Hvordan John Cenas nettoværdi har ændret sig siden han fik rollen som 'fredsstifter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan John Cenas nettoværdi har ændret sig siden han fik rollen som 'fredsstifter
Hvordan John Cenas nettoværdi har ændret sig siden han fik rollen som 'fredsstifter
Anonim

På trods af at han er semi-pensioneret, er John Cena stadig en af de største moderne wrestlere, der forbliver i toppen af WWE-spillet i længst tid. Med hans seneste indtog i Hollywood er det ingen overraskelse, at hans nettoværdi er meget imponerende.

Cena er nu en lige så stor stjerne i underholdningsverdenen, som han er i wrestling, men det er ikke en rejse, der har været uden sine tilbageslag. Den Massachusetts-fødte stjernes første filmrolle nogensinde var som en ukrediteret statist i filmen Ready to Rumble fra 2000, hvor han knap tjente nogen penge.

Kampen fortsatte ind i hans første hovedrolle seks år senere, i John Bonitos The Marine. Hans rolle i filmen - et boxoffice-flop - blev oprindeligt skrevet til WWE-kollegaen 'Stone Cold' Steve Austin, som nægtede rollen.

Han er siden kommet langt fra de dage med sin seneste A-liste-rolle som Christopher Smith/Peacemaker i DC Extended Universe. Han spillede først karakteren i filmen The Suicide Squad, men han har nu sit eget, eponyme spin-off-show på HBO. I den tid er hans nettoværdi steget markant.

Hvordan John Cenas skuespillerkarriere er taget fart

Cenas succes i Hollywood er direkte forbundet med hans WWE-rødder. Ud over The Marine blev hans anden film - 12 Rounds (2009) - også finansieret af WWE Studios. Da han blev etableret, begyndte han at prøve sig i komediefilm, med i projekter som Sisters, Trainwreck og Daddy's Home 1 & 2.

Andre formative projekter i Cenas karriere omfatter The Wall (2017), et krigsdrama af Doug Liman og animationsfilmene Ferdinand og Surf's Up 2: WaveMania, som han lånte sin stemme til. Siden da har skuespilleren medvirket i film som Playing with Fire og Transformers prequel med titlen Bumblebee.

Han har også tilsluttet sig Fast & Furious-franchisen, hvor han spiller karakteren ved navn Jakob Toretto. Hans første film i rollen var F9: The Fast Saga, det tiende billede i Fast & Furious-serien. Han skal efter planen gentage rollen i to andre kommende film i franchisen, henholdsvis omkring 2023 og 2024.

I 2019 begyndte direktøren for The Suicide Squad, James Gunn, at lægge mærke til Cena for rollen som Peacemaker. Timingen var perfekt for superstjernen, som længe havde ønsket at få et skud på en rolle i DCEU. På det tidspunkt blev Cena anslået til at være omkring $44 millioner værd.

HBO Max Greenlit 'Peacemaker' efter at være blevet imponeret over John Cenas præstation i 'The Suicide Squad'

The Suicide Squad var faktisk en slags efterfølger til den originale Suicide Squad, filmen fra 2016, som blev skrevet og instrueret af David Ayer (Training Day, The Fast and the Furious). Men i stedet for at være en fortsættelse af den samme historie, var det

overvejede mere som en genstart, der ville lede historien i en ny retning.

I en fremragende rollebesætning af de rige og berømte sluttede Cena sig sammen med Margot Robbie, Joel Kinnaman og Viola Davis, der var med i den originale film, samt nytilkomne Idris Elba og Sylvester Stallone (som kun gjorde stemme).

Billedet kæmpede for at bære meget frugt ved billetkontoret, da det faldt til et tab på omkring $17 millioner fra et produktionsbudget på $185 millioner. Der var dog formildende omstændigheder, idet disse var virkningerne af COVID-lockdown glob alt og filmens tilgængelighed på HBO Max.

Alligevel var streamingtjenesten tilfredse nok med Gunns arbejde - og Cenas præstation - til at de blev enige om at give grønt lys til et spin-off-projekt, der kredsede om skuespillerens karakter.

John Cena er blevet defineret som 'fredsstifterens' største egenskab

Ifølge en online synopsis af Peacemaker, er historien 'sat fem måneder efter begivenhederne i The Suicide Squad', [og] følger Christopher Smith/Peacemaker, da han bliver hvervet af en ARGUS black ops-gruppe ledet af en Clemson Murn for "Project Butterfly", en mission for at fjerne parasitære sommerfuglelignende væsner.'

Serien har generelt modtaget positive indledende anmeldelser. En anmeldelse på The Guardian udelukker specifikt Cena for ros og beskriver ham som "showets stærkeste egenskab, [med] hans nervøse muskulatur giver en tiltrængt vægt til face-offs, der vakler, når man øger den plastik-lignende CGI."

Det er virkelig stor ros til en mand, der stadig er relativt ny i DCEU. Det er også et vidnesbyrd om, hvor langt han er nået som skuespiller, især i betragtning af den mængde arbejde, han har skullet jonglere med i de seneste år.

Siden 2020 har Cena også medvirket i film som Dolittle sammen med Robert Downey Jr. og komedien Vacation Friends. Alt dette arbejde har bidraget til at skubbe hans nettoværdi helt op til omkring $60 millioner-mærket, langt fra hvor han stod, da han første gang fik rollen som Peacemaker.

Anbefalede: