Dette er Mila Kunis' mest profitable film

Indholdsfortegnelse:

Dette er Mila Kunis' mest profitable film
Dette er Mila Kunis' mest profitable film
Anonim

Skuespillerinden Mila Kunis blev berømt i 2000'erne som Jackie Burkhart i Fox-sitcomen That '70s Show. Lige siden da har Kunis været en fast bestanddel i underholdningsindustrien, og i løbet af de sidste to årtier har hun medvirket i adskillige succesrige film.

I dag tager vi et kig på, hvilke af Mila Kunis' roller hendes mest profitable er. Fra Bad Moms til Black Swan – fortsæt med at scrolle for at se, hvilken af stjernens film, der tjente flest penge ved billetkontoret!

10 'A Bad Moms Christmas' - Box Office: $130,6 Million

Kicking the list off er 2017 julekomedie A Bad Moms Christmas, hvor Mila Kunis spiller Amy Mitchell. Udover Kunis medvirker filmen også i Kristen Bell, Kathryn Hahn, Cheryl Hines, Christine Baranski, Susan Sarandon, Jay Hernandez, Justin Hartley, Peter Gallagher, Oona Laurence, Emjay Anthony, Wanda Sykes og Christina Applegate. A Bad Moms Christmas er efterfølgeren til 2016-filmen Bad Moms, og den fortæller historien om tre mødre, der har at gøre med deres egne mødre i løbet af ferien. I øjeblikket har A Bad Moms Christmas en vurdering på 5,6 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $28 millioner, og den endte med at tjene $130,6 millioner i billetkontoret.

9 'Annie' - Box Office $133,8 millioner

Lad os gå videre til Mila Kunis som Andrea Alvin i den musikalske komediefilm Annie fra 2014, som er baseret på Broadway-musicalen af samme navn fra 1977. Udover Kunis har filmen også Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale, Adewale Akinnuoye-Agbaje, David Zayas, Cameron Diaz, Stephanie Kurtzuba, Amanda Troya og Nicolette Pierini i hovedrollerne. I øjeblikket har Annie en vurdering på 5,3 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 65-78 millioner dollars, og den endte med at tjene 133,8 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'Venner med fordele' - Box Office $149,5 millioner

Næste på listen er 2011 rom-com Friends with Benefits, hvor Mila Kunis spiller Jamie. Udover Kunis medvirker filmen også af Justin Timberlake, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Bryan Greenberg, Richard Jenkins, Woody Harrelson, Emma Stone, Andy Samberg, Shaun White, Jason Segel og Rashida Jones.

Friends with Benefits fortæller historien om to venner, der besluttede at tage deres venskab til næste niveau uden at blive et par - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $35 millioner, og den endte med at tjene $149,5 millioner i billetkontoret.

7 'Date Night' - Box Office $152,3 millioner

The 2010 rom-com Date Night er den næste på listen. I den spiller Mila Kunis "Whippit" Felton/Tripplehorn og hun spiller sammen med Steve Carell, Tina Fey, Taraji P. Henson, Common, Mark Wahlberg, James Franco, Kristen Wiig, Jimmi Simpson, Bill Burr, Leighton Meester, Gal Gadot, og Olivia Munn. I øjeblikket har Date Night - som drejer sig om et tilfælde af fejlagtig identitet, der rammer et midaldrende par på date night - en 6.3 vurdering på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $55 millioner, og den endte med at tjene $152,3 millioner i billetkontoret.

6 'The Book Of Eli' - Box Office $157,1 Million

Lad os gå videre til Mila Kunis som Solara i den post-apokalyptiske neo-vestlige actionfilm The Book of Eli fra 2010. Udover Kunis medvirker filmen også Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Frances de la Tour, Michael Gambon, Tom Waits, Chris Browning og Malcolm McDowell. Filmen fortæller historien om en nomade i en post-apokalyptisk verden, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb. The Book of Eli blev lavet på et budget på $80 millioner, og den endte med at tjene $157,1 millioner i billetkontoret.

5 'Jupiter Ascending' - Box Office $183,9 millioner

Næste på listen er rumoperafilmen Jupiter Ascending fra 2015. I den portrætterer Mila Kunis Jupiter Jones, og hun spiller sammen med Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Sean Bean, Edward Hogg, Maria Doyle Kennedy, Tuppence Middleton, Nikki Amuka-Bird og Vanessa Kirby. Jupiter Ascending er et sci-fi-epos, der fortæller historien om en ung kvinde, der opdager sin skæbne, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,3 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $176-200 millioner, og den endte med at tjene $183,9 millioner i billetkontoret.

4 'Bad Moms' - Box Office $183,9 millioner

Komediefilmen Bad Moms fra 2016 er den næste på listen. I den spiller Mila Kunis Amy Mitchell, og hun spiller sammen med Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jay Hernandez, Jada Pinkett Smith, Christina Applegate, Annie Mumolo, Jay Hernandez, Oona Laurence, Emjay Anthony, David W alton og Clark Duke.

Filmen følger historien om tre overanstrengte mødre, der prøver at have det sjovt, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb. Bad Moms blev lavet på et budget på $20 millioner, og det endte med at tjene $183,9 millioner i billetkontoret.

3 'Black Swan' - Box Office $329,4 millioner

Den psykologiske gyserfilm Black Swan fra 2010, hvor hun portrætterer Lily / Black Swan, åbner top tre af Mila Kunis' mest profitable roller. Udover Kunis medvirker filmen også i Natalie Portman, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Ryder, Benjamin Millepied, Ksenia Solo, Kristina Anapau, Janet Montgomery, Sebastian Stan og Toby Hemingway. Black Swan følger en danser, der får hovedrollen i en produktion af Tchaikovsky's Swan Lake, og den har i øjeblikket en 8,0 rating på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $13 millioner, og den endte med at tjene $329,4 millioner i billetkontoret.

2 'Oz The Great And Powerful' - Box Office $493,3 millioner

Den andenplads på dagens liste er Mila Kunis som Theodora i fantasy-eventyrfilmen Oz the Great and Powerful fra 2013. Udover Kunis medvirker filmen også af James Franco, Rachel Weisz, Michelle Williams, Zach Braff, Bill Cobbs, Joey King, Tony Cox, Stephen R. Hart, Bruce Campbell og William Bock. Filmen er baseret på L. Frank Baums Oz-romaner, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Oz the Great and Powerful blev lavet på et budget på $200-215 millioner, og det endte med at tjene $493.3 millioner på vox-kontoret.

1 'Ted' - Box Office $549,4 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen fantasy-komedien Ted fra 2012. I den spiller Mila Kunis Lori Collins, og hun spiller sammen med Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Joel McHale, Giovanni Ribisi, Aedin Mincks, Patrick Warburton, Laura Vandervoort, Matt Walsh, Jessica Barth og Ryan Reynolds. Filmen fortæller historien om en bamse, der kommer til live, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb. Ted blev lavet på et budget på 50-65 millioner dollars, og den endte med at tjene 549,4 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: