Dette er Julia Roberts' mest profitable film

Indholdsfortegnelse:

Dette er Julia Roberts' mest profitable film
Dette er Julia Roberts' mest profitable film
Anonim

Hollywood-stjernen Julia Roberts begyndte at optræde i 80'erne, men det var først i 90'erne og roller i klassikere som Pretty Woman og My Best Friend's Wedding, at hun etablerede sig som en fast bestanddel i filmindustrien. Siden da har Roberts medvirket i adskillige blockbusters, og i dag betragtes hun som en af de mest talentfulde skuespillere i sin generation.

I dag tager vi et kig på, hvilken af Julia Roberts' film, der klarede sig bedst ved billetkontoret. Fra Erin Brockovich til Notting Hill – fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilken af hendes film der er hendes mest profitable!

10 'Valentine's Day' - Box Office: $216,5 millioner

Vi sparker listen i gang med 2010 rom-com Valentinsdag, hvor Julia Roberts portrætterer Cpt. Katherine Hazeltine. Udover Roberts medvirker filmen også i en lang række berømtheder, herunder Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Taylor Lautner og Taylor Swift. Filmen fortæller historien om en gruppe beslægtede karakterer på Valentinsdag, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,7 på IMDb. Rom-com'en blev lavet på et budget på $52 millioner, og den endte med at tjene $216,5 millioner ved billetkontoret.

9 'Erin Brockovich' - Box Office: $256,3 millioner

Næste på listen er Erin Brockovich 2000 biografiske juridiske drama Erin Brockovich, hvor Julia Roberts spiller den titulære karakter. Udover Roberts har filmen også Albert Finney, Aaron Eckhart, Marg Helgenberger, Tracey W alter, Peter Coyote, Cherry Jones, Scarlett Pomers, Conchata Ferrell og Michael Harney i hovedrollerne. Filmen fortæller den sande historie om Erin Brockovich, der kæmper mod energiselskabet Pacific Gas and Electric Company, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,4 på IMDb. Erin Brockovich blev lavet på et budget på 52 millioner dollars, og den endte med at tjene 256,3 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'Min bedste vens bryllup' - billetkontor: $299,3 millioner

Lad os gå videre til rom-com'en My Best Friend's Wedding fra 1997. I den spiller Julia Roberts Julianne Potter, og hun spiller sammen med Dermot Mulroney, Cameron Diaz, Rupert Everett, Philip Bosco, M. Emmet Walsh, Rachel Griffiths, Carrie Preston og Susan Sullivan.

My Best Friend's Wedding fortæller historien om en kvinde, der indser, at hun er forelsket i sin mangeårige vens forlovede - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Rom-com'en blev lavet på et budget på $38 millioner, og den endte med at tjene $299,3 millioner i billetkontoret.

7 'Hook' - Box Office: $300,9 millioner

Fantasy Swashbuckler-eventyrfilmen Hook fra 1991 er den næste på listen. I den portrætterer Julia Roberts Tinker Bell, og hun spiller sammen med Dustin Hoffman, Robin Williams, Bob Hoskins, Maggie Smith, Charlie Korsmo, Gwyneth P altrow, Charlie Korsmo, Caroline Goodall og Dante Basco. Hook fortæller historien om kaptajn James Hook, der kidnapper Peter Pans børn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $70 millioner, og den endte med at tjene $300,9 millioner i billetkontoret.

6 'Wonder' - Box Office $306,2 millioner

Næste på listen er 2017-dramafilmen Wonder, hvor Julia Roberts portrætterer Isabel Pullman. Udover Roberts medvirker filmen også i Owen Wilson, Jacob Tremblay, Noah Jupe, Izabela Vidovic, Mandy Patinkin, Daveed Diggs, Sonia Braga, Danielle Rose Russell, Nadji Jeter, Bryce Gheisar og Millie Davis. Filmen følger historien om en dreng med Treacher Collins syndrom, og den har i øjeblikket en vurdering på 8,0 på IMDb. Wonder blev lavet på et budget på $20 millioner, og det endte med at tjene $306.2 millioner ved billetkontoret.

5 'Runaway Bride' - billetkontor: $309,5 millioner

Lad os gå videre til 1999 screwball rom-com Runaway Bride. I den spiller Julia Roberts Margaret "Maggie" Carpenter, og hun spiller sammen med Richard Gere, Joan Cusack, Héctor Elizondo, Rita Wilson, Paul Dooley, Christopher Meloni, Lisa Roberts, Donal Logue, Yul Vazquez og Reg Rogers. Runaway Bride fortæller historien om en kvinde, der har efterladt flere forlovede ved alteret, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $70 millioner, og den endte med at tjene $309,5 millioner i billetkontoret.

4 'Ocean's Twelve' - Box Office: $362 millioner

Komedie Ocean's Twelve fra 2004 er den næste på listen. I den spiller Julia Roberts Tess Ocean, og hun spiller sammen med George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Catherine Zeta-Jones, Andy García, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Vincent Cassel, Eddie Jemison, Carl Reiner, og Elliott Gould.

Filmen er efterfølgeren til Ocean's Eleven, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Ocean's Twelve blev lavet på et budget på $110 millioner, og det endte med at tjene $362 millioner ved billetkontoret.

3 'Notting Hill' - Box Office: $363,9 millioner

Næste på listen er rom-com Notting Hill fra 1999. I den portrætterer Julia Roberts Anna, og hun spiller sammen med Hugh Grant, Hugh Bonneville, Emma Chambers, James Dreyfus, Rhys Ifans, Tim McInnerny og Gina McKee. Filmen fortæller kærlighedshistorien om en boghandler i London og en berømt amerikansk skuespillerinde - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb. Notting Hill blev lavet på et budget på $42 millioner, og det endte med at tjene $363,9 millioner ved billetkontoret.

2 'Ocean's Eleven' - Box Office: $450,7 millioner

Den andenplads på dagens liste er røverikomedien Ocean's Eleven fra 2001, hvor Julia Roberts spiller - som tidligere nævnt - Tess Ocean. Filmen følger en gruppe, som planlægger at røve tre Las Vegas kasinoer samtidigt, og den har i øjeblikket en 7.7 rating på IMDb. Ocean's Eleven blev lavet på et budget på $85 millioner, og det endte med at tjene $450,7 millioner ved billetkontoret.

1 'Pretty Woman' - Box Office: $463,4 millioner

Og endelig slutter listen op på førstepladsen, Julia Roberts som Vivian Ward i rom-com'en Pretty Woman fra 1990. Udover Roberts medvirker filmen også af Richard Gere, Ralph Bellamy, Jason Alexander, Héctor Elizondo, Laura San Giacomo, Alex Hyde-White og James Patrick Stuart. Pretty Woman følger kærlighedshistorien om en Hollywood-prostitueret og velhavende forretningsmand, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $14 millioner, og den endte med at tjene hele $463,4 millioner i billetkontoret.

Anbefalede: