DC-fans oprørte over fjernelsen af Green Lantern fra 'Zack Snyder's Justice League

Indholdsfortegnelse:

DC-fans oprørte over fjernelsen af Green Lantern fra 'Zack Snyder's Justice League
DC-fans oprørte over fjernelsen af Green Lantern fra 'Zack Snyder's Justice League
Anonim

DC-fans mener, at det er en forpasset chance.

Nyligt udgivet konceptkunst har afsløret, at Wayne T. Carr blev castet som John Stewart alias Green Lantern i Zack Snyder's Justice League.

Jojo Aguilar, en førende produktions- og konceptdesigner på filmen delte usete kig på flere karakterer, der skulle optræde i Justice League; inklusive Granny Goodness, Jokeren, Martian Manhunter og John Stewart aka Green Lantern.

Det ville have været Stewarts debut på storskærm

Stewart er den første afroamerikanske superhelt, der har optrådt i DC Comics og var en arkitekt fra Detroit, Michigan. Han blev udvalgt af The Guardians of the Universe til at tage kappen op efter Guy Gardner, Hal Jordans (tidligere portrætteret af Ryan Reynolds) backup blev såret i en katastrofe.

Stewart forventedes at dukke op i de afsluttende øjeblikke af Zack Snyders Justice League, i samme sekvens, hvor Martian Manhunter (Harry Lennix) afslører sig selv for Ben Afflecks Batman.

Lige siden konceptkunsten kom til Twitter, er DC-fans rasende over karakterens fjernelse fra filmen!

"Han ville have fået sin debut på storskærm som Green Lantern, hvis WB ikke fort alte Snyder at fjerne GL fra filmen…" delte @UberKryptonian.

"Warner Bros fjernede Wayne Carrs rolle som grøn lanterne fra justice league," tilføjede @Aquuaman.

De tilføjede, "dette kunne have været Wayne Carrs store Hollywood-pause, han spillede grøn lanterne, og WB tvang bogstaveligt t alt Zack til at fjerne sin scene."

"Dragten ser perfekt ud! Hvorfor skulle WB tvinge Zack Snyder til at skære Green Lantern ud?! HVORFOR ÅÅ?" tilføjede endnu en fan.

Wayne T. Carrs tidligere værk viser hans involvering i teater, og skuespilleren er kendt for at have optrådt i adskillige scenekompagnier i hele USA. DC-fans er skuffede over Warner Bros. for at tage en mulighed fra en "ukendt skuespiller med strålende teateranmeldelser", især når en rolle i Zack Snyders Justice League nemt kunne have været hans store gennembrud.

I et interview med Esquire forklarede instruktøren, at han filmede en scene med Green Lantern i hans "gård".

"Og så spurgte de [WB Studios] mig, da de så filmen og så, at jeg lagde den derinde, ville de tage den ud. Og jeg sagde, at jeg ville holde op, hvis de prøvede at tage den. ud. Og jeg havde det dårligt. Sandheden er, at jeg ikke ønskede, at fansene ikke skulle have en film, bare baseret på det standpunkt, som jeg ville tage."

Snyder forklarede, at han "ikke ønskede at tage en farvet person ud af denne [JL] film", men "at have Harry Lennix's Martian Manhunter til sidst" gjorde det "okay".

Anbefalede: