Elijah Wood medvirkede i disse populære film før Ringenes Herre

Indholdsfortegnelse:

Elijah Wood medvirkede i disse populære film før Ringenes Herre
Elijah Wood medvirkede i disse populære film før Ringenes Herre
Anonim

Skuespiller Elijah Wood opnåede international berømmelse efter at have fået rollen som Frodo Baggins i Ringenes Herre-filmtrilogien, og selvom han bestemt har arbejdet på adskillige projekter siden da, ved mange måske ikke, at Woods faktisk var en kendt skuespiller før LOTR.

I dag ser vi nærmere på nogle af de mest mindeværdige projekter, som Elijah Woods var med i før den berømte trilogi. Fra at spille Huckleberry Finn til at spille sammen med Macaulay Culkin – bliv ved med at rulle for at se nogle af skuespillerens første projekter!

10 The Adventures Of Huck Finn

Kicking the list off er eventyrkomedie-dramaet The Adventures of Huck Finn fra 1993, hvor Elijah Wood spiller Huckleberry "Huck" Finn. Udover Wood har filmen også Courtney B. Vance, Robbie Coltrane, Jason Robards, Ron Perlman og Dana Ivey i hovedrollerne. Filmen er baseret på Mark Twains roman Adventures of Huckleberry Finn fra 1884 - og den har i øjeblikket en 6,2-rating på IMDb. The Adventures of Huck Finn endte med at tjene 24,1 millioner dollars ved billetkontoret.

9 Avalon

Næste på listen er dramafilmen Avalon fra 1990. I den spiller Elijah Wood Michael Kaye, og han spiller sammen med Armin Mueller-Stahl, Elizabeth Perkins, Joan Plowright, Aidan Quinn og Leo Fuchs. Filmen er den tredje i Barry Levinsons semi-selvbiografiske tetralogi af B altimore-film - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,2 på IMDb. Avalon endte med at tjene $15,7 millioner ved billetkontoret.

8 Den gode søn

Lad os gå videre til den psykologiske thrillerfilm fra 1993 The Good Son. I den spiller Elijah Wood Mark Evans, og han spiller sammen med Macaulay Culkin, Wendy Crewson, David Morse, Jacqueline Brookes og Daniel Hugh Kelly.

Filmen følger en dreng, der bliver sendt til at bo hos sin tante og onkel efter sin mors død. The Good Son har i øjeblikket en rating på 6,4 på IMDb, og den endte med at indtjene 60,6 millioner dollars ved billetkontoret.

7 Paradise

Dramafilmen Paradise fra 1991, hvor Elijah Wood spiller Willard Young, er den næste. Udover Wood har filmen også Melanie Griffith, Don Johnson, Thora Birch, Sheila McCarthy og Eve Gordon i hovedrollerne. Filmen er en genindspilning af den franske film Le Grand Chemin, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Paradise endte med at tjene 18,6 millioner dollars ved billetkontoret.

6 Deep Impact

Næste på listen er sci-fi-katastrofefilmen Deep Impact fra 1998. I den spiller Elijah Wood Leo Beiderman, og han spiller sammen med Robert Duvall, Téa Leoni, Vanessa Redgrave, Maximilian Schell og Morgan Freeman. Filmen følger forsøgene på at forberede sig til en komet, der rammer Jorden - og den har i øjeblikket en 6.2 vurdering på IMDb. Deep Impact endte med at tjene $349,5 millioner ved billetkontoret.

5 Krigen

Lad os gå videre til dramafilmen The War fra 1994, hvor Elijah Wood portrætterer Stu Simmons. Udover Wood har filmen også Kevin Costner, Mare Winningham, Lexi Randall, LaToya Chisholm og Christopher Fennell i hovedrollerne. Filmen fortæller historien om en Vietnam-veteran og hans børn - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDB. The War endte med at tjene $16,4 millioner ved billetkontoret.

4 Fakultetet

Sci-fi-gyserfilmen The Faculty fra 1998 er den næste. I den spiller Elijah Wood Casey Connor, og han spiller sammen med Jordana Brewster, Clea DuVall, Laura Harris, Josh Hartnett og Shawn Hatosy.

Fakultetet følger en gymnasieaviss fotograf, der overværer mordet, men ser offeret i live igen. Filmen har i øjeblikket en rating på 6,5 på IMDb, og den endte med at indtjene 63,2 millioner dollars ved billetkontoret.

3 Isstormen

Næste på listen er dramafilmen The Ice Storm fra 1997, hvor Elijah Wood spiller Mikey Carver. Udover Wood har filmen også Kevin Kline, Henry Czerny, Adam Hann-Byrd, Tobey Maguire og Christina Ricci i hovedrollerne. The Ice Storm følger to dysfunktionelle overklassefamilier i begyndelsen af 1970'erne - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,4 på IMDb. Filmen endte med at tjene 8 millioner dollars ved billetkontoret.

2 nord

Lad os gå videre til eventyrkomedie-dramaet North fra 1994, hvor Elijah Wood spiller den titulære karakter. Udover Wood har filmen også Bruce Willis, Jon Lovitz, Jason Alexander, Dan Aykroyd og Kathy Bates i hovedrollerne. North er baseret på 1984-romanen North: The Tale of a 9-Year-Old Boy Who Becomes a Free Agent and Travels the World in Search of the Perfect Parents af Alan Zweibel. Filmen har i øjeblikket en vurdering på 4,5 på IMDb, og den endte med at tjene 12 millioner dollars ved billetkontoret.

1 Flipper

Og endelig afsluttes listen med eventyrfilmen Flipper fra 1996. I den spiller Elijah Wood Sandy Ricks, og han spiller sammen med Paul Hogan, Chelsea Field, Isaac Hayes, Jonathan Banks og Jason Fuchs. Flipper er en genindspilning af filmen fra 1963 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,3 på IMDb. Flipper endte med at tjene 20 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: