Hvilken Kirsten Dunst-film er hendes mest succesfulde?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Kirsten Dunst-film er hendes mest succesfulde?
Hvilken Kirsten Dunst-film er hendes mest succesfulde?
Anonim

Skuespillerinden Kirsten Dunst blev berømt i de tidlige 90'ere efter at have medvirket i projekter som Interview with the Vampire og Little Women. Siden da optrådte hun i adskillige blockbusters, men Dunst - som er 25 millioner dollar værd - føler sig stadig nogle gange ignoreret af Hollywood.

I dag tager vi et kig på, hvilken af filmene den undervurderede skuespillerinde medvirkede i, der endte med at klare sig bedst i billetkontoret. Fra Bring It On til Jumanji – fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilken film der endte med at indtjene næsten 900 millioner USD!

10 'Small Soldiers' - Box Office: $87,5 millioner

Sci-fi-actionfilmen Small Soldiers fra 1998 sparker listen af. I den spiller Kirsten Dunst Christy Fimple, og hun spiller sammen med Gregory Smith, Jay Mohr, Phil Hartman, Kevin Dunn og Denis Leary. Filmen følger legetøjsactionfigurer, der tager deres kampprogrammering for seriøst, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb. Små soldater endte med at indtjene 87,5 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Bring It On' - Box Office: $90,5 millioner

Næste på listen er teenage-cheerleading-komedien Bring It On fra 2000, hvor Kirsten Dunst spiller Torrance Shipman. Udover Dunst har filmen også Eliza Dushku, Jesse Bradford og Gabrielle Union i hovedrollerne. Bring It On følger en high schools cheerleading-hold og dets forberedelse til en national konkurrence - og det er den første film i Bring It On-serien. Den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb, og den endte med at tjene 90,5 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'Little Women' - Box Office: $95 millioner

Lad os gå videre til det historiske drama Little Women fra 1994, der er baseret på Louisa May Alcotts tobindsroman af samme navn fra 1868-69.

I den spiller Kirsten Dunst Amy March, og hun spiller sammen med Winona Ryder, Gabriel Byrne, Trini Alvarado, Samantha Mathis og Claire Danes. Little Women har en vurdering på 7,3 på IMDb, og den endte med at tjene 95 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Mona Lisa Smile' - Box Office: $141,3 millioner

Dramafilmen Mona Lisa Smile fra 2003 er den næste. I den spiller Kirsten Dunst Elizabeth "Betty" Warren, og hun spiller sammen med Julia Roberts, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal, Dominic West og Juliet Stevenson. Filmen følger en fritænkende kunstprofessor i 1950'erne, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Mona Lisa Smile endte med at indtjene 141,3 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Interview With The Vampire' - Box Office: $223,7 Million

Næst er den gotiske gyserfilm fra 1994 Interview with the Vampire, hvor Kirsten Dunst spiller Claudia. Udover Dunst har filmen også Tom Cruise, Brad Pitt, Stephen Rea, Antonio Banderas og Christian Slater i hovedrollerne. Interview with the Vampire er baseret på Anne Rices roman fra 1976 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,5 på IMDb. Filmen endte med at tjene 223,7 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Hidden Figures' - Box Office: $236,2 millioner

Den biografiske dramafilm Hidden Figures fra 2016 åbner top fem på dagens liste. I den spiller Kirsten Dunst Vivian Mitchell, og hun spiller sammen med Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner og Jim Parsons. Filmen er baseret på 2016 non-fiction bog af samme navn af Margot Lee Shetterly, og den har i øjeblikket en 7,8 rating på IMDb. Hidden Figures endte med at tjene 236,2 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Jumanji' - Box Office: $262,8 millioner

Lad os gå videre til fantasy-eventyrfilmen Jumanji fra 1995, hvor Kirsten Dunst spiller Judy Shepherd. Udover Dunst har filmen også Robin Williams, Bonnie Hunt, Jonathan Hyde og David Alan Grier i hovedrollerne. Jumanji er baseret på Chris Van Allsburgs billedbog af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,0 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 262,8 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Spider-Man 2' - Box Office: $789 millioner

Superheltefilmen Spider-Man 2, hvor Kirsten Dunst spiller Mary Jane Watson, åbner op for top tre på dagens liste. Udover Dunst har filmen også Tobey Maguire, James Franco, Alfred Molina og Rosemary Harris i hovedrollerne.

Filmen er baseret på Marvel Comics-karakteren af samme navn, og det er anden del af Sam Raimis Spider-Man-trilogi. Filmen har en vurdering på 7,4 på IMDb, og den endte med at indtjene 789 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'Spider-Man' - Box Office: $825 millioner

Den andenplads på dagens liste er superheltefilmen Spider-Man fra 2002 - den første i trilogien. Udover Dunst har filmen også Tobey Maguire, Willem Dafoe, James Franco, Cliff Robertson og Rosemary Harris i hovedrollerne. Spider-Man har i øjeblikket en rating på 7,4 på IMDb, og den endte med at tjene $825 millioner i billetkontoret.

1 'Spider-Man 3' - Box Office: $894,9 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen superheltefilmen Spider-Man 3 fra 2007 - som er den tredje aflevering i franchisen. I skrivende stund har filmen en rating på 7,4 på IMDb, og den endte med at indtjene 894,9 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: