Disse projekter beviser, at Tom Hiddleston er så meget mere end bare Loki

Indholdsfortegnelse:

Disse projekter beviser, at Tom Hiddleston er så meget mere end bare Loki
Disse projekter beviser, at Tom Hiddleston er så meget mere end bare Loki
Anonim

Der er ingen tvivl om, at skuespilleren Tom Hiddleston er bedst kendt for at portrættere Loki. Stjernen er trods alt blevet bet alt en del for rollen, som bestemt spillede en stor rolle i at hjælpe ham med at tjene sin imponerende nettoværdi. Hiddleston var dog også en succesfuld skuespiller, før han kom til Marvel Cinematic Universe.

I dag tager vi et kig på alle de projekter, som stjernen har været en del af, og som ikke har noget at gøre med MCU. Fra at spille F. Scott Fitzgerald til at spille hovedrollen i Crimson Peak – fortsæt med at scrolle efter nogle af Tom Hiddlestons mest mindeværdige roller bortset fra Loki!

10 Tom Hiddleston spillede F. Scott Fitzgerald i 'Midnight In Paris'

Fantasy-komedien Midnight in Paris fra 2011 starter listen. I den portrætterer Tom Hiddleston F. Scott Fitzgerald, og han spiller sammen med Kathy Bates, Adrien Brody, Marion Cotillard, Rachel McAdams og Owen Wilson. Midnight in Paris følger en manuskriptforfatter, der på mystisk vis tager tilbage til Paris i 1920'erne hver dag ved midnat – og den har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb.

9 og han spillede kaptajn Nicholls i 'War Horse'

Næste på listen er krigsfilmen War Horse fra 2011, hvor Tom Hiddleston portrætterer kaptajn James Nicholls. Udover Hiddleston har filmen også Emily Watson, David Thewlis, Peter Mullan, Niels Arestrup og Jeremy Irvine i hovedrollerne. War Horse er baseret på Michael Morpurgos roman fra 1982 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,2 på IMDb.

8 Tom Hiddleston spillede Jonathan Pine i 'The Night Manager'

Lad os gå videre til miniserien The Night Manager, der havde premiere i 2016. I den spiller Tom Hiddleston Jonathan Pine, og han spiller sammen med Hugh Laurie, Olivia Colman, Tom Hollander, Elizabeth Debicki og Alistair Petrie.

The Night Manager er baseret på romanen fra 1993 med samme titel af John le Carré - og den har i øjeblikket en vurdering på 8,1 på IMDb.

7 Og Tom Hiddleston spillede Sir Thomas Sharpe i 'Crimson Peak'

Den gotiske romantikfilm Crimson Peak fra 2015 er den næste. I den portrætterer Tom Hiddleston Thomas Sharpe, og han spiller sammen med Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam og Jim Beaver. Filmen følger en forfatter, der rejser til et fjerntliggende gotisk palæ i de engelske bakker - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb.

6 Hiddleston spillede Dr. Robert Laing i 'High-Rise'

Næste på listen er den dystopiske film High-Rise fra 2015, hvor Tom Hiddleston spiller Robert Laing. Udover Hiddleston har filmen også Jeremy Irons, Sienna Miller, Luke Evans og Elisabeth Moss i hovedrollerne. Filmen er baseret på romanen fra 1975 af samme navn af J. G. Ballard, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb.

5 samt Hank Williams i 'I Saw The Light'

Lad os gå videre til den biografiske dramafilm I Saw the Light fra 2015. I den spiller Tom Hiddleston Hank Williams, og han spiller sammen med Elizabeth Olsen, Cherry Jones, Bradley Whitford, Maddie Hasson og Wrenn Schmidt. I Saw the Light fortæller historien om countrymusiklegenden Hank Williams - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,8 på IMDb.

4 Tom Hiddleston spillede kaptajn James Conrad i 'Kong: Skull Island'

Monsterfilmen Kong: Skull Island fra 2017 er den næste. I den spiller Tom Hiddleston James Conrad, og han spiller sammen med Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Jing Tian og Toby Kebbell.

Kong: Skull Island er den 11. film i King Kong-serien - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb.

3 og Freddie Page i 'The Deep Blue Sea'

Næste på listen er det romantiske drama fra 2011 The Deep Blue Sea, hvor Tom Hiddleston portrætterer Freddie Page. Udover Hiddleston har filmen også Rachel Weisz, Simon Russell Beale og Harry Hadden-Paton i hovedrollerne. The Deep Blue Sea er en tilpasning af Terence Rattigan-skuespillet The Deep Blue Sea fra 1952 – og det har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb.

2 Den engelske skuespiller medvirkede i 'Henry IV Part I And Part II' og 'Henry V'

I 2012 medvirkede Tom Hiddleston i tre tv-film - Henry IV, Part I og Henry IV, Part II, samt Henry V. De er alle tre baseret på skuespil af samme navn af William Shakespeare, og i dem portrætterer Tom Hiddleston prins Hal/Henry V. Udover Hiddleston har filmene også Jeremy Irons, Julie W alters, Alun Armstrong, Joe Armstrong og Lambert Wilson.

1 Til sidst spillede Tom Hiddleston Adam i 'Only Lovers Left Alive'

Og endelig afsluttes listen med komedie-dramaet fra 2013, Only Lovers Left Alive. I den spiller Tom Hiddleston Adam, og han spiller sammen med Tilda Swinton, Mia Wasikowska, Anton Yelchin, Jeffrey Wright og John Hurt. Only Lovers Left Alive fortæller historien om en deprimeret musiker, der genforenes med sin elsker - og den har i øjeblikket en 7.3 vurdering på IMDb.

Anbefalede: