Dette er James Cordens mest profitable film

Indholdsfortegnelse:

Dette er James Cordens mest profitable film
Dette er James Cordens mest profitable film
Anonim

Den britiske skuespiller James Corden blev berømt i 2000'erne, mens han medvirkede i komedieshowet Gavin & Stacey. Aktuelt er skuespilleren bedst kendt for at være vært for The Late Late Show med James Corden, men han optræder stadig i adskillige blockbusters (selv om fans for nylig har startet en underskriftsindsamling for at holde ham ude af en bestemt blockbuster!)

I dag tager vi et kig på, hvilke film, som James Corden optrådte i, der tjente flest penge ved billetkontoret. Fra Into the Woods til Ocean's Eight - fortsæt med at rulle for at se James Cordens mest profitable roller!

8 'The Lady In The Van' - Box Office: $41,4 Million

James Corden sparker listen i gang som gadehandler i komedie-dramaet The Lady in the Van fra 2015. Udover Corden har filmen også Maggie Smith, Alex Jennings, Jim Broadbent, Frances de la Tour, Roger Allam, Deborah Findlay, Gwen Taylor, David Calder og Claire Foy i hovedrollerne. The Lady in the Van fortæller historien om en mand, der danner et venskab med en kvinde, der bor i hendes varevogn - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 6 millioner dollars, og den endte med at tjene 41,4 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Begynd igen' - Box Office: $65,7 Million

Næste på listen er det musikalske komedie-drama Begin Again fra 2013. I den spiller James Corden Steve, og han spiller sammen med Keira Knightley, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld, Adam Levine, Yasiin Bey, CeeLo Green, Catherine Keener, Mos Def, Rob Morrow, Maddie Corman, Aya Cash og Jennifer Li.

Filmen fortæller historien om en musikvirksomhedsleder og en ung singer-songwriter, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,4 på IMDb. Begin Again blev lavet på et budget på $8 millioner, og det endte med at tjene $65,7 millioner ved billetkontoret.

6 'Cats' - Box Office: $75,5 millioner

Lad os gå videre til fantasy-musicalen Cats fra 2019, som er baseret på scenemusicalen fra 1981 af samme navn. I den spiller James Corden Bustopher Jones - og han spiller sammen med Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, Francesca Hayward, Laurie Davidson, Robbie Fairchild, Steven McRae og Ray Winstone. I øjeblikket har Cats - som ikke blev godt modtaget af fans eller kritikere - en vurdering på 2,7 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 80-100 millioner dollars, og den endte med at tjene 75,5 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'The Three Musketeers' - Box Office: $132,2 Million

Den romantiske action-eventyrfilm fra 2011 The Three Musketeers er den næste på listen. I den kan James Corden ses spille Planchet, og han spiller sammen med Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, Juno Temple, Freddie Fox, Orlando Bloom og Christoph W altz. Filmen er baseret på Alexandre Dumas' roman fra 1844 af samme navn, og den har i øjeblikket en rating på 5,7 på IMDb. The Three Musketeers blev lavet på et budget på $75 millioner, og det endte med at tjene $132,2 millioner ved billetkontoret.

4 'Yesterday' - Box Office: $153,2 millioner

Næste på listen er James Corden som sig selv i 2019-musicalen rom-com Yesterday. Udover Corden har filmen også Himesh Patel, Lily James, Joel Fry, Ed Sheeran, Kate McKinnon, Sanjeev Bhaskar, Meera Syal, Harry Michell og Sophia Di Martino i hovedrollerne..

Yesterday fortæller historien om en håbefuld musiker, der selv bliver den eneste person, der nogensinde har hørt om Beatles - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $26-41,3 millioner, og den endte med at tjene $153,2 millioner i billetkontoret.

3 'Into The Woods' - Box Office: $212,9 millioner

Lad os gå videre til den musikalske fantasyfilm fra 2014 Into the Woods. I den portrætterer James Corden The Baker, og han spiller sammen med Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski, Johnny Depp, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone, MacKenzie Mauzy, Billy Magnussen og Tammy Blanchard. Filmen er baseret på Broadway-musicalen af samme navn fra 1986, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb. Into the Woods blev lavet på et budget på $50 millioner, og det endte med at tjene $212,9 millioner ved billetkontoret.

2 'Gulliver's Travels' - Box Office: $237,4 millioner

Den andenplads på dagens liste er fantasy-eventyrkomedien Gulliver's Travels fra 2010, hvor James Corden portrætterer Jinks. Udover Corden har filmen også Jack Black, Jason Segel, Emily Blunt, Amanda Peet, Billy Connolly, Chris O'Dowd, TJ Miller og Catherine Tate i hovedrollerne. Gulliver's Travels er løst baseret på romanen fra 1726 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,9 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $112 millioner, og den endte med at tjene $237.4 millioner ved billetkontoret.

1 'Ocean's Eight' - Box Office: $297,7 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen tyverikomedien Ocean's Eight fra 2018. I den spiller James Corden John Frazier, og han spiller sammen med Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter, Richard Armitage, Dakota Fanning og Damian Young. Filmen fortæller om en gruppe kvinder, der forsøger et tyveri ved New York Citys årlige Met Gala - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Ocean's Eight blev lavet på et budget på 70 millioner dollars, og det endte med at tjene 297,7 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: