Star Salaries: Her er hvad Ringenes Herre-skuespillere har lavet

Indholdsfortegnelse:

Star Salaries: Her er hvad Ringenes Herre-skuespillere har lavet
Star Salaries: Her er hvad Ringenes Herre-skuespillere har lavet
Anonim

Ringenes Herre filmtrilogi er en af de mest kendte, mest indtjenende franchise nogensinde. Filmene, der var afledt af den berygtede J. R. R. Tolkien-romaner er blevet vist over hele verden, fortsætter med at indsamle massive roy alties og har gjort mange skuespillere og skuespillerinder ekstraordinært berømte og velhavende.

Mange af stjernerne i Ringenes Herre, som inkluderede Elijah Wood og Orlando Bloom, for at nævne nogle få, var knap så kendte før deres Rings-koncert. Skuespillere som Sean Bean og Sean Astin tog deres rolle for øre på dollaren sammenlignet med andre lønninger med stort budget.

Fordi filmene gjorde det så utroligt godt og blev set af så mange mennesker rundt om i verden, fortsatte de entertainere, der var så heldige at vinde en rolle i dem, med en meget lukrativ karriere. De skuespillere er alle millionærer nu, og det er i høj grad på grund af Ringenes Herre-trilogien.

Opdateret den 25. september 2021 af Michael Chaar: Ringenes Herre er let en af de største filmfranchiser og indtjener i alt næsten 900 millioner dollars mellem alle tre film. Med så stor succes skulle man tro, at rollebesætningen blev bet alt i millioner, men det er slet ikke tilfældet. Sean Astin og Orlando Bloom gik væk med $175.000 til $250.000 lønsedler for deres roller i filmene, hvilket ikke er nær så meget, som fans troede, de ville blive bet alt. Det viste sig, at Andy Serkis og Elijah Wood tog flest penge med hjem. Serkis, der spillede Gollum, skrev under på franchisen for 1 million dollars. Med hensyn til Wood var hans oprindelige lønseddel beregnet til at være $250.000, men efter filmens succes, blev den forhøjet til en værdi af $1 million.

12 Andy Serkis tjente mest ved at få en million dollars lønseddel for sit arbejde

Mens nogle skuespillere blev bet alt et par hundrede tusinde dollars for at være med i Ringenes Herre-filmene, tjente andre, som Andy Serkis, omkring en million dollars for at skrive under på den stiplede linje. Serkis spillede Gollum; den ringbesatte Stoor-hobbitt. Hans karakter lever nu i skændsel gennem sjove trends som de mange "My Precious" memes.

11 David Wenham ville bestemt ikke være millionær uden filmene

Navnet David Wenham ringer sandsynligvis ikke en klokke. Skuespilleren er bestemt ikke så kendt som nogle andre navne som Liv Tyler, Orlando Bloom og Elijah Wood. Hans rolle som Faramir i Ringenes Herre var i sandhed en game-changer for entertaineren, da den hjalp ham med at samle en nettoværdi på $3 millioner!

10 Orlando Bloom blev meget underbet alt og tjente 175.000 USD

Ringenes Herre var med til at etablere Orlando Bloom som en vigtig spiller i film- og underholdningskredsløbet. Han er nu femogtredive millioner dollar værd. Mange mennesker ved ikke, at da han meldte sig på for at spille med i LOTR, tjente han en lønseddel på $175.000! Det har ikke forhindret skuespilleren i at gøre underværker i branchen, og det er derfor, han er hele 40 millioner dollar værd, alt imens han lever useriøst sammen med sin kone, Katy Perry, og deres baby!

9 John Rhys-Davies har 'Ringenes Herre' at takke for sine lønsedler

John Rhys-Davies var ikke fremmed for skuespillerverdenen, da han blev hentet til at spille ikke én, men to skuespillere i den populære trilogi. Selvom han helt sikkert havde tjent lønsedler for sit arbejde i tidligere film, var Ringenes Herre hans primære pengeko og hjalp ham med at erhverve en nettoformue på $5 millioner.

8 Sean Astin lavede Chump-forandring efter Hollywood-standarder

Sean Astin er en anden velkendt skuespiller, der hoppede på LOTR-projektet og tjente en lille lønseddel i forhold til sammenligning. Skuespilleren, der spillede Samwise Gamgee, forpligtede sig til tre film og flere års optagelser på stedet for kun $250.000! Skuespilleren har nu en nettoværdi på tyve millioner dollars.

7 Elijah Woods løn var også omkring en million dollars

Elijah Wood blev castet i hovedrollen som Frodo Baggins i trilogien, og for sit arbejde fik han en lønseddel på 1 million dollars, men han blev oprindeligt tilbudt 250.000 dollars, før filmene for alvor tog fart. Wood har arbejdet på film som Little Miss Sunshine og Sin City og har nu et fint lille redeæg på omkring tredive millioner dollars.

6 Sean Bean er $20.000.000 værd på grund af 'Ringenes Herre'

Sean Bean er imponerende $20 millioner værd, og en stor del af det skyldes hans rolle som Boromir i Ringenes Herre. Denne skuespiller var så heldig at score ikke én, men TO skuespilroller for livet. Han medvirkede også i hitfilmen Goldeneye. Mange genkender ham sikkert også fra de sjove memes, der starter med sætningen "Man gør det ikke."

5 Ian Holms nettoværdi på ti millioner dollars er værket af 'LOTR'

Ian Holms er ikke fremmed for succes, og skuespilleren har haft en lang og lukrativ karriere inden for både film og scenearbejde. Han spillede Bilbo Baggins i Peter Jacksons fantasy-thriller, og hans rolle spillede en stor rolle i hans 10 millioner dollars nettoværdi. For Holms var denne rolle en pengeko. I 2020 døde den elskede skuespiller og chokerede Ringenes Herre-fans over hele kloden.

4 Dominic Monaghans bankkonto på $12.000.000

Dominic Monaghan er nu 12 millioner dollars værd, fordi han var så heldig at vinde rollen som "Merry" i Ringenes Herre. En rolle i en så stor trilogi var noget, der helt sikkert skulle fejres, men Monaghan havde den bonus, at han også fik en stor rolle i tv-serien Lost.

3 'Ringenes Herre' gav også fantastiske Liv Tyler et boost i omsætning

Liv Tyler havde en af de få kvindelige hovedroller i trilogien med hovedrollen som elverprinsessen Arwen. Mens Tyler har haft masser af roller i projekter, især Armageddon og The Incredible Hulk, var det Ringenes Herre, der satte hende på kortet og hjalp hende med at indbringe en nettobeløb på 50 millioner dollars.

2 Viggo Mortensen Made Serious Moolah From The Series

De fleste genkender skuespilleren Viggo Mortensen fra hans rolle som Aragorn i den episke trilogi. Mortenson har arbejdet på adskillige andre projekter, herunder A History of Violence og A Dangerous Method, men ingen rakte ind som Ringenes Herre. Hans nettoværdi er på 40 millioner dollars takket være filmene.

1 Ian McKellen blev gjort rig af filmene

Sir Ian McKellen har haft en lukrativ karriere, hvor det meste af hans arbejde er i teaterarenaen. Hans rolle som Gandalf i Ringenes Herre styrkede hans stilling i filmverdenen og hjalp ham med at sikre en nettoværdi på 60 millioner dollars. Efter LOTR fortsatte McKellen med at spille hovedrollen i Hobbitten samt X-Men.

Anbefalede: