Fans siger, at dette er Lady Gagas bedste album nogensinde, selvom det ikke toppede hitlisterne

Indholdsfortegnelse:

Fans siger, at dette er Lady Gagas bedste album nogensinde, selvom det ikke toppede hitlisterne
Fans siger, at dette er Lady Gagas bedste album nogensinde, selvom det ikke toppede hitlisterne
Anonim

Siden Lady Gaga, siden hun bragede ind på popscenen i 2008, har helt sikkert skabt sig et navn som en global superstjerne, med sine fantastiske singler som Bad Romance og Poker Face. verdensomspændende ros for deres fængende beats.

Hendes musikrejse har været præget af adskillige fantastiske præstationer, inklusive i alt seks nummer et album, fem nummer et singler, sideløbende med at vinde utallige priser og opnå over en milliard visninger for hendes hitsingle Bad Romance.

Det er dog ikke kun musikken, Gaga tilsyneladende har mestret, den højtelskede popstjerne har også boltret sig i skuespillerverdenen. I 2018 spillede hun rollen som Ally i A Star Is Born, og filmen blev øjeblikkeligt et hit.

Leadsinglen 'Shallow', som synges af både Gaga og hendes medspiller Bradley Cooper, blev hurtigt et af hendes mest succesfulde soundtracks gennem tiderne og blev senere den 23. mest streamede sang på Spotify.

Men det var ikke det særlige nummer, som fans elsker mest ud af Gagas bibliotek.

Hvad er Lady Gagas bedst sælgende album?

Det er sikkert at sige, at de fleste af Lady Gagas album har været en stor succes, og nogle fans hævder endda, at hvert album, hun har udgivet, er et mesterværk på sin egen måde.

Det officielle bedst sælgende album kommer måske ikke som nogen overraskelse for fans; det er hendes første debutalbum 'The Fame', med mindeværdige hitsingler såsom ' Just Dance ' og ' Poker Face ' på tracklisten. Hendes første debutalbum, kombineret med hendes 8-numre EP The Fame Monster, har solgt over 18 millioner eksemplarer verden over i august 2019.

Alone, hendes debutalbum The Fame har solgt over 4,9 millioner eksemplarer i USA i marts 2019. Begge disse to første album hjalp Gaga med at styrke sin karriere som kunstner og sætte sit præg i branchen.

Men på trods af, at hendes debutalbum er hendes bedst sælgende, har fans også stærke følelser omkring hendes tredje studiealbum Born This Way, hvor mange fans deler deres historier gennem årene om, hvordan albummet har ændret deres liv og havde en positiv indvirkning på dem som individer.

Det ser ud til med dette album, at Gaga bestemt gjorde sit præg, såvel som at levere et stærkt og positivt budskab til fans af både kærlighed og positivitet.

For sit fjerde studiealbum ARTPOP kom Gaga til at afsløre, at hun faktisk 'faldt fra hinanden' efter udgivelsen af albummet. Men efter at internettet kaldte albummet et 'flop', kom fans mange år senere sammen for at vise deres støtte til Born This Way-sangeren, hvilket øgede albummet til toppen af iTunes-hitlisterne, hvilket gav albummet den anerkendelse, som de oprindeligt følte det. fortjent.

Nu har Gaga seks soloalbum under bælte, fans har naturligvis udviklet favoritter. Mange Reddit-tråde, der diskuterer emnet, har fået Little Monsters til at diskutere, hvilket album der faktisk er hendes bedste album.

Fans Say This Is Lady Gagas bedste album nogensinde

Med mange fans, der deltager i ophedede Reddit-diskussioner, har kampen om topplaceringen været hård, når det kommer til fans' endelige beslutning om, hvilket Gaga-album der er det bedste.

Selv om ikke alle delte det samme synspunkt, så der ud til at være nogle tendenser, der dannede sig blandt de mange Reddit-tråde, med albums som The Fame Monster, Born This Way og ARTPOP, der rangerer højt blandt fans. Men en meningsmåling fra Billboard lod til at sætte rekorden lige, når det kom til at krone en førsteplads blandt fans.

Ruller ind på tredjepladsen er Gagas seneste album Chromatica, hvor The Fame Monster kommer på en meget knap andenplads. Indtager førstepladsen er Gagas tredje studiealbum, Born This Way.

Det var ikke overraskende, at stemmerne mellem første- og andenpladsen for fans' yndlings Gaga-album var meget tætte. The Fame Monster fik 26 % af stemmerne, mens Born This Way fik 27 % af stemmerne. Med kun en enkelt procentforskel mellem dem, er det sikkert at sige, at begge disse klassiske Gaga-album er vurderet meget højt blandt fans.

Hvordan blev Gagas soundtrack til Top Gun modtaget?

Efter at have udgivet endnu et meget succesfuldt popalbum i 2020, havde Gaga også i hemmelighed arbejdet på hovedsoundtracket til en af årets største film - Top Gun. Da Gaga annoncerede nyheden, gik internettet forståeligt nok vildt, og mange fans savler efter det nye nummer. Men hvordan blev det modtaget blandt fans og resten af internettet? Endnu vigtigere, levede den op til forventningerne?

I ægte Gaga-stil så det ud til, at Bad Romance-sangerinden formåede at udgive endnu et kæmpehit. Hitsangen ' Hold My Hand ' blev meget værdsat af både kritikere og fans, hvor mange viste deres beundring for den rørende tekst og det meningsfulde budskab, som nummeret bar.

Siden udgivelsen har Hold My Hand været populær på både Billboard- og Spotify-hitlisterne, selv uger efter udgivelsen. Sangen forbliver endda 2 på iTunes USA og Worldwide, hvilket indikerer, hvor meget succes nummeret er blevet.

Hvem ved? Efter sådan en kontinuerlig række af succesfulde udgivelser gennem årene, kunne Gagas næste albumudgivelse måske konkurrere med nummer ét i fansens hjerter?

Anbefalede: