Brad Pitt videregav en rolle på $2 millioner for at spille denne ikoniske tegneseriekarakter

Indholdsfortegnelse:

Brad Pitt videregav en rolle på $2 millioner for at spille denne ikoniske tegneseriekarakter
Brad Pitt videregav en rolle på $2 millioner for at spille denne ikoniske tegneseriekarakter
Anonim

Cameoer med populære navne kommer, når folk mindst venter dem, og de undlader aldrig at underholde. Stan Lee havde legendariske cameos, Prince havde en berømt cameo på New Girl, og selv stjerner som Matt Damon har haft enorme cameos.

Brad Pitt er en ægte A-lister, der har set og gjort det hele i Hollywood. Selv er han kommet ind i cameo-spillet. Det var en kort, men fantastisk billedserie, men Pitt skulle faktisk have en større rolle i den samme film.

Lad os tage et kig på cameoen og den rolle, han skulle spille.

3 Brad Pitt er en A-List Star

Som en af de mest succesrige skuespillere gennem tiderne er millioner af filmfans bekendt med det arbejde, som Brad Pitt har leveret, siden han brød ud og blev et kendt navn tilbage i 1990'erne.

Pitt har medvirket i utallige hitfilm, og han har endda også gjort et par bemærkelsesværdige optrædener på det lille lærred. Ikke alene har han vist sig at være en stjerne, der kan føre en solofilm til big business, men han har også vist, at han kan trives i en lukrativ franchise, hvor hans Ocean's-trilogi er en stor succes.

Nu hvor han er en Oscar-vinder, har Pitt tilsyneladende gjort det hele. Selvfølgelig kan han læne sig tilbage og slappe af uden at skulle bekymre sig om at lande en koncert igen, men han fortsætter med at vinde store roller og tackle projekter af alle størrelser, hvilket vil bidrage meget til hans arv.

Mens han ikke er kendt som en cameo-fyr, havde Pitt en overraskende cameo i en superheltefilm for et par år siden.

2 Pitt havde et kort kamera i en 'Deadpool 2'

Da Deadpool 2 kom i biografen, kunne fans nyde fortsættelsen af et af de største overraskelseshits i de seneste år. Fans elskede hvert sekund af filmen, og de blev efterladt målløse, da en blink-og-du-miss-det-komo med ingen ringere end Brad Pitt fandt sted i filmen.

Ifølge manuskriptforfatter Paul Wernick: "Vi har aldrig set Vanisher i det originale manuskript. Han var altid et mysterium. Da han blev viklet ind… tænkte vi bare: 'Åh min gud, sikke en perfekt idé til en berømtheds-comeo.' Og så tænkte vi: 'Hvem er den sværeste i Hollywood? Lad os ringe til ham.'"

Nu må du undre dig over, hvordan i alverden produktionsholdet var i stand til at få Pitt med i filmen, og som det viser sig, havde skuespilleren specifik kompensation i tankerne.

"Jeg fik at vide, at alt, han ville have, er en kop kaffe, og jeg sagde: "Som en franchise eller bare en enkelt kop kaffe?" Og jeg fik at vide en enkelt kop kaffe, som egentlig var hans måde at sige: 'Jeg gør det for ingenting.' Og det var tot alt solidt og det bedste, nogen kunne gøre," afslørede Ryan Reynolds.

Det er rigtigt, Brad Pitt tilsluttede stort set produktionsteamet med sin cameo, og ja, han fik sin kaffe.

Det var fantastisk at se Pitt i filmen, men på et tidspunkt var han i gang med at få en meget større rolle i filmen.

1 Han var klar til kabel i 'Deadpool 2'

Så, hvilken bemærkelsesværdig karakter var Brad Pitt tæt på at spille? Det viste sig, at det var ingen ringere end Cable, der havde en stor rolle i Deadpool 2.

Ifølge David Leitch: "Vi havde et godt møde med Brad, han var utrolig interesseret i ejendommen. Tingene fungerede ikke i forhold til tidsplanen. Han er fan, og vi elsker ham, og jeg tror, han ville have lavet et fantastisk kabel."

Pitt ville have været et interessant valg at spille Cable, og det ville have været rart for fans at se den legendariske skuespiller spille en større tegneseriefigur. Dette var dog ikke meningen, så han endte med at tage en lille cameo-rolle, som stadig formåede at stjæle showet.

I sidste ende spillede Josh Brolin Cable, og for at være retfærdig var han fantastisk i rollen. For Marvel-fans var dette en fascinerende sag, fordi Brolin allerede holdt tingene nede som Thanos ovre i MCU. Tegneseriefranchiser har aldrig undværet at dele skuespillere, og at have begge store roller måtte føles som en sejr for Brolin, der slog til, da han førte sin egen tegneseriefilm, Jonah Hex, til en uforglemmelig billetindtægt.

Brad Pitt har tydeligvis en vis interesse for tegneseriefilm, og hvis den rette mulighed dukker op for ham, kan fans se ham påtage sig en større rolle i fremtiden.

Anbefalede: