Disse film og tv-serier beviser, at Elizabeth Olsen er så meget mere end bare en Marvel-stjerne

Indholdsfortegnelse:

Disse film og tv-serier beviser, at Elizabeth Olsen er så meget mere end bare en Marvel-stjerne
Disse film og tv-serier beviser, at Elizabeth Olsen er så meget mere end bare en Marvel-stjerne
Anonim

Skuespillerinden Elizabeth Olsen blev berømt som lillesøster til tvillingerne Mary-Kate og Ashley, men siden da har hun formået at skabe sig et navn i underholdningsindustrien. Skuespillerinden er bedst kendt for at portrættere Wanda Maximoff / Scarlet Witch i Marvel Cinematic Universe - en rolle hun tjente en del formue på.

Mens MCU åbnede masser af døre for den talentfulde skuespillerinde, er det bestemt ikke det eneste arbejde, Elizabeth Olsen har udført gennem årene. Bliv ved med at rulle for at se nogle af stjernens mest imponerende værker uden for superheltenes verden.

10 Elizabeth Olsen spillede titelkarakteren i 'Martha Marcy May Marlene'

Lad os starte med Elizabeth Olsens debut på storskærm - thrilleren Martha Marcy May Marlene fra 2011. I den portrætterer skuespillerinden den titulære karakter, og hun spiller sammen med John Hawkes, Sarah Paulson og Hugh Dancy. Filmen følger en ung kvinde, der vender tilbage til sin familie efter at have forladt en voldelig kult, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb.

9 og hun spillede Elle Brody i 'Godzilla'

Næste på listen er monsterfilmen Godzilla fra 2014, hvor Elizabeth Olsen spiller Elle Brody. Udover Olsen har filmen også Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Juliette Binoche, Sally Hawkins og David Strathairn i hovedrollerne. Godzilla er den 30. film i Godzilla-serien - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb.

8 Skuespillerinden portrætterede Jane Banner i 'Wind River'

Lad os gå videre til det neo-vestlige mordmysterium Wind River fra 2017, som følger en veteranjæger og en FBI-agent, mens de efterforsker et mord på et indianerreservat i Wyoming.

I den spiller Elizabeth Olsen Jane Banner, og hun spiller over for Jeremy Renner. Wind River har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb.

7 og hun spillede Taylor Sloane i 'Ingrid Goes West'

Det sorte komedie-drama fra 2017, Ingrid Goes West, hvor Elizabeth Olsen spiller Taylor Sloane. Udover Olsen har filmen også Aubrey Plaza, Billy Magnussen, Wyatt Russell, Pom Klementieff og O'Shea Jackson Jr. Ingrid Goes West fortæller historien om en ung kvinde, der flytter til Los Angeles i håb om at blive venner med sin Instagram idol. Filmen har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb.

6 Olsen portrætterede Leigh Shaw i 'Sorry For Your Loss'

Næste på listen er 2018-dramashowet Sorry for Your Loss, som fortæller historien om en ung enke, der med hjælp fra sin familie forsøger at klare sin mands død. I showet spiller Elizabeth Olsen Leigh Shaw, og hun spiller sammen med Kelly Marie Tran, Jovan Adepo, Mamoudou Athie, Janet McTeer og Zack Robidas. I øjeblikket har Sorry for Your Loss - som blev aflyst efter to sæsoner - en vurdering på 7,5 på IMDb.

5 samt Audrey Sheppard Williams i 'I Saw The Light'

Lad os gå videre til det biografiske drama I Saw the Light fra 2015. I den portrætterer Elizabeth Olsen Audrey Sheppard Williams, og hun spiller sammen med Tom Hiddleston, Cherry Jones, Bradley Whitford, Maddie Hasson og Wrenn Schmidt. Filmen fortæller den sande historie om countrymusiklegenden Hank Williams - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,8 på IMDb.

4 Elizabeth Olsen spillede Zooey Kern i 'Kodachrome'

Komedie-dramaet Kodachrome fra 2017, hvor Elizabeth Olsen portrætterer Zooey Kern, er den næste. I filmen har også Ed Harris, Jason Sudeikis, Bruce Greenwood, Wendy Crewson og Dennis Haysbert medvirkende.

Kodachrome er baseret på en artikel i New York Times skrevet af A. G. Sulzberger – og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb.

3 og Edie Parker i 'Kill Your Darlings'

Næste på listen er det biografiske drama fra 2013 Kill Your Darlings. I den portrætterer Elizabeth Olsen Edie Parker, og hun spiller sammen med Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Ben Foster, Michael C. Hall og Jack Huston. Kill Your Darlings fortæller den sande historie om de tidligste medlemmer af Beat Generation - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb.

2 Skuespillerinden spillede Thérèse Raquin i 'In Secret'

Lad os gå videre til thrillerromancen In Secret fra 2013, som er baseret på Émile Zolas klassiske roman Thérèse Raquin fra 1867. I filmen spiller Elizabeth Olsen Thérèse Raquin, og hun spiller sammen med Tom Felton, Oscar Isaac og Jessica Lange. In Secret har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb.

1 Til sidst spillede hun Gerri Fields i 'Very Good Girls'

Og til sidst, afslutter listen endnu en af Elizabeth Olsens film fra 2013 - denne gang taler vi om Very Good Girls. I den portrætterer skuespillerinden Gerri Fields, og hun spiller sammen med Dakota Fanning, Boyd Holbrook, Demi Moore, Richard Dreyfuss og Ellen Barkin. Very Good Girls fortæller historien om to venner, der forelsker sig i den samme mand - og i øjeblikket har den en vurdering på 6,0 på IMDb.

Anbefalede: