12 celebs, der kunne erstatte Chris Evans som Captain America (3 Who Never Could)

Indholdsfortegnelse:

12 celebs, der kunne erstatte Chris Evans som Captain America (3 Who Never Could)
12 celebs, der kunne erstatte Chris Evans som Captain America (3 Who Never Could)
Anonim

Når det kommer til at caste en rolle som Captain America, er det afgørende at vælge den rigtige person til rollen. Mange skuespillere blev til audition til rollen, men til sidst gik den til Chris Evans.

Chris Evans begyndte sin karriere i begyndelsen af 2000'erne med optrædener i film som Not Another Teen Movie, Cellular og The Perfect Score. I 2005 fik han sin heldige pause, da han blev castet som Johnny Storm AKA Human Torch i superheltefilmen Fantastic Four og dens efterfølger Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Blot et par år senere slog han snesevis af andre talentfulde skuespillere ud for at påtage sig rollen som Captain America i Marvel Cinematic Universe.

I dag ser vi på nogle af de andre skuespillere, der var med på rollen, et par stykker, som vi synes burde have været til audition, og tre, som vi aldrig tror, ville have en chance.

15 Kunne: Chris Pratt prøvede rollen, før han blev castet i Guardians Of The Galaxy

Castingdirektør Sarah Finn var overbevist om, at Chris Pratt var ideel til Captain America, men hun havde svært ved at få ham til at komme til audition, da han ikke var opsat på rollen. Da Finn mødte ham, indså hun, at selvom han ikke var helt rigtig til rollen, var han perfekt til rollen som Star-Lord.

14 Could: We Can Totally See Paul Rudd Som Steve Rogers

Fra det tidspunkt, hvor han spillede Chers kærlighedsinteresse i Clueless tilbage i 90'erne, vidste vi, at fremtiden ville blive lys for Paul Rudd. I disse dage er han bedst kendt for at spille Ant-Man i MCU, men vi tror, at han med sit udseende, charme og selvtillid nemt kunne glide ind i Captain America-rollen.

13 Kunne: Garrett Hedlund blev inviteret til audition, men afslog tilbuddet

Garrett Hedlund blev inviteret til audition for rollen som Captain America, men bestod på grund af sin loyalitet over for Tron-filmfranchisen. "At blande en anden heroisk karakter med det var ikke nødvendigt. Kort sagt, så gav vi det sådan set altid videre. Jeg troede ikke rigtig, det var min koncert," sagde han.

12 Never Could: Joe Jonas ønskede desperat at være Captain America

Både Joe Jonas og hans bror Kevin var meget opsatte på at spille rollen som Captain America og gik begge til audition til rollen. Selvfølgelig var de på det tidspunkt oppe imod nogle ret stærke Hollywood-talenter, så der kom intet ud af det, og vi tror, det nok er bedre, at tingene lykkes på den måde.

11 kunne: Ryan Phillippe var en topkandidat til rollen

Ryan Phillippe var en af de bedste kandidater til hovedrollen i Captain America: The First Avenger, og vi er sikre på, at han kunne have påtaget sig rollen, hvis Chris Evans ikke havde slået ham. Det ser ud til, at Philippe også var ret opsat på rollen og kommenterede, at "Efter Superman var han lidt af min favorit".

10 Could: Channing Tatums navn var i blandingen for Captain America

Channing Tatum, der allerede havde bevist, at han kunne spille en stærk actionkarakter med sin præstation i G. I. Joe: The Rise of Cobra, blev kontaktet af Marvel for at prøve rollen som Captain America. Hans navn blev kastet ind i blandingen under de tidlige udviklingsstadier, og det er let at se hvorfor.

9 Could: Battleships Taylor Kitsch kunne have, hvad det kræver

Taylor Kitsch er bedst kendt for at spille Tim Riggins på Friday Night Lights og for film som X-Men Origins: Wolverine, Battleship, Lone Survivor og John Carter. Selvom han aldrig officielt blev kontaktet til rollen, tror vi, at han har karismaen og udseendet til at spille Captain America.

8 Kunne: John Krasinski var på shortlist for at spille Captain America

Efter at have set hans optræden i Michael Bays 13 Hours tvivler vi ikke et øjeblik på, at John Krasinski kunne have lavet en utrolig Captain America, men det var desværre bare ikke meningen. For at gøre tingene bare lidt værre fandt han ud af, at han havde mistet rollen til Chris Evans på sin kones fødselsdag - åh.

7 kunne: Ryan Gosling kunne nemt tage over som Steve Rogers

Med al hans erfaring er vi sikre på, at Ryan Gosling ville have bragt meget til Captain America-rollen, og selvom han aldrig officielt blev knyttet til casting-opkaldet, er det sjovt at forestille sig, hvordan Marvel-universet kan se ud med Gosling som den første hævner. Vi kan drømme, ikke?

6 Never Could: We Just Can't Picture Josh Hutcherson Som en Superhelt

Selv om han slet ikke er en dårlig skuespiller, kan vi bare ikke forestille os Hunger Games' Josh Hutcherson spille rollen som Captain America eller nogen anden superhelt for den sags skyld. Hvis der skulle være en rolle for ham i MCU, er vi ret sikre på, at det ikke ville være som hovedperson.

5 kunne: Jensen Ackles gik på audition for rollen

Supernatural-stjernen Jensen Ackles gik til audition til rollen som Captain America, og selvom Marvel besluttede at gå med Chris Evans, var de så imponerede over Ackles, at de tilbød ham rollen som Hawkeye. På grund af planlægningskonflikter med Supernatural var han desværre ikke i stand til at acceptere delen. Hvor er det ærgerligt!

4 Kunne: Sebastian Stan prøvede som Captain America og endte med at blive Bucky Barnes i stedet

I dag er Sebastian Stan kendt for at spille rollen som Bucky Barnes, men det var ikke den rolle, han oprindeligt ønskede. Han gik til audition for at spille Captain America og blev skuffet, da han blev afvist, men glad for at blive tilbudt en anden MCU-rolle i stedet. Kunne han have spillet First Avenger? Det synes vi absolut!

3 kunne: Efter at have set ham i Wonder Woman, er vi sikre på, at Chris Pine kunne påtage sig rollen

Vi ved allerede, at Chris Pine har skærmtilstedeværelsen og talentet til at lede en actionfilm, så vi tror, han ville have været ideel til rollen som Captain America. Efter hans præstationer i film som Star Trek og Wonder Woman er vi faktisk overraskede over, at MCU ikke har forsøgt at tilmelde ham endnu.

2 kunne: Marvel har forsøgt at få Zac Efron i et stykke tid

Siden hans Disney-dage har Zac Efron haft en stadig mere varieret karriere, men indtil videre har han formået at styre uden om de store tegneserieserier. Selvom de har været rygter om at have sendt ham manuskripter i årevis. Kunne Zac have påtaget sig rollen som Captain America? Det kan vi godt lide at tro.

1 Aldrig kunne: Dane Cook måtte undskylde efter hans Captain America-audition

Massevis af skuespillere prøvet til rollen som Captain America. Selv komikeren Dane Cook besluttede at prøve lykken og læse replikker til rollen. Selvom han bagefter begik en kritisk fejl ved at tweete om, hvad han lige havde gjort - strengt imod Marvels regler. Han undskyldte for sin impulsive adfærd, som tydeligvis ikke gjorde et godt indtryk.

Anbefalede: