The Is The Real Reason Why Tim Allens 'Home Improvement' blev aflyst

Indholdsfortegnelse:

The Is The Real Reason Why Tim Allens 'Home Improvement' blev aflyst
The Is The Real Reason Why Tim Allens 'Home Improvement' blev aflyst
Anonim

Med den nye Buzz Lightyear-film, der udkommer uden Tim Allens involvering, mener nogle, at Disney har skilt sig af med stjernen på grund af hans politik. Selvom dette måske eller måske ikke er sandt, er én ting sikker… Tim Allen hopper altid tilbage. Når alt kommer til alt gik stjernen fra potentielt at stå over for livstid i fængsel til at blive en usædvanlig succesrig og velhavende mand. Selvom Tim Allens fortid er en smule sketchy, har han fundet måder at cementere sig selv som en af de mest succesrige sitcom-stjerner nogensinde. Mens han lige har afsluttet Last Man Standing, vil han forblive bedst kendt for sin rolle som Tim 'The Tool Man' Taylor på Home Improvement.

Home Improvement var en besynderlig succes og kunne have sat gang i karrieren for alle medvirkende. Desværre, siden det blev aflyst, er de unge stjerner i showet enten blevet fanget af skandale (såsom Zachary Ty Bryan) eller er blevet direkte tilbagetrukne… ahem… ahem… Jonathan Taylor Thomas. Hvis showet fortsatte i et par år mere, ville hver af disse stjerner måske være blevet mere succesfulde. Men dette var ikke tilfældet. Efter otte sæsoner blev den ekstremt populære ABC sitcom aflyst. Her er den virkelige grund til at…

Skuespillerne havde nok

Ja, du kan give aflysningen af Home Improvement skylden på rollebesætningen selv. Ifølge Looper ville både Tim Allen og Patricia Richardson ud. Men af forskellige årsager. Det var selvfølgelig efter Jonathan Taylor Thomas besluttede at forlade Home Improvement i den sidste sæson og ikke engang gad at vende tilbage til seriefinalen. Men Jonathan kan ikke klandres for annulleringen af Home Improvement. Selvom Tim Allen var forvirret over, hvorfor Jonathan gik.

Ifølge E! forlod Jonathan Home Improvement, fordi han ville studere og derefter lave nogle film og ikke sidde fast med den samme karakter i endnu flere år fremover. Jonathan hadede også den berømmelse, som Home Improvement bragte ham. Han ønskede at være anonym, mens han gjorde noget, han elskede. Men al opmærksomheden fik ham til at føle sig utilpas, og derfor ønskede han et mere norm alt liv ved at gå tilbage til skolen. Selvfølgelig lavede han også et par film efter Home Improvement, men opnåede aldrig den succes, han nemt kunne have haft.

"Jeg nævnte, at jeg var forvirret [om årsagerne til hans afgang]," sagde Tim Allen til E! "Jeg tror ikke, han kunne lide det."

På grund af ikke at modtage den støtte, som han mente, han fortjente, menes det, at Jonathan nægtede at vende tilbage til seriefinalen. Men det var ikke kun Tim Allen, der ikke var begejstret for Jonathan, der hoppede skib, før serien var slut.

"Det er et ret ømt punkt her," forklarede Patricia Richardson, der spillede Jonathans mor på skærmen, til TV Guide i 1998, da finalen var ved at blive sendt. "…Jeg synes ikke, det er en god idé, at han ikke dukkede op, men jeg synes ikke altid, han får det bedste råd."

Uanset at Jonathan forlod serien, mente netværket, at showet havde ben uden den mellemste søn, Randy. Så de tilbød hele 75 millioner dollars for at beholde seriens to hovedstjerner. Som 1990'erne blev Tim Allen naturligvis tilbudt $50 millioner for at lave endnu en sæson, mens Patricia blev tilbudt omkring $25 millioner. Selvom det ikke er noget at nyse af, er det en bemærkelsesværdig lønforskel.

Alligevel troede Patricia, at pengene var gode, men ville ikke blive ved med at spille showet. I et interview med The Closer Weekly i 2018 afslørede Patricia den egentlige grund til, at hun besluttede at stoppe med Home Improvement.

"Grunden til, at jeg afviste det niende år af Home Improvement" - og [25] millioner dollars! - var, fordi jeg var enlig [skilt] forælder og for meget væk fra mine børn. Jeg forlod showet, og jeg har sat mine børn først siden da. Det er derfor, jeg er blevet ved med at forlade virksomheden: for at være sammen med dem."

På grund af at hans kone på skærmen stoppede, nægtede Tim Allen at lave en niende sæson af programmet. Selvom han kunne lave showet uden en af sine sønner på skærmen, kunne han ikke gøre det uden Patricia. I betragtning af, at showet i gennemsnit havde omkring 20 millioner seere pr. afsnit i de senere sæsoner, er det ikke underligt, at ABC tilbød så mange penge for at holde showet i gang. Men skuespillerne havde det bare ikke.

Tim og Patricia var i det sammen

Selv om Tim Allen kunne have holdt showet i gang, opvejede hans troskab til Patricia hans kærlighed til showet. Ifølge Closer Weekly var de to ekstremt tætte under optagelserne.

"Tim og jeg slog altid hinanden op," sagde Patricia til Closer Weekly. "Vi fandt på så meget af det, man så på settet hver dag. Så var der dengang, Tim kastede kartofler rundt efter de mandlige besætningsmedlemmer og slog en kvindelig kamerakvinde i ansigtet, så det blev en slags joke."

År senere forbliver Tim og Patricia tætte. Hun kiggede endda forbi på Last Man Standing et par gange. Selv Jonathan Taylor Thomas lavede en kort cameo på Last Man Standing. Men det var i sidste ende det bånd, som Tim og Patricia delte, der bragte Home Improvement til en ende. De vidste, at showet kun fungerede, hvis de begge var med. At fortsætte med bare Tim gav bare ingen mening.

Anbefalede: