Hvorfor Megan Fox og maskingevær Kelly ikke skynder sig at få flere børn

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Megan Fox og maskingevær Kelly ikke skynder sig at få flere børn
Hvorfor Megan Fox og maskingevær Kelly ikke skynder sig at få flere børn
Anonim

Megan Fox og smukke Machine Gun Kellys romantik fortsætter med at skubbe grænserne for mørk besættelse og besynderlig offentlig hengivenhed. Fans efterlades ofte lamslåede over parrets følelsesladede instagram-opslag og villighed til at dele de mest intime detaljer om deres forhold - som kun ser ud til at vokse i intensitet.

Parret begyndte deres vilde romantik i maj 2020, og tingene blev meget alvorlige mellem dem ekstremt hurtigt. Først i sidste måned annoncerede parret deres forlovelse med verden - fyldt med dramatisk Instagram-video, der dokumenterer øjeblikket - og MGK frigav et glitrende billede af Megans enorme diamant- og smaragdforlovelsesring (angiveligt indlagt med torne, der gør ondt, hvis ringen fjernes.)

Med parrets fremskridt gennem deres forhold så hurtigt, kunne børn snart være i kortene? Læs videre for at finde ud af, hvad disse stjerner har sagt om deres planer om at stifte familie.

6 Megan Fox og Machine Gun Kelly har allerede børn fra tidligere forhold

Både Fox, 35, og MGK (Colson Baker), 31, har allerede børn fra tidligere forhold. Fox deler tre sønner med den tidligere mand Brian Austin Green, den otte-årige Noah, den syv-årige Bodhi og den fire-årige Journey.

'Bad Things'-sangeren MGK deler den 12-årige datter Casie med sin eks Emma Cannon.

5 Parret har allerede introduceret deres børn for hinanden

Jennifer's Body-stjernen og hendes forlovede har angiveligt allerede introduceret deres børn for hinanden og er i gang med at bygge en blandet familie. Børnene siges at komme godt ud af det, så parret har store forhåbninger om at skabe et lykkeligt familiemiljø for alle. Selvom det ikke bliver nemt at flytte børnene mellem deres forskellige hjem, er Megan og MGK fast besluttet på at få tingene til at fungere.

"Megan og MGK planlægger at gå over til ægteskab temmelig problemfrit," fort alte en kilde til Life & Style i denne måned. "Hendes børn Bodhi, Journey og Noah synes, han er super sej, og MGK's datter, Casie, elsker simpelthen Megan og hendes børn."

"[Coparenting er] stadig i gang, men de bliver bedre," fort alte en insider til In Touch i juli. "Det gode er, at deres børn kan lide Sharna [Brian Autin Greens nye partner] og MGK."

4 MGK ville angiveligt "elske" at stifte familie med Megan

Ifølge en kilde tæt på parret kan de ikke vente med at "blive gift og til sidst få flere børn. MGK ville elske at stifte familie med Megan en dag."

Stjernerne ser dog ikke ud til at have travlt, og de tager sig gerne tid med dette. "Lige nu ser det ikke ud til at være tidspunktet med hensyn til planlægning," fortsatte kilden. Nu hvor forlovelsesringen sidder fast på Megans finger, er de nødt til at vende deres tanker om bryllupsplanlægning og skal finde ud af, hvordan de vil arbejde med det i deres skøre arbejdsliv.

"Deres tidsplaner begynder at blive super travle igen, så de vil bare sikre sig, at timingen er rigtig, da det ville være et stort skridt for både dem og deres familier."

3 Hvor længe ønsker de at vente?

Det ser ud til, at de har tænkt tingene grundigt igennem. Parret er endda blevet enige om en tidsramme, når det kommer til at få deres første barn sammen.

"De har allerede diskuteret det," siger en kilde.

"De vil begge vente et par år… De har det alt for sjovt lige nu."

Det ser ud til, at vi måske skal vente et stykke tid, før vi hører pitter-klappen af små fødder fra fremtidens hr. og fru Colson.

2 Lige nu er MGK mere fokuseret på ægteskab

Mens musikeren MGK ser frem til udsigten til faderskab med sin nyslåede forlovede, er han i øjeblikket mere fokuseret på at gøre Megan til sin kone.

MGK er helt hovedkulds forelsket i Megan og tænker konstant på, hvordan de kan gøre deres bryllup helt uforglemmeligt. Som vi har set med hans valg af forlovelsesring, kan han godt lide at komme med store udtalelser, som helt sikkert vil imponere hende!

1 MGK er fuldstændig besat af sin kommende kone

MGK og Megan deler en gensidig tiltrækning (nogle vil måske sige besættelse), og Kelly er efter sigende hovedkulds forelsket i sin kommende kone og gør alt, hvad der står i hans magt for at gøre hende glad.

"At være sammen med hende har bestemt tæmmet ham," sagde en kilde, "han er laserfokuseret på hende og gør, hvad han kan for at gøre hende glad. Det er meget sødt at se ham så forelsket.'

Med Megan var det kærlighed ved første blik. 'Jeg vidste ikke, hvad [kærlighed] var, før jeg og hende fik øjenkontakt. Det var dengang, jeg tænkte "Whoa", sagde MGK.

‘Det var min første oplevelse med at være åben over for kærlighed og sådan noget. Jeg var bestemt ikke sat op til at tro, at det er noget, der nogensinde kunne eksistere.'

Anbefalede: