Kevin Harts største karrierebeklagelse er at afvise denne film

Indholdsfortegnelse:

Kevin Harts største karrierebeklagelse er at afvise denne film
Kevin Harts største karrierebeklagelse er at afvise denne film
Anonim

Kevin Hart er i øjeblikket den bedst bet alte stand-up komiker i verden. I det sidste årti eller deromkring har han også formået at etablere sig som en af de største filmstjerner i vores generation.

I øjeblikket har Hart tre store spillefilm i postproduktion, som han var involveret i. Disse omfatter The Man from Toronto, DC League of Super Pets (stemmerolle) og en sci-fi-film med titlen Borderlands, sammen med Jamie Lee Curtis.

Tegneserien vil håbe, at disse film kan blive lige så vellykkede som nogle af hans tidligere bedste værker, herunder f.eks. Central Intelligence, Ride Along og Jumanji-serien.

Det har været en lang rejse til toppen af træet for den 42-årige, hvis første storskærmsrolle var i 2002, da han spillede en nybegyndertyv kendt som Shawn i filmen Paper Soldiers.

Omkring fem år senere blev han angiveligt tilbudt en rolle i Ben Stillers action-komedie Tropic Thunder, som han takkede nej til. Ifølge skuespilleren er dette den eneste rolle i sin karriere, han fortryder ikke at have påtaget sig.

Hvilken rolle blev Kevin Hart tilbudt i filmen 'Tropic Thunder'?

Den officielle filmsynopsis for Tropic Thunder lyder: 'Mens instruktøren optager en krigsfilm, forsøger instruktøren at sætte gang i sagerne ved at slippe hovedskuespillerne ind midt i en rigtig jungle og hævde, at han vil fange deres præstationer med skjulte kameraer.'

'Den uheldige gruppe - inklusive den narkomediestjerne Jeff Portnoy og den kendte metodemand Kirk Lazarus - er fuldstændig uvidende, når en række uheldige begivenheder fører dem ind i midten af en rigtig krigszone.'

Udover at konceptualisere, skrive og instruere filmen, spillede Ben Stiller også hovedpersonen som en kæmpende, tidligere Hollywood-stjerne kendt som Tugg Speedman. Jeff Portnoy og Kirk Lazarus blev portrætteret af henholdsvis Jack Black og Robert Downey Jr.

Sidstnævnte kom især under beskydning for sin rolle i Tropic Thunder, da hans besatte karakter i filmen gik så langt som at bære blackface som en del af hans metode til skuespil.

Kevin Hart siges at være blevet inviteret til at spille en karakter, der underholdende hedder Alpa Chino, en garderobe, homoseksuel, afroamerikansk rapper, der forsøger at krydse ind i skuespillets verden.

Hvem spillede den rolle, som Kevin Hart takkede nej til i 'Tropic Thunder'?

Kevin Hart t alte om at nægte at spille Alpa Chino i Tropic Thunder, da han optrådte i The Breakfast Club-radioprogrammet i januar 2015.

Dette var på baggrund af et meget vellykket 2014 for skuespilleren på det store lærred med storfilmene Ride Along, About Last Night, Think Like A Man Too og Chris Rocks Top Five. Han havde også lavet en ukrediteret cameo i det musikalske komedie-drama School Dance af Nick Cannon.

Dette niveau af produktivitet fik værten Charlamagne tha God til at spørge Hart, om der var nogen roller, han nogensinde takkede nej til i film. Komikeren svarede ved at navngive Tropic Thunder som en, han nægtede at medvirke i. Han bemærkede også, at han stadig fortrød denne beslutning.

I hans sted gik producenterne sammen med endnu en skuespiller og stand-up tegneserie i Roll Bounce-stjernen Brandon T. Jackson.

"Jeg takkede nej… den ene rolle, jeg fortryder, er Tropic Thunder," sagde Hart. "Brandon T. Jackson, han fik rollen."

Hvorfor afviste Kevin Hart en rolle i 'Tropic Thunder'?

På ret kontroversiel måde forklarede Kevin Hart, at grunden til, at han nægtede rollen i Tropic Thunder, simpelthen var fordi karakteren Alpa Chino var homoseksuel. I Breakfast Club-interviewet omt alte han delen som at have været 'rigtig flagrant', da han læste manuskriptet.

Da Hart blev spurgt, om han kunne spille en homoseksuel rolle på skærmen, var han meget kategorisk over, at han ikke ville. Han fortsatte med at forklare, at dette stammede fra hans egen usikkerhed, mere end nogen form for bigotteri over for det homoseksuelle samfund.

"Nej, [jeg ville ikke spille en homoseksuel rolle]. Ikke fordi jeg har nogen dårlig vilje eller respektløshed. Det er fordi jeg har lyst, jeg kan ikke gøre det. Et hundrede procent på grund af usikkerhed omkring mig selv prøver at spille den rolle," sagde Hart.

"Hvad jeg tror, folk vil tænke, mens jeg prøver at gøre dette, vil forhindre mig i at spille den rolle," fortsatte han.

Kunstneren var meget omhyggelig med at vælge sine ord, efter at have sagt tidligere i interviewet, at han altid forsøgte at undgå at skabe kontroverser med sin tale: "Du har ingen registrering af, at jeg nogensinde har sagt noget, der fik mig i problemer. Jeg bevidst holde mig ude af fare."

Anbefalede: