Før 'Titanic' gjorde disse film Leonardo DiCaprio til en stjerne

Indholdsfortegnelse:

Før 'Titanic' gjorde disse film Leonardo DiCaprio til en stjerne
Før 'Titanic' gjorde disse film Leonardo DiCaprio til en stjerne
Anonim

Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio har arbejdet i branchen i over tre årtier. Skuespilleren steg til international stjernestatus takket være hans portrættering af Jack Dawson i den episke romantik/katastrofefilm Titanic fra 1997, hvor han medvirkede sammen med Kate Winslet. Mens skuespilleren medvirkede i adskillige berømte projekter siden da - kunne han også ses i en del berømte projekter før Titanic.

I dag tager vi et kig på de film, der gjorde Leonardo DiCaprio til et kendt navn før Titanic. Selv før skuespilleren var et navn, alle kendte, havde han allerede arbejdet med legendariske skuespillere som Johnny Depp, Meryl Streep, Diane Keaton og Robert De Niro. Fra What's Eating Gilbert Grape til The Quick and the Dead - fortsæt med at rulle for at se, hvilke projekter skuespilleren var en del af før 1997-hittet!

8 Romeo + Juliet (1996)

Kicking the list off er den romantiske krimi-tragedie fra 1996 Romeo + Juliet. I den portrætterer Leonardo DiCaprio Romeo, og han spiller sammen med Claire Danes, John Leguizamo, Harold Perrineau, Pete Postlethwaite og Paul Rudd. Filmen er baseret på William Shakespeares tragedie Romeo and Juliet, og den har i øjeblikket en 6,7 rating på IMDb. Romeo + Juliet blev lavet på et budget på 14,5 millioner dollars, og det endte med at indtjene 147,6 millioner dollars ved billetkontoret.

7 What's Eating Gilbert Grape (1993)

Næste på listen er coming-of-age-dramaet What's Eating Gilbert Grape fra 1993, hvor Leonardo DiCaprio spiller Arnold "Arnie" Grape. Udover DiCaprio har filmen også Johnny Depp, Juliette Lewis, Mary Steenburgen og John C. Reilly i hovedrollerne. Filmen er baseret på Peter Hedges' roman fra 1991 af samme navn, og den har i øjeblikket en 7.7 vurdering på IMDb.

What's Eating Gilbert Grape blev lavet på et budget på $11 millioner, og det endte med at tjene $10 millioner i billetkontoret. For sin rolle i filmen modtog DiCaprio sine første nomineringer til Oscar-prisen og Golden Globe-prisen for bedste mandlige birolle - hvilket gør ham til den syvende-yngste nominerede for bedste mandlige birolle.

6 The Basketball Diaries (1995)

Lad os gå videre til det biografiske krimidrama The Basketball Diaries fra 1995. I den spiller Leonardo DiCaprio Jim Carroll, og han spiller sammen med Bruno Kirby, Lorraine Bracco, Ernie Hudson, Patrick McGaw og Mark Wahlberg. Filmen er baseret på den selvbiografiske roman af samme navn skrevet af Jim Carroll - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb. Basketball Diaries tjente 2,4 millioner dollars ved billetkontoret.

5 Marvin's Room (1996)

Dramafilmen Marvin's Room fra 1996, hvor Leonardo DiCaprio spiller Hank, er den næste. Udover DiCaprio har filmen også Meryl Streep, Diane Keaton, Robert De Niro, Hume Cronyn og Gwen Verdon i hovedrollerne. Marvin's Room er baseret på skuespillet af samme navn af Scott McPherson, og det har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $23 millioner, og den endte med at indtjene $12,8 millioner i billetkontoret. Marvin's Room var DiCaprios sidste projekt forud for Titanic, som blev udgivet et år efter det.

4 This Boy's Life (1993)

Næste på listen er det biografiske coming-of-age-drama fra 1993 This Boy's Life. I den spiller Leonardo DiCaprio Tobias "Toby" Wolff, og han spiller sammen med Robert De Niro, Ellen Barkin, Jonah Blechman, Eliza Dushku og Chris Cooper.

Filmen er baseret på erindringer af samme navn af forfatteren Tobias Wolff, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb. This Boy's Life endte med at indtjene $4 millioner i billetkontoret.

3 Total Eclipse (1995)

Lad os gå videre til den historiske dramafilm Total Eclipse fra 1995. I den spiller Leonardo DiCaprio Arthur Rimbaud, og han spiller sammen med David Thewlis, Romane Bohringer og Dominique Blanc. Filmen er baseret på et skuespil fra 1967 af Christopher Hampton, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Total Eclipse var ikke så succesfuld som skuespillerens andre projekter, og den endte med at tjene under $350.000 ved billetkontoret.

2 The Quick And The Dead (1995)

Til sidst er listen over den revisionistiske westernfilm The Quick and the Dead fra 1995. I den portrætterer Leonardo DiCaprio Fee "The Kid" Herod, og han spiller sammen med Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe, Roberts Blossom og Kevin Conway. Filmen følger en kvindelig revolvermand, der deltager i en duelturnering i håb om at hævne sin fars død. The Quick and the Dead har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb - og den endte med at tjene 47 millioner dollars ved billetkontoret.

1 Hans andet arbejde

Mens Leonardo DiCaprio optrådte i et par flere film udover dem, der er nævnt, var de absolut de mest berømte projekter, skuespilleren var en del af før hans store gennembrud med Titanic. Andre film, han medvirkede i, inkluderer direkte-til-video-filmen Critters 3 og Poison Ivy, hvor han havde en lille cameo.

Anbefalede: