Blev Elijah Wood underbet alt for 'Ringenes Herre'?

Indholdsfortegnelse:

Blev Elijah Wood underbet alt for 'Ringenes Herre'?
Blev Elijah Wood underbet alt for 'Ringenes Herre'?
Anonim

Franchisefilm har længe været fast inventar i billetkontoret, men en gang imellem kan der komme en franchise og ændre spillet fuldstændig. Star Wars fik det i gang, og MCU'en er i øjeblikket på toppen, men i løbet af 2000'erne kom Ringenes Herre-franchisen ind i billedet og efterlod et varigt indtryk på filmindustrien. Den dag i dag er den udråbt som den måske bedste trilogi nogensinde.

Elijah Wood spillede hovedrollen som Frodo Baggins i filmene, og hans rejse til Mordor fængslede seerne fra den allerførste film. Wood cementerede sin arv med trilogien, men da nogle numre blev frigivet om hans løn, følte nogle, at han måske var underbet alt for rollen. Lad os tage et kig og se, om Elijah Wood blev underbet alt for Ringenes Herre.

Opdateret den 1. november 2021 af Michael Chaar: Elijah Wood skabte sig et navn som en del af Ringenes Herre-trilogien og selvfølgelig Hobbitten i rollen som Frodo Baggins. Hans skærmtid skød helt sikkert hans karriere til store højder, hvilket gav ham mulighed for at samle en nettoværdi på 20 millioner dollars. På trods af at være millioner værd i dag, blev skuespilleren ikke bet alt nær så meget, som fans måske tror for at spille Frodo. For LOTR-trilogien blev Wood bet alt 250.000 dollars, alt imens han tjente 1 million dollars for sin optræden i Hobbitten. Sammenlignet med lønningerne til skuespillere i MCU, Star Wars eller H arry Potter-franchisen, er det tydeligt, at Elijah faktisk var underbet alt, især når man tager den popularitet i betragtning, som LOTR-filmene har.

Han blev bet alt $250.000 grundløn for trilogien

Det er nemt at se tilbage på Ringenes Herre-filmene og se, hvorfor de endte med at blive en global succes, men mens den blev lavet, var der simpelthen ingen måde at vide, hvad det ville blive til. Studiet besluttede at lave alle tre film på én gang, og de balancerede et fint budget i den periode.

Det er blevet anslået, at Elijah Wood fik udbet alt en grundløn på $250.000 for alle tre film, som han optrådte i. Det er en hel del arbejde for en ret beskeden check, men tingene ville løse sig i lange løb. Optagelserne af trilogien fandt sted i løbet af et år eller deromkring, og det er langt mere arbejde, end de fleste skuespillere har lagt i en enkelt rolle.

Nu, mens $250.000 er en beskeden grundløn, ville Wood, sammen med resten af hovedrollen, få et bump i løn, når filmene blev udgivet i biograferne og samlet milliarder af dollars ind. Der er ikke noget officielt tal på, hvad han samlet set var i stand til at indkassere, men vi må forestille os, at det var en anstændig stykke ændring.

Interessant nok ville den originale trilogi ikke være den eneste gang, Elijah Wood havde en optræden i den samlede franchise.

Han blev bet alt $1 million for sit hobbittudseende

Hobbitten-trilogien har måske ikke været på samme niveau som den originale trilogi med hensyn til generel anerkendelse og fanfare, men disse film var vildt succesrige og formåede at få fat i et stort publikum, der ikke ville mere end at vove sig tilbage til Middle Earth på en uventet rejse.

Det er blevet anslået, at Elijah Wood var i stand til at lande sig selv 1 million dollars for sin korte rolle i trilogien. Det er en stor sum penge at hoppe tilbage i sadelmageren for, og det er fire gange så meget som hans grundløn var for en hel trilogi.

De der Hobbit-film, på trods af at de ikke holdt et lys til trilogien, var alle enormt succesfulde, med hver af dem indtjente mindst 900 millioner dollars, ifølge The-Numbers. It Det er fascinerende at se, at de fleste mennesker helt har glemt de film, men de fleste er stadig alt for glade for at have et origin alt trilogi-maraton.

Der er en Ringenes Herre-serie på vej til Amazon, og fans håber, at den bliver lige så elsket som den originale trilogi. Historien har intet at gøre med, hvad fans fandt på skærmen første gang, og der er håb om, at den kan udvide den overordnede viden, ligesom The Mandalorian har gjort for Star Wars.

Hvordan hans løn hænger sammen med andre franchiser

Når vi ser på Woods løn, og hvorvidt han var underbet alt for sin tid som Frodo Baggins, er vi nødt til at se på nogle andre franchisefilm, og hvor meget hovedrollerne var i stand til at punge ud for deres optrædener.

Iron Man var filmen, der fik MCU til at rulle tilbage i 2008, og for sit arbejde i filmen var Robert Downey Jr. i stand til at punge ud med $500.000, ifølge Business Insider. Det er dobbelt så meget som Wood fik, og som vi fik at se, ville Downey tage sin løn til hidtil usete højder, som tiden gik.

Selv tilbage i 70'erne var Mark Hamill i stand til at få flere penge til Luke Skywalker. Per Quora blev Hamill bet alt $650.000 for at spille den ikoniske karakter i A New Hope. Dette er endnu mere end Downey fik, og Star Wars var tot alt ukendt på det tidspunkt i modsætning til karakteren Iron Man, der havde brugt årevis i Marvel Comics.

Så, blev Elijah Wood underbet alt? For hans grundløn ser det helt sikkert sådan ud. Forhåbentlig lavede han en mint på bagsiden af tingene.

Hvor meget er Elijah Wood værd i dag?

På trods af at skuespilleren er, hvad fans anser for at være underbet alt for sin stjernerolle i Ringenes Herre og Hobbitten, er det tydeligt, at rollerne slyngede ham til en enorm stjernestatus, hvilket gjorde det muligt for ham at optræde i over 60 projekter gennem hele hans karriere. Skuespilleren har netop afsluttet sin tid i tv-kortfilmen Summer Camp Island og er nu klar til sine nyeste roller i L. A Rush og The Toxic Avenger.

Heldigvis for Wood har hans tid i rampelyset gjort det muligt for ham at samle en imponerende nettoværdi på $20 millioner, hvilket bestemt er værd at være stolt af. Hans voksende værdi har bidraget til hans fantastiske ejendomsportefølje, som han udvidede tilbage i 2013 efter at have flyttet til Austin, Texas. Nå, efter næsten et årti satte skuespilleren huset til salg for næsten 2 millioner dollars.

Anbefalede: