The Real Reason Why Marvels 'Blade'-serie blev aflyst

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Why Marvels 'Blade'-serie blev aflyst
The Real Reason Why Marvels 'Blade'-serie blev aflyst
Anonim

Større filmserier begynder langsomt at overtage den lille skærm, og det er gode nyheder for deres millioner af fans. Der har været en bølge af nye Marvel-, DC- og Star Wars-shows, der er blevet tilbudt, og med denne hastighed vil masser af andre franchises følge trop.

Marvel har haft mange shows gennem årene, inklusive Blade: The Series. Det show havde meget lovende, men det fik den korte ende af pinden og fik en utidig afslutning, på trods af at en cliffhanger kom i spil.

Så hvorfor i alverden blev Blade: The Series aflyst før tid? Lad os se tilbage og se.

Marvel har en lang tv-historie

Marvel er en kraftfuld franchise på det store lærred, og de har haft nogle interessante tv-tilbud gennem årene. Nogle shows, som den seneste Loki, har været ekstremt succesfulde. Andre, som de skæbnesvangre umenneskelige, kom ud af porten og forvandlede sig straks til duds.

På den lille skærm har Marvel sat gang i shows siden 1970'erne, og deres shows er kommet i både animerede og live-action-formater. Tingene er helt sikkert blevet taget til et andet niveau, nu hvor MCU er sat i gang og Marvels drivkraft, og fans bliver forkælet med tilbud som Hawkeye.

Fordi Marvel har så lang en historie på tv, er det naturligt, at mange shows er kommet og gået uden at lave meget støj. Nogle af disse shows havde noget for sig og burde nok have haft chancen for at fortsætte. Et godt eksempel på dette er Blade: The Series, som havde et væld af potentiale, mens den stadig sendte afsnit på Spike TV.

'Blade' blev udgivet i 2006

I 2006 fik Blade: The Series sin debut på Spike TV, og den elskede karakter, som tidligere blev spillet af Wesley Snipes på det store lærred, fik en ny chance for at trives i mainstream-medierne.

Med Sticky Jones i hovedrollen som titelkarakteren var Blade i stand til at lande et betydeligt publikum ved lanceringen, hvilket gjorde det til et lovende ungt show, der havde potentialet til at blomstre til noget, som fans virkelig kunne sætte tænderne i.

"Spike TV's to-timers kickoff af "Blade: The Series" tiltrak 2,5 millioner seere onsdag, hvilket gør den til den mest sete originale seriepremiere i netværkets historie, rapporterede Variety.

Anmeldelserne af showet var ikke gode, men det faktum, at folk tunede ind, var en kæmpe gevinst for Spike TV, som stadig var et ungt netværk på det tidspunkt. På grund af dette så det helt sikkert ud til, at Blade ville blive ved i det lange løb. Kombiner det med en cliffhanger sæsonfinale, og fans var klar til seriens næste kapitel.

Desværre fik showet aldrig chancen for at fortsætte, da Spike TV tog beslutningen om at trække det fra netværket.

Hvorfor blev det annulleret

Så hvad skete der med Blade: The Series efter dens eneste sæson på Spike TV? Nå, der blev ikke givet noget officielt ord, og selve nyheden kom som noget af en overraskelse for både fans og besætningen, der arbejdede på showet.

IGN rapporterede om seriens afslutning og skrev: "Dette er noget af en overraskelse, da Blade ikke var et kæmpehit, men det var Spike TV's første dramatiske serie og havde et anstændigt stort publikum. Derudover t alte Executive Producer David Goyer til Comic-Con denne sommer ofte om en anden sæson, som om det var næsten sikkert."

Igen, intet var officielt målrettet som årsagen til, at showet stoppede brat, men Geoff Johns, der fungerede som executive producer på showet, mener, at det simpelthen kom ned til showets pris.

"Netværket ønskede ikke at annullere det, jeg tror bare, at Spike TV stadig er et ungt netværk, og den pris, det kostede at lave…de var bare ikke i stand til at gøre det," sagde Johns.

Dette var en uheldig nyhed for alle, da showets cliffhanger aldrig blev løst. Det tog også Blade selv ud af mainstream-medierne i årevis.

Heldigvis, nu hvor MCU'en har rettighederne til karakteren, vil Blade være en del af MCU'en fremover. Faktisk fik han teknisk set sin debut allerede i post-credits-scenen for Eternals, da Mahershala Alis stemme kan høres tale med Kit Haringtons dansker Whitman, som skal blive Black Knight.

Blade: Serien skulle have haft en anden sæson, men desværre var det en påstået omkostningsbekymring, der sænkede det lovende show.

Anbefalede: