Her er hvordan Hayden Christensen fik rollen som Anakin i 'Star Wars

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan Hayden Christensen fik rollen som Anakin i 'Star Wars
Her er hvordan Hayden Christensen fik rollen som Anakin i 'Star Wars
Anonim

Som måske den mest indflydelsesrige franchise nogensinde har Star Wars set og gjort det hele i løbet af flere årtier. Gennem sine mange trilogier har sagaen brugt perfekt casting, smarte påskeæg og en overbevisende historie til at nå millioner af tilbedende fans rundt om i verden. Selvom det ikke altid har været perfekt, er der en grund til, at folk stadig ikke kan få nok af franchisen.

Tilbage i 2000'erne var prequel-trilogien fuldt i gang, og det var tid til at caste den perfekte skuespiller til at spille Anakin Skywalker. En ung Hayden Christensen endte med at være den heldige fyr, og han ville medvirke i to film af prequel-trilogien, der tog Anakin fra Jedi til Sith, da trilogien var færdig. Det er overflødigt at sige, at Christensen er en integreret del af franchisen, og måden han fik rollen på er intet mindre end imponerende.

Lad os tage et kig og se, hvordan han gjorde det!

1. 500 forskellige mennesker kom til audition for rollen

I betragtning af, at franchisen skaffede et væld af kontanter, mens de startede ind i prequel-trilogien, giver det mening, at enhver skuespiller ville elske chancen for at spille en hovedperson på et tidspunkt. Det viste sig, at der var omkring 1.500 mennesker, der ville spille Anakin Skywalker.

Forestil dig at være en af 1.500 mennesker, der alle kæmper om den samme rolle i en film. Dette er ikke en nem ting at håndtere, og selve auditionprocessen er en, der kan være opslidende og ret svær.

Castingdirektør Robin Gurland ville åbne op omkring processen med at caste filmene, give lidt indblik i processen og se nogen forbinde sig med en rolle uden at skulle sige et eneste ord.

Robin ville sige, "For Anakin er rollen så medfødt, at skuespilleren er nødt til at forbinde sig med den. Du ved bare med det samme, når nogen kommer i et rum - uanset hvad de har gjort, eller hvad kan sige, at de kan gøre - om de vil forbinde med en rolle. Det var et lignende tilfælde, da jeg mødte Ewan [McGregor] og Natalie [Portman] for deres roller. Jeg vidste bare medfødt, at de havde ret."

For mange mennesker betyder det, at de dybest set er dømt fra starten. De heldige, der etablerer en forbindelse, er dog pludselig i stand til at få nogle store ting til at ske. Det viste sig, at Hayden bragte en unikhed til bordet, der hjalp ham med at skubbe ham ud over kanten, da han blev overvejet for Anakin Skywalker.

Hayden havde en naturlig mørk side

Hayden Christensen var blandt 1.500 personer, der blev overvejet til rollen som Anakin Skywalker, og selvom han har taget fejl af sin præstation, så castingdirektøren og George Lucas tydeligvis noget i ham, som ingen andre havde.

Når han t alte med Star Wars, uddybede Robin Gurland, hvordan han skulle caste Hayden i franchisen.

Robin ville sige: Da Hayden kom til sit første møde, åbnede jeg døren, og jeg blev lige pludselig rød, fordi jeg vidste det. Jeg satte ham ned og kiggede på ham gennem kameraet, og hele en pludselig kunne jeg mærke gåsehud. Jeg kunne ikke blive for ophidset, for det er kun det første møde, men ved slutningen af det vidste jeg bare, at Anakin var trådt ind af døren. Jeg tog bogstaveligt t alt telefonen og ringede til George og sagde: 'Anakin er lige kommet ind.'

Dette er et kraftfuldt citat, da det viste den type kommando og tilstedeværelse, som den unge Hayden havde i audition-lokalet den dag. Selvfølgelig skulle George Lucas have sidste ord, men selv han så noget i Christensen, som ingen andre havde.

Ifølge Fandom havde George Lucas "brugt for en skuespiller, der har den mørke sides tilstedeværelse." Dette skyldtes det faktum, at Anakin skulle blive Vader i Revenge of the Sith, og den naturlige mørke side skulle tage over.

Som tiden gik, ville Hayden skabe sig et navn i franchisen, men ikke uden nogle alvorlige op- og nedture. Det har bestemt fået folk til at spekulere på, hvordan han har det med filmene i disse dage.

How He Feels About Star Wars Now

Enhver person, der har deltaget i en så massiv franchise, har en tendens til at have nogle blandede følelser om, hvordan tingene forløb. Star Wars-fandomen er intens, og den har ført til, at nogle af dens største stjerner har fået varme.

Mens Christensen har modtaget et væld af kritik for sin skildring af Anakin, inklusive to Razzie-sejre, har han tilsyneladende lagt det bag sig. Tiden gør underværker, men det gør det også at træde helt væk fra Hollywood, hvilket er den tilgang, han tog.

Ifølge IMDb lånte Christensen sin stemme til The Rise of Skywalker, hvilket overraskede mange mennesker. Det viste, at han var villig til at dyppe tæerne tilbage i Star Wars-bassinet, og at han endelig var okay med sin arv.

Hayden Christensen slog 1.500 personer ud for rollen som Anakin, og selvom den havde nogle alvorlige lavpunkter, kan han altid hævde, at han er en massiv del af en virkelig tidløs franchise.

Anbefalede: