Dette er Dakota Johnsons mest profitable film

Indholdsfortegnelse:

Dette er Dakota Johnsons mest profitable film
Dette er Dakota Johnsons mest profitable film
Anonim

Der var aldrig nogen tvivl om, at skuespillerinden Dakota Johnson ville gøre det stort. Med skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith som hendes forældre, blev det skrevet i stjernen til hende. Dakota Johnson fik sit gennembrud i Hollywood i 2010'erne med roller i blockbusters som 21 Jump Street, The Five-Year Engagement og selvfølgelig - Fifty Shades-trilogien.

I dag tager vi et kig på, hvilken af Dakota Johnsons roller, der er hendes mest profitable. Fra How to Be Single til The Social Network – fortsæt med at scrolle for at finde ud af, hvilken af skuespillerindens film, der fik mest ved billetkontoret!

10 'Beastly' - Box Office: $43,2 millioner

Vi sparker listen i gang med den romantiske fantasyfilm Beastly fra 2011. I den spiller Dakota Johnson Sloan Hagen, og hun spiller sammen med Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen, Peter Krause, LisaGay Hamilton, Neil Patrick Harris, Erik Knudsen, Rhiannon Møller-Trotter, Regina King, David Francis og Brian Eastman. Filmen er en moderne version af "Beauty and the Beast", og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Beastly blev lavet på et budget på $17 millioner, og det endte med at tjene $43,2 millioner ved billetkontoret.

9 'The Five-Year Engagement' - Box Office: $53,9 millioner

Næste på listen er 2012 rom-com The Five-Year Engagement, hvor Dakota Johnson kan ses spille Audrey. Udover Johnson medvirker filmen også af Jason Segel, Emily Blunt, Rhys Ifans, Chris Pratt, Alison Brie, Mimi Kennedy, David Paymer, Jacki Weaver, Jim Piddock og Jane Carr. The Five-Year Engagement fortæller historien om et par, hvis forlovelse bliver forlænget, og det i øjeblikket har en 6.2 vurdering på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $30 millioner, og den endte med at tjene $53,9 millioner i billetkontoret.

8 'Black Mass' - Box Office: $99,8 millioner

Lad os gå videre til Dakota Johnson som Lindsey Cyr i det biografiske krimidrama Black Mass fra 2015. Udover Johnson har filmen også Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Rory Cochrane, Jesse Plemons, Kevin Bacon, Peter Sarsgaard og Corey Stoll i hovedrollerne..

Black Mass fortæller den sande historie om Whitey Bulger, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $53 millioner, og den endte med at tjene $99,8 millioner i billetkontoret.

7 'How To Be Single' - Box Office: $112,3 Million

2016 rom-com How to Be Single er den næste på dagens liste. I den spiller Dakota Johnson Alice Kepley, og hun spiller sammen med Rebel Wilson, Damon Wayans Jr., Anders Holm, Alison Brie, Nicholas Braun, Jake Lacy, Jason Mantzoukas og Leslie Mann. Filmen følger en gruppe unge kvinder i New York City, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb. How to Be Single blev lavet på et budget på $38 millioner, og det endte med at tjene $112,3 millioner ved billetkontoret.

6 '21 Jump Street' - Box Office: $201,6 millioner

Næste på listen er buddy cop action-komedien 21 Jump Street fra 2012. I den spiller Dakota Johnson Fugazy, og hun spiller sammen med Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle, Ice Cube, Dax Flame, Chris Parnell og Ellie Kemper. 21 Jump Street følger to politibetjente på en undercover-mission på en high school, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,2 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $42-54,7 millioner, og den endte med at tjene $201,6 millioner i billetkontoret.

5 'Need For Speed' - Box Office: $203,3 Million

Lad os gå videre til actionthrilleren Need for Speed fra 2014, hvor Dakota Johnson spiller Anita Coleman. Udover Johnson har filmen også Aaron Paul, Dominic Cooper, Scott Mescudi, Imogen Poots, Ramón Rodríguez, Michael Keaton og Harrison Gilbertson i hovedrollerne. Filmen fortæller historien om en gaderacer, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. Need for Speed blev lavet på et budget på $66 millioner, og det endte med at tjene $203,3 millioner ved billetkontoret.

4 'The Social Network' - Box Office: $224,9 millioner

Den biografiske dramafilm fra 2010 The Social Network er den næste på listen. I den spiller Dakota Johnson Amelia Ritter, og hun spiller sammen med Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Armie Hammer, Max Minghella, Brenda Song, Rashida Jones og John Getz.

Det sociale netværk følger historien om grundlæggelsen af Facebook, og det har i øjeblikket en 7.7. vurdering på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 40 millioner dollars, og den endte med at tjene 224,9 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Fifty Shades Freed' - Box Office: $372 Million

Det romantiske drama Fifty Shades Freed fra 2018 åbner op for top tre på dagens liste - det tredje og sidste afsnit i Fifty Shades-trilogien. I den spiller Dakota Johnson Anastasia "Ana" Gray, og hun spiller sammen med Jamie Dornan, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle og Marcia Gay Harden. Fifty Shades Freed har i øjeblikket en vurdering på 4,5 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $55 millioner, og den endte med at tjene $372 millioner i billetkontoret.

2 'Fifty Shades Darker' - Box Office: $381 Million

Den andenplads på dagens liste er det romantiske drama Fifty Shades Darker fra 2017 - den anden del af Fifty Shades-trilogien. I filmen - som i øjeblikket har en vurdering på 4,6 på IMDb - portrætterer Johnson Anastasia "Ana" Steele. Fifty Shades Darker blev lavet på et budget på $55 millioner, og det endte med at tjene $381 millioner i billetkontoret.

1 'Fifty Shades Of Grey' - Box Office: $569,7 Million

Og endelig er det første afsnit i Fifty Shades-trilogien - det romantiske drama Fifty Shades of Grey fra 2015, at afslutte listen på førstepladsen. Filmen fortæller historien om en studerende, hvis liv ændrer sig (mildt sagt), da hun møder en milliardær - og den har i øjeblikket en rating på 4,1 på IMDb. Fifty Shades of Grey blev lavet på et budget på $40 millioner, og det endte med at tjene $569,7 millioner i billetkontoret.

Anbefalede: