Her er hvordan Jim Parsons fik rollen som Sheldon i 'Big Bang Theory

Her er hvordan Jim Parsons fik rollen som Sheldon i 'Big Bang Theory
Her er hvordan Jim Parsons fik rollen som Sheldon i 'Big Bang Theory
Anonim

At blive Sheldon Cooper ændrede Jim Parsons' karriere. Skuespilleren fangede fejlen, da han var i første klasse, men 'The Big Bang Theory' gav ham mulighed for at påtage sig en udfordrende (og godt betalende) koncert, der t alte til hans analytiske side.

Rollen skaffede ham ikke kun et væld af penge, men den styrkede hans ry som en fantastisk skuespiller. Samtidig blev han ikke knyttet til en bestemt type rolle; Sheldon omfatter komedie, drama og nørderi. Der skulle ikke meget til for Jim at skifte til andre projekter, efter at 'Big Bang Theory' var afsluttet.

Men hvordan blev Jim til Sheldon? Nå, selv før han fik rollen, investerede Jim en masse tid i at ringe i sin handling – og det var det, der i sidste ende skaffede ham jobbet.

USA Today forklarede, at Parsons brugte timer på at huske "komplekse, videnskabeligt tætte dialoger" og holde sig til hver eneste lille detalje, som forfatterne skitserede for Sheldon. Overskrifter som 'Jim Parsons nabs smart comedy-rolle' kaster lidt lys; Jim er måske ikke fysiker, men han var nødt til at lære nogle komplicerede videnskabelige ting udenad for at kunne skildre Sheldon nøjagtigt.

Det var dog en del af appellen, bemærkede Jim i interviews. At omfavne behovet for omhyggeligt at læse, genlæse og dybest set legemliggøre dialogen (såvel som forfatternes noter om Sheldons opførsel) var en kærkommen udfordring for den erfarne skuespiller.

Og det gav pote: Som Glamour fort alte, var Jims audition med blandt andre vigtige showrunners, Chuck Lorre, en show-stopper. Chuck kaldte det, "en af de mest opsigtsvækkende auditions", han nogensinde havde set i sit liv, og uddybede, at Jim bogstaveligt t alt gik ind i audition med en "fuldt realiseret karakter."

Som Lorre forklarede, var hvert element i Jim's Sheldon perfekt: "Hans kropssprog, hans gestus, hans pauser, hans tøven, hans bøjninger" var alle "smukt udformet."

Jim Parsons på sættet som Sheldon Cooper i 'Big Bang Theory&39
Jim Parsons på sættet som Sheldon Cooper i 'Big Bang Theory&39

Sammenfattende sagde Chuck: "han slog lige prøvespillet ihjel."

Selvfølgelig har Jim tidligere sagt i interviews, at det var ulidelig at vente på et tilbagekald. I stedet for at blive ringet op om et par timer (eller før han overhovedet havde forladt parkeringspladsen, som det ofte skete), måtte Jim vente rigtig længe for at finde ud af, om han havde fået delen.

Årsagen? Chuck ville bede ham tilbage til en anden audition, fordi han ikke var sikker på, om Jim virkelig kunne gøre det igen. Han behøvede dog ikke at være bekymret -- Jim dukkede op og fortsatte med at dukke op i 12 sæsoner som Sheldon.

Efter oplevelsen, der var Jims audition, sagde Chuck: "Det var så opsigtsvækkende, at vi tydeligvis var i nærvær af glans." Fans er enige!

Igen, Jim spillede en stor rolle i slutningen af showet, men fans har siden tilgivet ham - især siden den voksne Sheldon nu fortæller historien om 'Young Sheldon', endnu et hitshow for CBS.

Anbefalede: