The Awkward Way Lochlyn Munro fik rollen i 'Peacemaker

Indholdsfortegnelse:

The Awkward Way Lochlyn Munro fik rollen i 'Peacemaker
The Awkward Way Lochlyn Munro fik rollen i 'Peacemaker
Anonim

DC's seneste hit, Peacemaker, gør alle de rigtige tiltag på HBO Max. Karakteren spilles glimrende af John Cena, som stod over for superhelteafvisning, før han fik karakteren. Better Call Saul kan have inspireret showet, men denne ting er et udyr i sig selv.

En ting, som showet absolut har slået fast, er dets beslutninger om casting, hvoraf en af dem var beslutningen om at caste Lochlyn Munro i rollen som Larry Fitzgibbon. Det viser sig, at Munros audition til et andet projekt to årtier tidligere spillede en stor rolle i, at han fik lov til at brillere på Peacemaker.

Lad os tage et kig på showet, og hvordan Lochlyn Munro var i stand til at komme ombord.

'Peacemaker' har været en stor succes

DC's Peacemaker er et af de mest omt alte programmer i luften i øjeblikket, og det har været et frisk pust for tv-fans. Baseret på den citerede karakter fra The Suicide Squad er dette show i gang med kærlighed fra både fans og kritikere.

Peacemaker har John Cena i hovedrollen som titelkarakteren, og Peacemaker har ingen slag, og den har holdt en sjov tone, mens den stadig berører tungere temaer. James Gunn balancerede tingene godt med The Suicide Squad, og han har gjort det igen med dette geniale show.

Hidtil har der kun været nogle få afsnit, der har fundet vej til HBO Max, men fans elsker hvert sekund af det. Ikke alene er rollebesætningen genial, men forfatterskabet er fantastisk, og programmets åbningstema må være det bedste på tv i øjeblikket.

Alt i alt er der ikke mange shows, der gør det som Peacemaker. Det har været et enestående tilbud fra DC, og fans kan ikke vente med at se de drejninger, der ligger forude for seriens kernekarakterer.

Som tidligere nævnt har Peacemaker et fantastisk cast, og Lochlyn Munro har bestemt været en fantastisk tilføjelse til showet.

Lochlyn Munro er med i showet

Lochlyn Munro er en skuespiller, der har været med i spillet i et stykke tid, og fans kunne genkende ham fra en række forskellige projekter, da han for nylig fik sin Peacemaker-debut som Larry Fitzgibbon..

På det store lærred har skuespilleren optrådt i film som A Night at the Roxbury, Scary Movie, A Guy Thing, Freddy vs. Jason, White Chicks og meget mere. Hans tid i Scary Movie og White Chicks er let nogle af hans mest genkendelige roller, da han var sjov i begge projekter.

På den lille skærm har Munro optrådt i programmer som Northwood, Charmed, CSI, Monk, Smallville, Psych, Arrow og Supernatural. Mandens kreditter er ret imponerende, og i betragtning af den store mængde projekter, han har arbejdet på, siger det sig selv, at han har mødt masser af mennesker undervejs.

Et kæmpe løft til hans evne til at få en rolle på Peacemaker var et indtryk, han efterlod på en person for to årtier siden

Lochlyn Munros Scooby-Doo Audition scorede ham The Gig

Så, hvordan landede Munro en eftertragtet plads på Peacemaker? Nå, det stammede i høj grad fra en audition, som han havde til Scooby-Doo for mange år siden.

Ifølge Munro, "sluttede jeg i dette projekt, fordi da han så mit bånd, huskede han, at jeg var et af hans valg for Shaggy. Så jeg gik ind - Det er klart, [Matthew] Lillard var den perfekte valg til den karakter. Men det var sådan set, hvordan han sagde: "Åh, ja, jeg vil have Lochlyn med i dette, fordi jeg kan huske, at han var et af mine valg for Scooby-Doo. " Tyve år senere, er det ikke mærkeligt?"

Mange mennesker er uvidende om, at James Gunn var manden bag Scooby-Doo-manuskriptet for alle de år siden. Selvom han ikke instruerede filmen, lavede Gunn manuskriptet, og det var klart, at han havde en vis hånd med at caste Lillard i rollen som Shaggy. Dette var selvfølgelig geni alt, men det er bemærkelsesværdigt at tænke på, at han huskede Munro, der stak ud, og Gunn fik ham en plads på Peacemaker.

Munro er måske ikke hovedrollen i programmet, men han har været en fantastisk tilføjelse. Begge FBI-agenter tilføjer en god modvægt til det, vi har set på skærmen, og der er stadig masser af tid til at uddybe disse karakterer lidt mere.

Peacemaker får en rødglødende start forfra på HBO Max, og med denne hastighed vil serien blive hentet til flere sæsoner på ingen tid. Forhåbentlig vil Lochlyn Munro være i stand til at overleve den første sæson og vende tilbage for fremtidige.

Anbefalede: