Cher går undercover, overrasker par ved at bede om deres billede

Indholdsfortegnelse:

Cher går undercover, overrasker par ved at bede om deres billede
Cher går undercover, overrasker par ved at bede om deres billede
Anonim

Cher har lavet en tilfældig pardag med en uventet gestus… mens han var undercover.

Megastjernen er taget til Twitter for at afsløre historien om, hvordan hun stoppede et par efter at have gået i biografen udelukkende for at tage et billede af dem. Bortset fra, at hun ikke afslørede sin sande identitet og var iført en ansigtsmaske i overensstemmelse med de nuværende COVID-19 sikkerhedsforanst altninger.

Cher overrasker par ved at poste deres billede på Twitter

Sangeren delte billedet af et par, der så elegant ud i deres sorte outfits. På billedet smiler kvinden og holder en bundt hvide og røde roser. Cher forklarede, at hun henvendte sig til dem efter at have været i biografen.

"Da vi kom ud af filmen, så jeg et smukt par. Han tog hendes billede… Hun havde blomster, jeg sagde… må jeg tage dit billede…." sangeren tweetede den 14. december.

"Havde min maske på, så de ikke vidste, hvem jeg var. MÅSKE Bare en skør kvinde.. DET MIG," afslørede hun, og det er sikkert at sige, at parret var ude for et ret forsinket chok.

Takket være Twitters kraft kunne parret Houston genkende sig selv på et øjeblik. Syndie og Teheran – det dejlige par – kommenterede offentligt deres heldige møde med 'Believe'-sangerinden og sagde, at de fejrede Syndies fødselsdag, da de blev kontaktet af inkognitostjernen.

"Omg! Det er mig, og det var min fødselsdag! Wow! Jeg kan ikke tro det!" Syndie skrev på Twitter.

"Wow! Så vi mødte virkelig CHER! Denne nat vil helt sikkert blive husket for evigt," svarede Trevor.

"Hvis bare vi kunne 'skrue tiden tilbage'," jokede Syndie og antydede en af Chers mest berømte sange. Vi kan se, hvad du lavede der, Syndie.

Cher gik for at se 'West Side Story' og elskede det

I et tidligere tweet sagde Cher, at hun havde været i biografen for at se 'West Side Story' den aften, hvor det sunde møde fandt sted. Sangerinden lykønskede skuespillerlegenden Rita Moreno, som medvirkede i både 1961- og 2021-filmatiseringerne af Broadway-musicalen.

"Just Saw West Side Story. Cast Is Amazing…. Rita Moreno Broke My Heart…. HENDES [skinnende stjerne-emoji] SKINNER STADIG," tweetede Cher.

Instrueret af Steven Spielberg, den nye 'West Side Story' har Rachel Zegler i rollen som María og Moreno i rollen som den nye karakter Valentina. Moreno spillede Anita i 1961-versionen, en rolle gået til 'The Prom'-skuespillerinden Ariana DeBose i den seneste tilpasning.

Anbefalede: