Medvirkende i 'Ringenes Herre' gjorde grin med Elijah Wood af denne grund

Indholdsfortegnelse:

Medvirkende i 'Ringenes Herre' gjorde grin med Elijah Wood af denne grund
Medvirkende i 'Ringenes Herre' gjorde grin med Elijah Wood af denne grund
Anonim

Ringenes Herre-trilogien blev optaget samtidigt i 274 dage (fra oktober 1999 til december 2000), med pickup-billeder hvert år fra 2001 til 2003.

I disse år skabte Peter Jackson bogstaveligt og metaforisk Hobbiton, som alle kunne leve i, mens han filmede trilogien. Elijah Wood sagde, at det var en meget fordybende oplevelse, at gå væk i et par år og i det væsentlige være væk fra resten af verden. Lidt ligesom at gå på college på en måde. De boede i Middle Earth med kun hinandens selskab.

Så selvfølgelig, da de var sammen så længe, i deres egen boble, opstod der skænderier mellem de medvirkende, såvel som pranks og vittigheder. De lærte hinanden rigtig godt at kende og dannede deres eget fællesskab. De knyttede bånd, og da optagelserne var færdige, fik de matchende tatoveringer for at mindes deres tid sammen. De havde også deres indre vittigheder, som fortsatte år senere.

Shenanigans On Set var uundgåeligt

Speaking til Sam Jones på Off Camera Show, forklarede Wood, hvordan det var at komme ud af boblen, når optagelserne til The Fellowship of the Ring var færdige.

"Vi var en gruppe skuespillere, der havde brugt lang tid på at arbejde sammen, og jeg er blevet meget tæt, og det hele skete for os alle," sagde han. "Så det gjorde det mere spiseligt og forståeligt, tror jeg for alle. I havde lidt hinanden at stole på, men det her er vildt."

De indså, at filmen ville blive stor, og de kunne dele alle disse ting. Men da de gik tilbage i boblen i årevis af genoptagelser, delte de meget mere sammen. Skuddene tog straks op igen. Hvad forventer du af en gruppe mennesker, der ikke havde noget valg om at være omkring hinanden 24/7?

Mens de forsøgte ikke at blive såret (og fejlede), skete der alle mulige ting på sættet. Mens Sean Astin (Sam Wise) var "Mr. Involved" og sørgede for, at alt var sikkert, inklusive deres helikopterflyvninger, undgik Sean Bean disse flyvninger på grund af sin ekstreme frygt for transportformen. Han besteg bjerge i fuldt Boromir-udstyr i stedet for at tage helikopterne, og hele castet grinede af ham for det.

Endnu fremmed, Viggo Mortensen (Aragorn) begyndte at gå rundt og kysse sine medspillere. Han gav engang Billy Boyd (Pippin) et af de bedste kys "af en mand eller kvinde" i sit liv. Kysset kom, da Astin følte sig akavet over at skyde kysset i bryllupsscenen mellem hans karakter og Rosie Cotton i slutningen af Return of the King, fordi både hans kone og barn var på scenen den dag.

Så Mortensen gav ham "noget hjælp uden for kameraet" og plantede en på Boyd, som sagde, at kysset fik ham til at se stjerner. "Jeg tror, jeg blev forelsket i et splitsekund… og så følte jeg mig lidt syg," sagde han under et Extended Edition DVD-interview.

Mortensen, som regel en blødmælt mand, fortrød ikke, mens Boyd ikke kunne se på ham i et par dage. Dette var dog næppe Boyds sidste kysstart. Ifølge Dominic Monaghan (Merry) kyssede Boyd "mindst fem medlemmer af Fellowship".

Mortensen fortrød heller ikke sin mærkelige hovedstødende spøg. "Han slog mig næsten ud til min fødselsdagsfest med hovedet," afslørede Monaghan. "Det fortsætter den dag i dag. Da jeg så ham for et par uger siden, var det første, jeg gjorde, at give ham en god gammeldags hovedrøv." Wood sagde, at det blev "spontan voldelig kærlighed."

En af de største vittigheder var et sjov interview

Den bedste prank af alle skete efter optagelserne af Return of the King, og det indebar, at Monaghan poserede som en tysk interviewer ved navn Hans Jensen, der stillede Wood skøre spørgsmål med en stor tysk accent. Interviewet blev senere vist på filmens dvd.

Wood kunne ikke se Monaghan under interviewet, fordi de t alte via satellit. Wood var i New York City, mens resten af rollebesætningen var i Berlin, og han købte pranken i starten. Selv da Jensen stillede ham absurde spørgsmål, herunder om Astin er homoseksuel, om han "sparker til bolde" og "værer vigs" og samler sexlegetøj.

Men den bedste del af spøgeinterviewet var, da Jensen spurgte, om Woods "meget store blå øjne" var grunden til, at han var berømt.

Som det viser sig, havde Woods øjne været en løbende joke på sættet, så Wood skulle have opsnuset spøgen, da Jensen nævnte dem.

I optagelser bag kulisserne til Return of the King jokede Astin med, at Wood er "rygte for at være en af verdens store stjernekonkurrencemestre" på grund af hans evne til at holde øjnene uhyggeligt vidt åbne i lange perioder af tid. Hvilket kamera er praktisk, mens han filmer scenen, hvor Sam finder Frodo pakket ind i Shelobs net."Jeg tror, jeg har en stærk evne til at stirre," sagde Wood.

Faktisk er grunden til, at Wood virkelig er god til at stirre,, at han "ikke kan se to meter foran sig ved højlys dag," sagde Astin om Woods "store smukke øjne." Astin er heller ikke den eneste hobbitt, der joker med dem.

"Den store ironi (øjen-roni) ved Elijah er, at han faktisk har de største blåste øjne i verden, og de virker ikke særlig godt," jokede Boyd.

"Min teori var, at da han var en baby, for selvfølgelig kan du ikke teste en baby for, hvor dårlige deres øjne er, i de første par år var han (gør øjnene store) ligesom denne, du ved, forsøger at fokusere på alt og bringe hans verden til syne, at den bare forblev sådan. Så da han voksede op, blev hans øjne bare ved denne konstante tilstand af overraskelse (sic), " jokede Monaghan.

Så det virker som om Woods store smukke blå øjne var karakterer selv. Selv Jackson brugte dem til at gøre visse scener mere dramatiske. Disse babyblues var lige så berømte som Saurons vrede røde øje.

Anbefalede: