Disse Box Office-hits beviser, at Chris Hemsworth er så meget mere end bare Thor

Indholdsfortegnelse:

Disse Box Office-hits beviser, at Chris Hemsworth er så meget mere end bare Thor
Disse Box Office-hits beviser, at Chris Hemsworth er så meget mere end bare Thor
Anonim

Hollywood-stjernen Chris Hemsworth er absolut bedst kendt for at portrættere Thor i Marvel Cinematic Universe - trods alt er han MCU's bedst bet alte skuespiller. Men i løbet af sin karriere optrådte Hemsworth i adskillige berømte film, og ikke alle af dem handler om superhelte.

I dag tager vi et kig på, hvilke af skuespillernes film uden for MCU, der endte med at tjene mest på billetkontoret. Fra The Cabin in the Woods til Snow White And The Huntsman - fortsæt med at scrolle efter Chris Hemsworths mest indbringende ikke-MCU-roller!

10 'The Cabin In The Woods' - Box Office: $66,5 Million

Kicking listen off er 2011 horror-komedien The Cabin in the Woods. I den spiller Chris Hemsworth Curt Vaughan, og han spiller sammen med Kristen Connolly, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams og Richard Jenkins. Filmen følger en gruppe universitetsstuderende, hvis tur til en skovhytte går g alt - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,0 på IMDb. The Cabin in the Woods endte med at tjene 66,5 millioner dollars ved billetkontoret.

9 '12 Strong' - Box Office: $71,1 Million

Næste på listen er action-krigsfilmen 12 Strong fra 2018, hvor Chris Hemsworth spiller kaptajn Mitch Nelson. Udover Hemsworth har filmen også Michael Shannon, Michael Peña og Trevante Rhodes i hovedrollerne. 12 Strong er baseret på Doug Stantons faglitterære bog Horse Soldiers, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Filmen endte med at tjene 71,1 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'In The Heart Of The Sea' - Box Office: $93,9 Million

Lad os gå videre til den historiske eventyr-dramafilm fra 2015 In the Heart of the Sea. I den spiller Chris Hemsworth Owen Chase, og han spiller sammen med Benjamin Walker, Cillian Murphy, Tom Holland, Ben Whishaw, Brendan Gleeson.

Filmen er baseret på Nathaniel Philbricks faglitterære bog fra 2000 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb. In the Heart of the Sea endte med at tjene 93,9 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Rush' - Box Office: $98,2 millioner

Den biografiske sportsfilm Rush fra 2013 er den næste. I den portrætterer Chris Hemsworth James Hunt, og han spiller sammen med Daniel Brühl, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara og Pierfrancesco Favino. Rush fortæller den virkelige historie om rivaliseringen mellem to Formel 1-kørere - og den har i øjeblikket en 8,1-rating på IMDb. Filmen endte med at tjene 98,2 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Ferie' - billetkontor: $107,2 millioner

Næste på listen er road-komediefilmen Vacation fra 2015, hvor Chris Hemsworth spiller Stone Crandall. Udover Hemsworth har filmen også Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann, Beverly D'Angelo og Chevy Chase i hovedrollerne. Vacation er den femte del af Vacation-franchisen, og den har i øjeblikket en 6.1 vurdering på IMDb. Filmen endte med at tjene 107,2 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'The Huntsman: Winter's War' - Box Office: $165 millioner

Fantasy-action-eventyret The Huntsman: Winter's War fra 2016 åbner op for top fem på dagens liste. I den spiller Chris Hemsworth Eric, og han spiller sammen med Charlize Theron, Emily Blunt, Nick Frost, Sam Claflin og Jessica Chastain. Filmen er en prequel og efterfølger til 2012-filmen Snow White and the Huntsman - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb. The Huntsman: Winter's War endte med at tjene 165 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Ghostbusters' - Box Office: $229,1 Million

Lad os gå videre til den overnaturlige komediefilm Ghostbusters fra 2016. I den spiller Chris Hemsworth Kevin Beckman, og han spiller sammen med Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance og Michael K. Williams.

Ghostbusters er en genstart af filmserien fra 1984 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb. Filmen endte med at tjene 229,1 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Men in Black: International' - Box Office: $253,9 millioner

Sci-fi action-komedien Men in Black: International fra 2019 åbner de tre bedste på dagens liste. I den spiller Chris Hemsworth Henry / Agent H, og han spiller sammen med Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall og Laurent Bourgeois. Filmen er baseret på Malibu/Marvel-tegneserieserien af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Men in Black: International endte med at tjene 253,9 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'Star Trek' - Box Office: $385,7 millioner

Den andenplads på dagens liste er sci-fi-actionfilmen Star Trek fra 2009, hvor Chirs Hemsworth portrætterer George Kirk. Udover Hemsworth har filmen også Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Winona Ryder og Zoe Saldana i hovedrollerne. Star Trek er den ellevte film i Star Trek-serien, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,9 på IMDb. Filmen endte med at tjene $385.7 millioner ved billetkontoret.

1 'Snow White And The Huntsman' - Box Office: $396,6 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen fantasyfilmen Snow White and the Huntsman fra 2011. I den spiller Chris Hemsworth Eric the Huntsman, og han spiller sammen med Kristen Stewart, Charlize Theron, Sam Claflin, Ian McShane og Bob Hoskins. Filmen er baseret på det tyske eventyr "Snehvide", og den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb. Snow White and the Huntsman endte med at tjene 396,6 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: