10 ting, Kylie Jenner har gjort, siden hun fødte Stormi

Indholdsfortegnelse:

10 ting, Kylie Jenner har gjort, siden hun fødte Stormi
10 ting, Kylie Jenner har gjort, siden hun fødte Stormi
Anonim

Den 1. februar 2018 fødte reality-tv-stjernen og makeup-mogulen Kylie Jenner sin og Travis Scotts datter Stormi - og det er sikkert at sige, at stjernens liv har ændret sig drastisk lige siden. Heldigvis for enhver, der er fan af Kylie, forhindrede moderskabet hende ikke i at fortsætte sine forskellige forretningsbestræbelser, og dagens liste tager et kig på præcis, hvad Kylie har lavet, siden hun blev mor.

Relateret: 10 ting, Khloe Kardashian har gjort, siden hun fødte Sande

Fra at slå op med sin bedste ven, starte sit eget hudplejemærke til at optræde i en meget berømt musikvideo – bliv ved med at rulle for at finde ud af 10 ting, der har præget Kylie Jenners liv siden hun fødte Stormi!

10 Lad os starte med det faktum, at Kylie så utrolig ud i Cardi B og Megan Thee Stallions "WAP"-musikvideo

Kylie Jenner i WAP
Kylie Jenner i WAP

Kicking listen off er det faktum, at reality-tv-stjernen havde en cameo i 2020 banger "WAP" af Cardi B og Megan Thee Stallion. Den stjernespækkede musikvideo indeholdt også andre kendisser som sangerne Normani og Rosalía og rapperne Mulatto, Sukihana og Rubi Rose. Ovenfor kan Kylie Jenner ses på optagelserne til videooptagelsen, og det ser bestemt ud til, at Kris Jenner også havde det sjovt!

9 Hun var også den kunstneriske leder for makeup ved et Balmains modeshow tidligere i år

Kylie Jenner til en Balmain Fashion Week
Kylie Jenner til en Balmain Fashion Week

Næste på listen er det faktum, at Kylie Jenner havde en betydelig rolle i Balmains forårsmodeshow 2019 i Paris. Ja, reality-tv-stjernen - som altid er kendt for sit utrolige makeup-look - var ansvarlig for alle modellernes makeup, men desværre var hun, på grund af at blive syg, ikke i stand til at deltage i selve begivenheden - selvom hendes vision nåede frem landingsbanen alligevel!

8 Efter masser af drama stoppede Kylie med at være venner med sin mangeårige kammerat Jordyn Woods

Kylie Jenner og Jordyn Woods
Kylie Jenner og Jordyn Woods

Lad os gå videre til det faktum, at Kylie Jenner i begyndelsen af 2019 afsluttede sit venskab med den mangeårige bestie Jordyn Woods på grund af det meget offentlige drama Jordyn havde med Kylies søster Khloe Kardashian.

Siden da er begge damer gået videre, men de er ikke blevet set sammen siden - og de ser heller ikke ud til at interagere på sociale medier!

7 Men hun erstattede hurtigt sin tidligere BFF med Anastasia Karanikolaou

Kylie Jenner og Anastasia Karanikolaou
Kylie Jenner og Anastasia Karanikolaou

Da Jordyn Woods praktisk t alt var ude af Kylie Jenners liv, begyndte reality-tv-stjernen at bruge meget af min tid sammen med en anden af sine venner - stjernen på sociale medier Anastasia Karanikolaou. Mens de to har været nære venner i årevis, er det bestemt bemærkelsesværdigt, at de er kommet meget tættere på siden hele Jordyn Woods-dramaet. Og ja, som det ses af billederne ovenfor - de to damer elsker rockende matchende looks!

6 Kylie var i centrum for en Forbes-kontrovers

Kylie Jenner for magasinet Forbes
Kylie Jenner for magasinet Forbes

Næste på listen er hele Forbes Magazine-dramaet. I 2019 erklærede det berømte magasin Kylie Jenner som en selvfremstillet milliardær for kun at tage kravet tilbage et år senere. Ja, i foråret 2020 annoncerede magasinet, at makeup-mogulen faktisk ikke er så rig, som de troede, og det var Kylie bestemt ikke så glad for. Reality-tv-stjernen elsker jo at bruge penge på dyre ting - så der er ingen tvivl om, at hun har meget af det!

5 Makeup-mogulen lancerede sit eget hudplejemærke Kylie Skin i 2019

Kylie Jenner lancerer Kylie Skin
Kylie Jenner lancerer Kylie Skin

En anden vigtig ting, der skete i Kylie Jenners liv, siden hun fødte hendes datter Stormi, er lanceringen af hendes hudplejemærke Kylie Skin. Mærket blev lanceret den 22. maj 2019, og det inkluderer i øjeblikket ansigtsvaske, fugtighedscreme, scrubs, kropshudpleje og meget mere. Ovenfor kan reality-tv-stjernen ses promovere mærket.

4 Hun slog op med sin baby, far Travis Scott i september 2019

Kylie Jenner og Travis Scott
Kylie Jenner og Travis Scott

Når det kommer til Kylie Jenners personlige liv, bekræftede hun og hendes baby-far, rapperen Travis Scott, i september 2019, at de går fra hinanden efter to år.

Selvfølgelig forblev de to meget i hinandens liv på grund af deres datter Stormi, og på det tidspunkt virkede det bestemt, som om de forblev nære venner på trods af deres brud.

3 Men ekserne i karantæne sammen under COVID-19-lockdownen

Kylie Jenner Travis Scott Stormi
Kylie Jenner Travis Scott Stormi

2020 var bestemt ikke et let år for nogen, og det inkluderer berømtheder. Under coronavirus-lockdownen besluttede Kylie Jenner og Travis Scott at sætte karantæne sammen med deres datter Stormi, og det ser bestemt ud til, at de to ekser formåede at genoplive noget af deres kærlighed til hinanden. Selvom intet er blevet bekræftet, ser Stormis forældre bestemt ud til at være et godt sted, uanset om de rent faktisk er romantisk involveret eller ej.

2 Hun - sammen med resten af familien - annoncerede, at KUWTK nærmer sig en ende

Kylie Jenner på KUWTK
Kylie Jenner på KUWTK

2020 var bestemt et hårdt år for alle, der er fan af den ikoniske reality-tv-serie Keeping Up with the Kardashians. For et par måneder siden annoncerede den berømte familie, at showet er ved at være slut efter 20 sæsoner, og det er sikkert at sige, at fans over hele kloden vil savne at få et nærbillede og personligt kig ind i Kylie Jenners og hendes søstres liv. !

1 Og til sidst forkælede Kylie sin datter Stormi - Hvem er nu lige så meget af et Instagram-ikon som hendes mor

Kylie Jenner og Stormi
Kylie Jenner og Stormi

At pakke listen op er nok Kylie Jenners vigtigste præstation, siden hun fødte sin datter Stormi - at blive en fantastisk mor. Enhver, der følger stjernen på sociale medier, ved, hvor yndig lille Stormi er, og hvor sjov mor og datter-duoen altid ser ud til at have det. Uanset om de rocker matchende outfits eller bager lækre småkager sammen - disse to har det altid sjovt!

Anbefalede: