10 skuespillere, der ville være Captain America (5 We'd Cast Before Chris Evans)

Indholdsfortegnelse:

10 skuespillere, der ville være Captain America (5 We'd Cast Before Chris Evans)
10 skuespillere, der ville være Captain America (5 We'd Cast Before Chris Evans)
Anonim

Efter begivenhederne i Avengers: Endgame ved vi nu, at Chris Evans officielt hænger sit kostume op og giver sit skjold videre til Anthony Mackie, men før vi første gang så ham optræde i Captain America: The First Avenger, der var masser af kendte og overraskende skuespillere, som man aldrig ville forvente, blev prøvet til rollen.

Chris Evans har allerede spillet Johnny Storm i Fantastic Four, så det er bestemt ikke rimeligt, at han spiller alle Marvel-rollerne. Ud af alle de skuespillere, der gik til audition for Captain America, var der masser af dem, der kunne have gjort et endnu bedre stykke arbejde med at portrættere Steve Rogers, som vi aldrig har set i en super-suit før.

Selv om vi elsker Chris Evans i rollen, er vi her for at liste nogle af de skuespillere, der desperat ønskede rollen, og de få, der uden tvivl ville spille rollen endnu bedre end den Cap, vi kender og elsker.

15 John Krasinski var på shortlist for rollen

Jack Krasinski i Jack Ryan
Jack Krasinski i Jack Ryan

John Krasinski har været interesseret i at spille en Marvel-rolle i et stykke tid, og han er nu opsat på rollen som Mr. Fantastic i Fantastic Four. Inden da nåede han at nå langt i auditionprocessen for Captain America. Krasinski jokede med at se den muskuløse Chris Hemsworth som Thor for første gang: "Jeg sagde: 'Jeg har det godt. Det her er dumt. Det er okay, jeg er ikke Captain America."

14 Joe Jonas deltog på audition for rollen

Joe Jonas
Joe Jonas

Joe Jonas er muligvis en af de mest uventede personer, der dukker op på denne liste, men det viser sig, at han også gik til audition for rollen som Steve Rogers. Han nåede ikke så langt som nogle af de andre skuespillere, men han var interesseret nok til at prøve. Ifølge Fandango var han ikke den eneste Jonas Brother, der kom til audition, Kevin Jonas prøvede rollen sammen med ham.

13 bedre: Chris Pine er altid blandet sammen med Chris Evans

Chris Pine
Chris Pine

Chris Pine ville passe ind i Marvel Cinematic Universe, især fordi han altid er blandet sammen med de to Chrises, der allerede er i universet, Chris Evans og Chris Hemsworth. Han har en uendelig mængde ligheder med Chris Evans, inklusive det samme navn, blond hår, blå øjne, og han har også medvirket i en superheltefilm (Wonder Woman).

12 Sebastian Stan ville oprindeligt være Captain America

Billede
Billede

Mange har spekuleret i, at Sebastian Stan kunne have været den næste Captain America, før Anthony Mackie blev bekræftet til at påtage sig den rolle, men det viser sig, at han virkelig kunne have været Cap, hvis han ikke var blevet afvist til rollen under de første auditions. Det er rigtigt, Sebastian Stan var faktisk først til audition for Captain America, men vi er glade for, at han landede Bucky Barnes i stedet!

11 Channing Tatum overvejede bestemt at gå til audition

Channing Tatum i Dear John
Channing Tatum i Dear John

Channing Tatum var en af de rygtede skuespillere, der påtog sig rollen som Captain America, før Chris Evans kom ind i billedet. Tatum kommenterede muligheden for at spille rollen. "Captain America? Åh min Gud! Mærkeligt nok har jeg lige fået en bog - en af malerne kom op og her gav mig en bog. Jeg ville tænke over det. Måske er det skæbnen! Jeg ville bestemt tænke over det," sagde Tatum.

10 bedre: Tom Hardy bliver ofte castet som en dårlig dreng, men vi ville elske at se hans søde side

Tom Hardy i Inception
Tom Hardy i Inception

Fra hovedrollen i The Dark Knight Rises and Venom er det tydeligt, at Tom Hardy er blevet typecastet som den dårlige dreng. Selv med hans rekord for at være den dårlige dreng i film, tror vi, at Tom Hardy ville være et glimrende valg for Captain America baseret på hans udseende og evner. Vi har set en lidt mere heroisk side af ham i Mad Max: Fury Road, og tror, han ville bringe en fantastisk fordel til Cap.

9 Alexander Skarsgård blev afvist efter audition

Alexander Skarsgård i Battleship
Alexander Skarsgård i Battleship

Alexander Skarsgard har helt sikkert præ-super-serumet Captain America-looket til sig, og det kan bare være grunden til, at han blev afvist til rollen. Skarsgard nåede tilsyneladende ikke så langt i audition-processen på trods af, at han helt havde udseendet til rollen. Forhåbentlig var der ikke nogle hårde følelser!

8 Dane Cook ønskede rollen, fordi han er en kæmpe fan

Dane Cook
Dane Cook

Dane Cook gik overraskende til audition til rollen som Captain America og hævdede, at han er en stor fan af karakteren og tegneserien. Han delte endda nogle detaljer om sin audition på sociale medier, specifikt om hvordan han arbejdede et ton til rollen. Til denne synes vi, at Chris Evans bestemt var det bedre valg!

7 bedre: Scott Eastwood ligner Steve Rogers

Scott Eastwood
Scott Eastwood

Scott Eastwood kunne helt passere for Chris Evans bror, men i modsætning til Evans har han aldrig spillet en anden Marvel-rolle før, så han ville helt sikkert passe superdragten meget bedre uden at skabe forvirring for fansene! Eastwood har udseendet, kroppen og skuespillerevnerne, der ville gøre ham til en perfekt kasket.

6 Jensen Ackles var interesseret, men dedikeret til det overnaturlige

Jensen Ackles klædt ud som Captain America
Jensen Ackles klædt ud som Captain America

Jensen Ackles var oprindeligt til audition for Captain America, men endte med at blive tilbudt rollen som Hawkeye. Selvom han tydeligvis er fan af karakteren, endte han med at takke nej til rollen for at beholde sin rolle på Supernatural. At afvise Marvel-lønnen for at forblive forpligtet til sin CW-familie er et tot alt træk fra Steve Rogers.

5 Wilson Bethel var knust over, at han ikke fik rollen

Billede
Billede

"Jeg mener, det var både, sandsynligvis den mest spændende tid i mit liv og også den mest ødelæggende, når det ikke skete," fort alte Wilson Bethel Comicbook om audition-processen for Captain America. "De satte mig i Cap-dragten og gjorde alt. - Så det var denne sindssyge periode, hvor jeg i løbet af den tid troede, at jeg måske faktisk ville få rollen," fort alte Bethel.

4 bedre: Charlie Hunnam ved, hvad der skal til for at være en actionstjerne

Charlie Hunnam
Charlie Hunnam

Selv om Charlie Hunnam er britisk, har han bestemt vist os sine skuespillerevner i film som Pacific Rim og The Lost City of Z. Han kan være en total kæreste i film, og han ved, hvordan man charmerer seerne, hvilket er præcis, hvad vi har brug for i Captain America. Baseret på Doctor Strange og Spider-Man er det også klart, at Marvel ikke har noget problem med at caste briter i amerikanske roller!

3 Sam Worthington ville have gjort hvad som helst for den del

Sam Worthington
Sam Worthington

"Jeg er fan. Jeg er fan af tegneserier. Jeg er fan af Captain America," fort alte Avatar-skuespilleren Sam Worthington til MTV om sit ønske om at spille Cap. "Alle bloggere dykker ind og siger: "Han er australsk! For fanden, han kan ikke spille [Captain America]! - men jeg ville dræbe for at spille det," kommenterede Worthington.

2 Kellan Lutz ville have elsket at være Captain America

Kellan Lutz
Kellan Lutz

Kellan Lutz, mest kendt for sin rolle som en glitrende vampyr i Twilight, delte med MTV, at han ville "elske at spille Captain America." Hvis vi skal være ærlige, hvem ville så ikke elske det? Han har måske ikke fået rollen i denne film, men måske ser vi ham i fase 4… måske som en vampyr i Blade?

1 bedre: Ryan Gosling har aldrig båret en superdragt, men han burde

Ryan gosling
Ryan gosling

Ryan Gosling er blevet nomineret til to Oscars, mens Chris Evans er blevet nomineret til ingen. Ikke at vi holder øje her, men hvis der er nogen, der kan påtage sig rollen som Captain America, så er det Ryan Gosling. Han er charmerende, sød og alsidig nok til at vinde over fansene som Steve Rogers.

Anbefalede: