Hvordan Ming-Na Wen fik rollen som Fennec Shand i 'Star Wars

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Ming-Na Wen fik rollen som Fennec Shand i 'Star Wars
Hvordan Ming-Na Wen fik rollen som Fennec Shand i 'Star Wars
Anonim

Mediefranchiserne i dag står alle i stor taknemmelighedsgæld til Star Wars. Denne franchise ændrede spillet for år tilbage, og selvom nogle af dens stjerner hadede det, er der ingen tvivl om, hvilken indflydelse det har haft på popkulturen.

The Book of Boba Fett er det seneste tv-tilbud fra franchisen, og vi ved, at Ahsoka kommer til at gøre nogle store ting i fremtiden. Ming-Na Wen spiller i øjeblikket Fennec Shand på Boba Fett, og hun sikrede sig rollen takket være et tilfældigt møde.

Lad os se nærmere på, hvordan hun fik det til at ske.

'Star Wars' dominerer Disney Plus

Star Wars er en af de mest troede franchises i verden, og langt om længe er den blevet en stor del af tv-sfæren. Der var tidligere forsøg på at få dette til at ske, og ja, der har været animerede shows, men nu hvor live-action-shows blomstrer, har franchisen en chance for at fortsætte med at vokse.

Disney kastede terningerne med The Mandalorian for et par år siden, og det bet alte sig i høj grad. Folk var måske ikke bekendt med hovedpersonen, men serien fik en rødglødende start og har ikke set sig tilbage. På grund af dette har Disney nu en gylden mulighed for at udnytte Star Wars-brønden til tv-indhold.

The Book of Boba Fett er i øjeblikket i sin første sæson, og der er flere shows på vej. Vi ved allerede, at der vil være shows med fokus på Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano og Cassian Andor, og der vil også være en tredje sæson af The Mandalorian. Alt går godt, og fans vil få meget mere i fremtiden.

Med alt det nye Star Wars-indhold har mange karakterer haft en chance for at skinne, inklusive Fennec Shand, som er geni alt spillet af Ming-Na Wen.

Fennec Shand har været et hit hos fansene

Tilbage i 2019 debuterede Ming-Na Wen som Fennec Shand på The Mandalorian, og fans var spændte på at se, hvad hun ville bringe til bordet som karakteren. Shand var blevet introduceret i animeret form, så det var spændende for fans at se Ming-Na Wen bringe hende til live i live-action form.

Til ingens overraskelse har skuespillerinden været fantastisk i rollen. Efter et vellykket ophold på The Mandalorian gik hun over til The Book of Boba Fett, og hun har været en nøglespiller i den serie i dens nuværende sæson på Disney Plus.

For skuespillerinden var dette en livslang drøm, der gik i opfyldelse, da hun voksede op som en stor fan af franchisen.

"Jeg har altid elsket sci-fi og fantasy. Jeg var formand for science-fiction-klubben i gymnasiet, så Force var med mig. Jeg blev så rørt og reagerede så levende på Luke Skywalker," sagde hun.

"For en lille kinesisk pige, der gerne ville være skuespiller, var det ikke noget, mine forældre ønskede for mig eller et let erhverv at gå ind i. Kulminationen af at være med i dette show er virkelig den amerikanske drøm," hun tilføjet.

Du ved aldrig, hvornår en gylden mulighed byder dig, og det var netop tilfældet for skuespillerinden, da hun fik rollen.

Ming-Na Wen fik koncerten tilfældigt til en fest

Så, hvordan fik Ming-Na Wen rollen som Fennec Shand? Nå, det hele stammede fra et tilfældigt møde til en fest.

Da hun t alte med Michael Rosenbaum på hans podcast, Inside of You, åbnede skuespillerinden op om at sikre sig rollen.

"Jeg var til en fest, tilbagevenden til Joy Luck Club og Tamlyn Tomita, en kær ven og et fantastisk menneske. Hun vidste, hvilken kæmpe Star Wars-fan jeg var, og til den fest var Deborah Chow, som instruerede Mandalorianen og [Tomita] kom hen til mig, og hun sagde: "Du skal møde Deborah! Du og hun kender alle!" Hun er den sociale sommerfugl, som jeg ikke er. Jeg ved ikke engang, hvordan jeg lykkes med dette forretning, seriøst. Jeg griner ikke," sagde hun.

Dette var det øjeblik, der førte til, at hun sikrede sig sit livs rolle. Som hun nævnte, er hun norm alt ikke en til at tude, men det er klart, at gnidning af albuer med den rigtige person den aften åbnede den rigtige dør for hende.

Ming-Na Wen har været en fantastisk tilføjelse til Star Wars-universet, og fans kan ikke vente med at se, hvordan tingene fortsætter med at udvikle sig på The Book of Boba Fett. Forhåbentlig vil Fennec Shand fortsat være en vigtig del af planen fremover.

Anbefalede: