Fans reagerer på Kevin Harts enorme nye rolle i 'Borderlands', filmen

Indholdsfortegnelse:

Fans reagerer på Kevin Harts enorme nye rolle i 'Borderlands', filmen
Fans reagerer på Kevin Harts enorme nye rolle i 'Borderlands', filmen
Anonim

Kent bedst for sine komiske sketches og stand up-shows, Kevin Hart er også talsmand for Fabletics For Men, blandt en række andre store ting, han har på farten. Han har også en række film under bæltet, og denne nye aftale kan toppe dem alle.

Kevin Hart er en travl far, ægtemand og idol for millioner, og han har betaget publikum med sin humor, sin vedholdenhed og sin rene ubarmhjertighed, når det kommer til at skubbe fremad mod sin egen succes.

Verden er ved at se ham i et helt nyt lys, da han træder ind i produktionen af den længe ventede film, baseret på et episk videospil… Borderlands.

Borderlands… Detaljerne

Kevin Hart har anset dette nye projekt for at være et "STORT", og vi kunne ikke være mere enige.

Hvad der begyndte som et grusomt morderisk spil med høj energi, skal nu blive en af de største film i produktion lige nu, og det er en ret god opgave for Kevin Hart at være knyttet til.

Dette første-shooter-videospil er et absolut blodbad, fuld af vold, lemlæstelse og en hel masse våben. Vi kan kun forestille os, hvad det vil oversætte til på det store lærred, når Hart træder ind i sin nye rolle. Hart skal spille rollen som Roland, der anses for at være 'Soldater'-klassen. Denne store karakter kommer oprindeligt fra planeten Promethea og er ved at overtage verden!

Lille mand i store sko

Kevin Hart har ofte omt alt sig selv som værende en 'lille mand', hvilket er en direkte reference til hans højde, men det ser ud til, at denne 'lille mand' lige er trådt ind i nogle meget store sko. Han undertekster sit Instagram-opslag ved at skrive; "Dette er et STORT… Så spændt på at arbejde sammen med Cate Blanchett & Eli Roth på et så fantastisk projekt. "Borderlands" …. Wooooooow. Gud er goooooood!!!!! Let's goooooooo HustleHart" og fans oversvømmede øjeblikkeligt hans konto med kærlighed og begejstrede ord.

Vanessa Hudgens var en af de første mennesker, der vejede ind med sine tanker om denne enorme nyhed, idet hun skrev "ikonisk" og postede en high five-emoji. Rico Verhoeven kommenterede også ved at sige; "du fortjener det hele broder."

Nogle få kritikere sagde, at de mente, at han var for lav til at spille Roland, men noget fortæller os, at Kevin Harts vedholdenhed vil skinne igennem stærkt nok til at bevise, at de tager fejl.

Anbefalede: