Før 'Captain America' gjorde disse film Chris Evans til en stjerne

Indholdsfortegnelse:

Før 'Captain America' gjorde disse film Chris Evans til en stjerne
Før 'Captain America' gjorde disse film Chris Evans til en stjerne
Anonim

Hollywood-stjernen Chris Evans blev berømt i begyndelsen af 2000'erne, men han blev først et kendt navn i 2011, da han fik sit MCU-gennembrud i Captain America: The First Avenger. Mens Evans har medvirket i adskillige succesrige film bortset fra at spille Captain America, er nogle måske bekymrede over, hvad skuespilleren vil gøre nu, hvor han har hængt Marvel-skjoldet op for altid.

I dag tager vi et kig på alle de succesrige film, skuespilleren lavede, før han blev medlem af MCU. Bliv ved med at rulle for at se, hvor mange storfilm Chris Evans medvirkede i før slutningen af 2011!

10 'Hvad er dit nummer?'

Rom-com fra 2011. Hvad er dit nummer? hvor Chris Evans spiller Colin Shea. Udover Evans har filmen også Anna Faris, Ari Graynor, Blythe Danner, Ed Begley Jr. og Oliver Jackson-Cohen i hovedrollerne. Hvad er dit nummer? er baseret på Karyn Bosnaks bog 20 Times a Lady, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,0 på IMDb. Filmen endte med at tjene 30,4 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Fantastic Four' (og dens efterfølger)

Næste på listen er superheltefilmen Fantastic Four fra 2005, som er baseret på Marvel Comics-holdet af samme navn. I den portrætterer Chris Evans Johnny Storm / Human Torch, og han spiller sammen med Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Michael Chiklis, Julian McMahon og Kerry Washington. En efterfølger til filmen, med titlen Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, blev udgivet i 2007, og Chris Evans gentog sin rolle. Den første film har en vurdering på 5,7 på IMDb, og den endte med at tjene $333,5 millioner i billetkontoret.

8 'Not Another Teen Movie'

Lad os gå videre til teenageparodien Not Another Teen Movie fra 2001, hvor Chris Evans spiller Jake Wyler. Udover Evans har filmen også Jaime Pressly, Mia Kirshner, Randy Quaid, Chyler Leigh og Eric Christian Olsen i hovedrollerne.

Not Another Teen Movie er en parodi på film som She's All That, Varsity Blues, 10 Things I Hate About You, Can't Hardly Wait og Pretty in Pink. Filmen har i øjeblikket en rating på 5,7 på IMDb, og den endte med at indtjene 66,5 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Scott Pilgrim vs. Verden'

Den romantiske actionkomedie Scott Pilgrim vs. The World fra 2010 er den næste. I den spiller Chris Evans Lucas Lee, og han spiller sammen med Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Anna Kendrick og Alison Pill. Filmen er baseret på den grafiske romanserie Scott Pilgrim af Bryan Lee O'Malley, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,5 på IMDb. Scott Pilgrim vs. Verden endte med at tjene $49,3 millioner ved billetkontoret.

6 'The Perfect Score'

Næste på listen er teenage-komedie-heist-filmen fra 2004 The Perfect Score. I den spiller Chris Evans Kyle (en karakter han ikke kunne relatere til), og han spiller sammen med Erika Christensen, Scarlett Johansson, Darius Miles, Bryan Greenberg og Leonardo Nam. Filmen følger en gruppe gymnasieelever, der planlægger at stjæle svarene til deres kommende SAT-eksamen. The Perfect Score har en vurdering på 5,6 på IMDb, og den endte med at tjene $10,9 millioner i billetkontoret.

5 'Puncture'

Lad os gå videre til den biografiske dramafilm Puncture fra 2011, hvor Chris Evans spiller Michael David 'Mike' Weiss. Udover Evans har filmen også Mark Kassen, Vinessa Shaw, Brett Cullen, Michael Biehn og Marshall Bell i hovedrollerne. Puncture har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb, men det var ikke en billetsucces, da den tjente under $1 million.

4 'The Losers'

Actionfilmen The Losers fra 2010, hvor Chris Evans portrætterer kaptajn Jake Jensen, er den næste. Udover Evans har filmen også Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Idris Elba, Columbus Short og Jason Patric i hovedrollerne.

The Losers er en tilpasning af Vertigo Comic-serien af samme navn - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 29,9 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Push'

Næste på listen er superhelte-thrilleren Push fra 2009. I den spiller Chris Evans Nick Gant, og han spiller sammen med Dakota Fanning, Camilla Belle, Cliff Curtis, Djimon Hounsou og Joel Gretsch. Filmen følger en gruppe mennesker, der er født med overmenneskelige evner, mens de samles for at bekæmpe en statslig instans - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb. Push endte med at tjene 48,9 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'The Nanny Diaries'

Lad os gå videre til komedie-dramaet The Nanny Diaries fra 2007. I den spiller Chris Evans Hayden "Harvard Hottie", og han spiller sammen med Scarlett Johansson, Laura Linney, Alicia Keys, Donna Murphy og Paul Giamatti. Filmen er baseret på 2002-romanen af samme navn af Emma McLaughlin og Nicola Kraus, og den har i øjeblikket en rating på 6,2 på IMDb. Nanny Diaries endte med at tjene 47,8 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'Street Kings'

Og endelig afsluttes listen med actionthrilleren Street Kings fra 2008, hvor Chris Evans spiller detektiv Paul "Disco" Diskant. Udover Evans har filmen også Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Common og The Game i hovedrollerne. Filmen følger en undercover betjent, der bliver impliceret i mordet på en betjent - og den har i øjeblikket en rating på 6,8 på IMDb. Street Kings endte med at indtjene 66,5 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: