The Mighty Ducks' skulle være meget mørkere

Indholdsfortegnelse:

The Mighty Ducks' skulle være meget mørkere
The Mighty Ducks' skulle være meget mørkere
Anonim

Sportsfilm, især dem, der blev lavet i 90'erne, har en unik måde at komme i kontakt med et stort publikum på. De kan laves til folk i alle aldre, men når en sportsfilm beregnet til børn starter, kan den blive en klassiker på et øjeblik. Bare se på arven fra film som The Sandlot eller Space Jam for bevis.

I løbet af 90'erne kom Mighty Ducks-filmene og blev en succes for Disney. Den fokuserede på de kludemærkede børn fra District 5, og fans elskede hvert sekund af trilogien. Men kom for at finde ud af, at den første film skulle være mørkere.

Lad os tage et kig på, hvordan den første Mighty Ducks-film var beregnet til at være.

'The Mighty Ducks' var et kæmpe hit

I 1992 kom The Mighty Ducks i biografen, og selvom det ikke ligefrem var en kritisk skat, endte filmen med at blive en økonomisk succes, der affødte en hel franchise. Disney elskede det, som franchisen bragte til bordet, og efter alle disse år har disse film stadig legioner af fans.

Med Emilio Estevez og et talentfuldt ungt rollebesætning var The Mighty Ducks den rigtige sportsfilm på det rigtige tidspunkt. Et billetsalg på 50 millioner dollar betød, at fans ville have mere, og til sidst ville der blive lavet to film mere for at skabe en ordentlig trilogi.

Franchisen er siden blevet udvidet, og det er alt sammen takket være det grundlag, som den første film lagde. Hvor fantastisk filmen end var, var det ikke en let opgave at få den lavet.

Det var svært at filme den første rate

Det er altid en hård oplevelse at optage en film, men det var især svært for dem, der lavede The Mighty Ducks.

Tidligt mobbede et medvirkende medvirkende andre ænder og endte med at blive fyret og erstattet.

Som producer Jordan Kerner husker, "En af de unge skuespillere var lidt af en bølle over for nogle af de andre børn. Han var ikke så god en skater, som han havde brug for at være, men han tænkte på sig selv som en stor performer, og hans mor tænkte på ham som Marlon Brando eller Brad Pitt eller hvad som helst - en, der var en dramatisk skuespiller. Og han ville bare ikke gøre alt det arbejde, han skulle udføre i skøjteløb. Der var en masser af attitude, og der var problemer på isen."

Det endte med at blive til rollen som Adam Banks, og en ung Vincent Larusso fik et markant bump i skærmtid efter at have taget jobbet.

Det isende kolde vejr i Minnesota gav også problemer.

Producer Jordan Kerner sagde: "Vi var midt i at filme scenen, hvor der er et kys mellem Emilio Estevez og Heidi Kling, der spiller Joshs mor, i 55 minusgrader i St. Paul. Og da de kyssede, deres læber klistrede sammen. Vi var nødt til at få makeup for at få fat i varmt vand og lægge dråber på deres læber, så de faktisk kunne skilles."

Dette gjorde livet svært på sættet, men der opstod vanskeligheder, allerede før optagelserne gik i gang. Det viste sig, at manuskriptet trængte til nogle ændringer, fordi det var for mørkt til Disney.

Det originale manuskript var meget mørkere

Steven Brill, der skrev manuskriptet, åbnede op for Time om det originale manuskript og de ændringer, han skulle foretage, for at det kunne blive mere en Disney-film.

Ifølge Brill: "Udkastet, jeg skrev i den lejlighed, var meget mørkere. Det var ikke en Disney-film. Der var ikke mord eller noget, men der var noget voksenromantik. Og en masse hockey - det var altid nøglen. Hvad angår mørk humor, var der altid den der DUI i begyndelsen, og jeg tror ikke, den ville holde stand lige nu i en Disney-film."

"Så i filmen er der en slags at have-sex-med-din-mor-vittigheder derinde og flatulens-jokes, og fyre bliver ramt i nødderne. Jeg tror, at produceren, Jordan Kerner, havde et mandat til - når studiet siger, 'Det skal være sjovere' - gøre det lidt bredere i nogle dele. Så du har en blanding af meget seriøs karakterdrevet historie og så bred humor," fortsatte han.

Ja, denne film var næsten en hel del anderledes, og selv nu er fans stadig overraskede over, at DUI-scenen endda blev til en Disney-film.

Brill formåede at overhale manuskriptet for at gøre det sjovt nok for folk hos Disney, og projektet endte med at blive en stor succes. Der har været 3 Mighty Ducks-film, og efter succesen med sæson 1 af The Mighty Ducks: Game Changers trives franchisen stadig med fans.

Anbefalede: