Kylie Jenner slæbte efter hun bad fans om at donere til makeupartistens GoFundMe

Kylie Jenner slæbte efter hun bad fans om at donere til makeupartistens GoFundMe
Kylie Jenner slæbte efter hun bad fans om at donere til makeupartistens GoFundMe
Anonim

Kylie Jenner er blevet kritiseret efter at have bedt om donationer fra fans for at hjælpe sin makeupartist, Samuel Rauda, som skulle have en hjerneoperation efter en ulykke.

Fans af kosmetikmogulen var kede af, at realitystjernen bad om donationer på trods af sin nettoformue på 900 millioner dollars. Jenner har tidligere tjent titlen "selvfremstillet milliardær", hvilket er blevet bestridt af nogle forretninger.

Den 18. marts tog Kylie sig til sine Instagram-historier og bad sine følgere om at bidrage til GoFundMe skabt af Samuels familie. Hun delte et billede af Samuel i hendes historier:

“Må Gud passe på dig og beskytte dig @makeupbysamuel. Alle bruger et øjeblik på at bede en bøn for Sam, der kom ud for en ulykke i sidste weekend. Og stryg op for at besøge hans familiers go fund mig."

Mor-of-one donerede $5k for at hjælpe med Raudas lægeudgifter. Det oprindelige mål på $60.000 blev nået, men målet er nu steget til $120.000. I øjeblikket er det samlede rejste beløb på $97.418.

Jenner blev dog stadig trukket i hende for ikke at donere hele beløbet.

"det faktum, at kylie jenner har den frækhed at bede om donationer til sine venner/makeup-artister akutoperationer, mens hun er en hel MILLIARD værd, er meget karaktergivende, ahahahahahaahahahahahaha, jeg er så flov over hende," tweetede en person.

"kylie jenner må hellere åbne en af sine birkins og lade være med at bede os stakkels om at donere til hendes makeup-artisters gofundme," tilføjede en anden.

"Jeg ved, at Kylie Jenner ikke beder mig om 60.000 dollars til sin makeupartists hjerneoperation. I mellemtiden tjener søster over 450.000 dollars om dagen," lød en tredjedel.

En ven af Samuel med Instagram-håndtaget @itslademi forklarede, at den kendte makeupartist stadig har en "lang bedring" forude.

"I weekenden gik @makeupbysamuel til en hjerneoperation og er stadig på hospitalet på vej mod en meget lang bedring."

Hun tilføjede: "Der skete en forfærdelig ulykke, og han fløj af et køretøj i bevægelse, mens han knuste hovedet ind i fortovet og led af indre blødninger og 8 forskellige skader på sin hjerne."

"Operationen gik godt, og nu venter vi alle bare på, hvornår Sam vågner."

"I dette tidsrum beder jeg dig om at være med og hjælpe Same og hans familie med de overvældende lægeudgifter. Hans familie har startet en go-fund-me, så hvis du kan… alt hjælper og taler op."

De tilføjede: "Enhver, der kender Samuel, kan sige, at han er den mest kærlige og venlige person, du nogensinde kunne møde!" Han har et stort hjerte og tøver ikke med at hjælpe nogen i nød."

"Når du har en hård dag, ved han helt sikkert, hvordan han får dig til at grine og vende panden på hovedet. I dette øjeblik har han brug for vores støtte og bønner mere end nogensinde."

Anbefalede: