Før Legolas spillede Orlando Bloom Neal endnu en 'Ringenes Herre'-karakter

Indholdsfortegnelse:

Før Legolas spillede Orlando Bloom Neal endnu en 'Ringenes Herre'-karakter
Før Legolas spillede Orlando Bloom Neal endnu en 'Ringenes Herre'-karakter
Anonim

Landing i en stor franchise kan ændre spillet for en persons karriere, og det er derfor, disse roller er så eftertragtede. At score en betydelig rolle i MCU, Star Wars eller DCEU kan ændre alt fra den ene dag til den anden, og skuespillere over alt forsøger at få en rolle, der vil give dem legioner af nye fans.

Orlando Bloom har været fast inventar i flere franchises, især Ringenes Herre-franchisen. Bloom var en fantastisk Legolas, men på et tidspunkt var han i kamp om at spille en anden karakter.

Lad os tage et kig på Orlando Bloom og karakteren, som han næsten spillede i stedet for Legolas.

Orlando Bloom har trives i flere franchiser

Orlando Blooms karriere har været lige så unik som enhver anden, da manden har fundet en enorm succes i flere filmfranchises. Hans arbejde uden for disse franchises har været plettet, men inden for rammerne af en franchise har manden fået store ting til at ske.

Både Ringenes Herre- og Pirates of the Caribbean-serien kørte samtidigt, hvilket betyder, at skuespilleren knuste det på det store lærred, mens andre simpelthen prøvede at følge med. Det er overflødigt at sige, at 2000'erne var meget venlige over for Bloom, som blev et kendt navn takket være hans succes.

I løbet af 2010'erne fandt han en rolle i Hobbit-filmene, hvilket gjorde det til en tredje succesfuld franchise i hans karriere. Det er næsten uhørt, men Bloom formåede at få det til at ske, mens han grinede hele vejen til banken.

Så fantastisk som alt har været for Bloom, er mange enige om, at det at spille Legolas har været højdepunktet i hans karriere.

Orlando Bloom spillede Legolas til perfektion i Ringenes Herre

I 2001 spillede Orlando Bloom Legolas for allerførste gang i The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, som var filmen, der startede en af filmhistoriens største trilogier. Bloom var en relativ ukendt, før han scorede rollen som Legolas, men han viste verden, hvorfor han blev castet som karakteren på ingen tid.

For alle tre film var Bloom fantastisk som karakteren, og hans præstationer i hver film hævede hans aktie i Hollywood som en sindssyg. Manden var pludselig over alt, og Legolas var mere populær end nogensinde.

Nu har folk over tid forvandlet nogle af Blooms Legolas-udtryk til memer, men han var den rette mand til jobbet.

Som Polygon bemærker: "Blooms ansigt udstråler en paradoksal tilknytning og løsrivelse. Han er knyttet til de dødelige, han er vokset tæt på, men fundament alt løsrevet fra den dødelige verden, som de forstår den. Nogle gange er den bedste måde at spille på afstand af., æterisk væsen er bare at ligne en tot alt særling."

Det er svært at forestille sig andre end Bloom spille Legolas, og det er endnu sværere at forestille sig Bloom spille en anden karakter i franchisen. Sandheden er dog, at skuespilleren var klar til en anden rolle, før han spillede Legolas.

Orlando Bloom på audition for Faramir

Så, hvilken Ringenes Herre-karakter gik Orlando Bloom først til audition for? Før han scorede rollen som Legolas og var en del af selve Fellowship, havde Bloom faktisk prøvet til rollen som Faramir. En vigtig rolle, selvfølgelig, men ikke helt på samme niveau som Legolas.

Ifølge WeGotThisCovered, "Mens han gennemgik de auditions, der var blevet optaget til rollen som Faramir (ikke dukkede op før The Two Towers), lagde Jackson mærke til en bestemt dramaelev, som meget tydeligt ikke kunne spille ikke Faramir. Dette var ikke Det kommer dog ikke til at betyde noget for den unge skuespiller, for i stedet havde Jackson anerkendt Legolas Greenleaf, prinsen af elveriget Mirkwood, mesterbueskytte og afgørende medlem af Fellowship of the Ring."

Sitet bemærker også, at Bloom havde relativt lidt professionel erfaring, men det forhindrede ikke Peter Jackson i at caste ham som Legolas i filmen. Da Bloom fik chancen for at skinne foran kameraerne, leverede han en fantastisk præstation som alles yndlingsalf, og han var en kæmpe grund til, at franchisen kunne trives på det store lærred.

Samlet set havde Bloom chancen for at spille Legolas i i alt 5 film, inklusive Hobbit-filmene, som også blev lavet af Peter Jackson. Det er overflødigt at sige, at Bloom tjente en pæn krone takket være at spille den ikoniske karakter, og hans plads i filmhistorien er en, der er solidt hugget i sten.

Mens Orlando Bloom kunne have gjort nogle interessante ting som Faramir i Ringenes Herre-filmene, bet alte Peter Jacksons beslutning om at gøre ham til Legolas enormt meget.

Anbefalede: