10 skuespillere, der ikke fik MCU-rollen, de gik til audition for

Indholdsfortegnelse:

10 skuespillere, der ikke fik MCU-rollen, de gik til audition for
10 skuespillere, der ikke fik MCU-rollen, de gik til audition for
Anonim

Marvel Cinematic Universe er uden tvivl en af de mest populære og mest profitable filmfranchises nogensinde. Med en god historie, fantastiske billeder og fantastiske skuespillere var MCU'en bestemt til at erobre filmindustrien lige fra begyndelsen. Marvel Studios tog år at finde den rigtige rollebesætning til sin franchise. Mange Hollywood-skuespillere havde prøvet til roller i film som Captain America, Iron-Man og Avengers, men ikke alle fik den rolle, de ønskede.

Fra Brie Larson til Liam Hemsworth - fortsæt med at scrolle for at finde ud af, hvilke skuespillere der ikke fik den MCU-rolle, de havde prøvet til.

10 Tom Hiddleston

Tom Hiddleston som Loki
Tom Hiddleston som Loki

Kicking off vores liste er den engelske skuespiller Tom Hiddleston, som spiller rollen som Loki i MCU. Siden 2011 - da han fik sin MCU-debut - er Loki blevet en af de mest ikoniske superhelte i hele franchisen.

Mens han optrådte i The Tonight Show With Jimmy Fallon, afslørede Hiddleston, at Loki ikke var hans førstevalg. "Jeg gik til audition til den første Thor-film for ti år siden i 2009." afslørede skuespilleren. "Og jeg troede lige, at jeg var til audition til en film. Du ved, en interessant del i en interessant film."

9 Sebastian Stan

Sebastian Stan i Captain America
Sebastian Stan i Captain America

Lad os nu gå videre til Sebastian Stan, som mest er kendt for at spille Bucky a.k.a. The Winter Soldier i MCU. Hvad mange mennesker ikke ved er, at denne skuespiller faktisk gik til audition til en anden MCU-rolle - Captain America, som til sidst gik til Chris Evans.

Mens han t alte med People Magazine sagde Stan: "Jeg var virkelig sur over, at jeg ikke fik Captain America. Jeg kan huske, at jeg fik telefonopkaldet og sagde: "Du var fantastisk, men det er ikke noget for dig."

8 Karen Gillan

Karen Gillan som Ruby Roundhouse
Karen Gillan som Ruby Roundhouse

Hvis du måske ikke genkender hende uden al den makeup, spillede Karen Gillan en ret fremtrædende karakter i MCU - Thanos' datter og skurken, der blev heltinde Nebula. Men ifølge Marvel Studios casting-instruktør Sarah Finn, før hun fik rollen som Nebula, gik Gillan til audition for at spille Agent 13, Sharon Carter. “Jeg havde været fan af Karen. Hun kom, og hun havde prøvet for Agent 13 i Captain America, sagde Finn om Gillan.

7 Jason Momoa

Jason Momoa - Aquaman
Jason Momoa - Aquaman

Før Jason Momoa fik rollen som Aquaman, endte han næsten med at spille en anden superhelt. Vi henviser til Drax, som vi først havde en chance for at se i Guardians of the Galaxy. Selvom han gik til audition til rollen - som gik til Dave Bautista - besluttede Momoa ikke at tage rollen. I et interview med Zap2It sagde Momoa: "Jeg var på Stargate: Atlantis i fire år og spillede en lignende karakter kaldet Ronon, som var en alien, der ikke sagde meget og gryntede. Jeg har været der og gjort det, uanset om folk har set det eller ej. Du vil gerne strække dig."

6 Lupita Nyong'o

Billede
Billede

Lad os gå videre til Lupita Nyong'o, som fik sin MCU-debut i 2018-filmen Black Panther som Nakia. Men før hun fik denne rolle, prøvede 12 Years a Slave-skuespillerinden til rollen som Thanos' datter, Nebula i Guardians of the Galaxy. Rollen som Nebula gik til sidst til Karen Gillan.

5 John Krasinski

John Krasinski i Jack Ryan
John Krasinski i Jack Ryan

En anden skuespiller, der ønskede at spille med i MCU, er John Krasinski. Under sin optræden på The Ellen DeGeneres Show sidste år afslørede Krasinski, at han havde prøvet til rollen som ingen ringere end Captain America. Mens han t alte med Ellen, sagde The Office-skuespilleren: "Sandheden er, at de ikke havde tilbudt det til [Chris] endnu, så de sagde: "Lad os se, hvem der ellers er derude, før vi tilbyder det til Chris Evans." Og øh, jeg gik ind og testede for Captain America.

4 Liam Hemsworth

Billede
Billede

Næste på listen er den australske skuespiller Liam Hemsworth, som mest er kendt for at spille hovedrollen i The Hunger Games-serien. I et 2019-interview med GQ Australia afslørede skuespilleren, at han havde prøvet til rollen som Thor, som gik til hans bror, Chris Hemsworth. "Jeg har aldrig rigtig ønsket at gøre det," sagde Liam Hemsworth om rollen. "Jeg har altid følt, at jeg var for ung til det - jeg testede skærm, da jeg var 18. De andre fyre i det var alle sidst i 20'erne eller begyndelsen af 30'erne. Jeg følte mig ikke Thor-agtig."

3 Brie Larson

Billede
Billede

Brie Larsons første MCU-optræden var tilbage i 2019, da hun medvirkede i både Captain Marvel og Avengers: Endgame. På sin Youtube-kanal, hvor hun jævnligt uploader vlogs, afslørede Larson for fansene, at hun først havde givet rollen som Captain Marvel videre, fordi hun var "for meget indadvendt". Larson sagde også, at hun havde prøvet til roller i Iron Man 2 og Thor, men hun specificerede ikke hvilke roller.

2 Jensen Ackles

Billede
Billede

Lad os gå videre til skuespilleren Jensen Ackles, som de fleste genkender fra The CWs serie Supernatural, hvor han spiller Dean Winchester. Ifølge Screenrant gik Ackles til audition til rollen som Captain America, men som vi ved, var det Chirs Evans, der kom til at spille den populære superhelt. Rygterne siger, at Marvel senere tilbød Ackles at spille Hawkeye, men skuespilleren afviste tilbuddet.

1 Lindsay Lohan

Billede
Billede

Ingen ringere end skuespillerinden og sangerinden Lindsay Lohan afslutter vores liste, der som det viser sig gik til audition til en rolle i MCU. I 2017, i en episode af sit reality-program Lindsay, klagede skuespillerinden over, hvordan hun ikke fik en rolle i MCU. Lohan fort alte sin livscoach: "Ligesom, med The Avengers, har Evan [Hainey, hendes manager] lige sendt mig en sms, hvor han er ligesom - det var i går eller dagen før - og han siger "De tager med en ukendt for The Avengers." Selvom hun ikke specificerede, hvilken rolle hun ville have, er det højst sandsynligt Scarlet Witch, da alle andre kvindelige karakterer allerede var castet.

Anbefalede: