Disse film beviser, at Emma Watson er så meget mere end bare Hermione Granger

Indholdsfortegnelse:

Disse film beviser, at Emma Watson er så meget mere end bare Hermione Granger
Disse film beviser, at Emma Watson er så meget mere end bare Hermione Granger
Anonim

Skuespillerinden Emma Watson blev berømt som Hermione Granger i Harry Potter-filmserien, og de fleste er enige om, at det stadig er hendes mest ikoniske rolle. Men franchisen sluttede i 2011, og siden da har Watson medvirket i adskillige andre projekter.

I dag tager vi et kig på noget af det mest mindeværdige arbejde, skuespillerinden har udført uden for Harry Potter-universet. Fra at have hovedrollen i en live-action Disney-film til at vække en af March-søstrene til live – bliv ved med at rulle for at se nogle af Emma Watsons andre projekter!

9 Emma Watson spillede Margaret "Meg" March i 'Little Women'

Kicking the list off er 2019 coming-of-age periode-dramaet Little Women. I den spiller Emma Watson Margaret "Meg" March, og hun spiller sammen med Saoirse Ronan, Florence Pugh, Laura Dern, Timothée Chalamet og Meryl Streep. Filmen er baseret på romanen fra 1868 af samme navn af Louisa May Alcott, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,8 på IMDb. Little Women endte med at tjene 218,9 millioner dollars ved billetkontoret.

8 Og hun spillede Belle Brody i 'Beauty And The Beast'

Næste på listen er den romantiske fantasy-musical fra 2017 Beauty and the Beast, hvor Emma Watson portrætterer Belle. Udover Watson har filmen også Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad og Ewan McGregor i hovedrollerne.

Filmen er en live-action-tilpasning af Disneys Beauty and the Beast fra 1991 - og den har i øjeblikket en bedømmelse på 7,1 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 1,264 milliarder dollars ved billetkontoret, hvilket gjorde den til en af de mest indbringende film, der nogensinde er lavet.

7 Emma Watson portrætterede Nicki Moore i 'The Bling Ring'

Lad os gå videre til den satiriske krimi fra 2013 The Bling Ring. I den spiller Emma Watson Nicolette "Nicki" Moore, og hun spiller sammen med Israel Broussard, Katie Chang, Taissa Farmiga, Claire Julien og Leslie Mann. Filmen er baseret på den virkelige bande kendt som Bling Ring, og den har i øjeblikket en rating på 5,6 på IMDb. The Bling Ring endte med at tjene 20 millioner dollars ved billetkontoret.

6 Og hun spillede Samantha "Sam"-knappen i 'The Perks Of Being A Wallflower'

Den voksende dramafilm fra 2012 The Perks of Being a Wallflower er den næste. I den portrætterer Emma Watson Samantha "Sam" Button, og hun spiller sammen med Logan Lerman, Ezra Miller, Mae Whitman, Kate Walsh og Dylan McDermott. Filmen er baseret på Stephen Chboskys roman fra 1999 af samme navn - og den har i øjeblikket en rating på 7,9 på IMDb. Fordelene ved at være en vægblomst indtjente $33.3 millioner i billetkontoret.

5 Emma Watson portrætterede sig selv i 'This Is The End'

Næste på listen er den apokalyptiske komedie fra 2013 This Is the End, for hvilken Emma Watson nægtede at optage en bestemt scene. Udover Watson har filmen også James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel og Danny McBride i hovedrollerne.

This Is the End er en tilpasning af kortfilmen "Jay and Seth Versus the Apocalypse". Den har en vurdering på 6,6 på IMDb, og den endte med at indtjene 126 millioner dollars ved billetkontoret.

4 Samt Ila In 'Noah'

Lad os gå videre til det episke bibelske drama Noah fra 2014, som fortæller historien om Noas ark fra Første Mosebog og Enoks Bog. I den spiller Emma Watson Ila, og hun spiller sammen med Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Logan Lerman og Anthony Hopkins. Filmen - som bestemt ikke var let for skuespillerinden at optage - har i øjeblikket en rating på 5,7 på IMDb, og den endte med at tjene $359.2 millioner ved billetkontoret.

3 Emma Watson spillede Lena i 'Colonia'

Den historiske thriller Colonia fra 2015 er den næste. I den portrætterer Emma Watson Lena, og hun spiller sammen med Daniel Brühl, Michael Nyqvist, Richenda Carey, Vicky Krieps og Jeanne Werner. Filmen følger en kvinde, der leder efter sin bortførte kæreste og ender med at blive involveret i den berygtede sekt Colonia Dignidad. Colonia har en rating på 7,1 på IMDb, og det endte med at indtjene 3,6 millioner dollars ved billetkontoret.

2 og Angela Gray i 'Regression'

Lad os gå videre til den psykologiske horror-thriller Regression fra 2015, hvor Emma Watson spiller Angela Gray. Udover Watson har filmen også Ethan Hawke, David Thewlis, Lothaire Bluteau, Dale Dickey og David Dencik i hovedrollerne. Regression følger en detektiv og en psykoanalytiker, der undersøger en ung kvindes frygtindgydende fortid - og den har i øjeblikket en 5,7 rating på IMDb. Filmen endte med at tjene 17,7 millioner dollars ved billetkontoret.

1 Endelig portrætterede Emma Watson Mae Holland i 'The Circle'

Tekno-thrilleren The Circle fra 2017 afslutter listen. I den portrætterer Emma Watson Mae Holland, og hun spiller sammen med Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane og Patton Osw alt. Filmen er baseret på Dave Eggers' roman fra 2013 af samme navn - og den har i øjeblikket en rating på 5,4 på IMDb. The Circle endte med at tjene $40,7 millioner ved billetkontoret.

Anbefalede: