.

6 Adrienne Bailon blev gift

Bailon mødte Israel Houghton første gang i 2013 ved en begivenhed i Christian Cultural Center i New York, ifølge Yahoo Lifestyle. De arbejdede på I'm In Love With A Church Girl sammen, og de forblev venner. De blev fotograferet sammen i 2016, hvilket udløste mange dating-rygter. Så i august samme år friede Houghton, og tre måneder senere blev de gift i Paris.

5 Adrienne Bailon Houghton udgav sit første soloalbum

Endelig, i 2017, fik Houghton at gøre det, hun har ventet på i et stykke tid. Hendes debut soloalbum, New Tradiciones, blev udgivet i november 2017 under hendes gifte navn. Albummet byder på, at hun synger julesange på både engelsk og spansk. Alle indtægterne fra albummet gik til genopbygningen af Puerto Rico, efter orkanen Irma ramte dem. I 2015 afslørede Houghton på The Real, at det at være med i talkshowet havde forsinket hendes album.

4 Adrienne Bailons optræden på 'The Masked Singer'

Houghton optrådte i anden sæson af The Masked Singer. Hun var klædt ud som flamingoen, og mange Disney Channel-fans kendte hendes stemme med det samme. Hendes Cheetah Girls-medspiller, Raven Symone, var på samme sæson som hende, men nåede det ikke så langt. Houghton kom på tredjepladsen og tabte til Chris Daughtry og Wayne Brady. Tre ud af fire paneldeltagere endte med at gætte hende rigtigt.

3 'I Can See Your Voice'

I Can See Your Voice er et musikspilshow, hvor deltagerne kun identificeres ud fra deres beskæftigelse. En deltager skal eliminere nogen fra gruppen uden at høre dem synge med bistand fra et berømthedspanel. Mange af The Masked Singer-deltagere blev paneldeltagere i programmet, og Houghton optrådte i afsnit 7 i november 2020.

2 Adrienne Bailon Houghtons smykkelinje

Houghton grundlagde en smykkelinje i 2019 kaldet XIXI. Linjen er unisex og har halskæder, øreringe, ringe, armbånd, fodlænker og kropssmykker. Der er noget for enhver smag, men So New York Collection er unisex-linjen. Så tjek det ud, hvis du er en smykkeelsker.

1 Hendes optræden på 'Raven's Home'

Sæson 5 af Raven's Home har premiere i 2022, og nogle kendte ansigter vil dukke op. Da Bailon optrådte på That's So Raven, spillede hun Ravens fjende og den populære pigebølle, Alana. Nu, hvor Raven er på vej hjem til San Francisco for at hjælpe med at tage sig af sin far, vil Alana fungere som rektor for deres alma mater, Bayside High School.

Anbefalede: