Afvist: Her er de overraskende roller, som disse berømte stjerner afviste

Indholdsfortegnelse:

Afvist: Her er de overraskende roller, som disse berømte stjerner afviste
Afvist: Her er de overraskende roller, som disse berømte stjerner afviste
Anonim

Hollywood-stjerner drømmer om at nå to primære mål. For det meste vil de gerne være rige og berømte. Samtidig går de meget op i deres håndværk. Faktisk vil de påtage sig de bedste roller og give Oscar-værdige præstationer. Der er mange tidspunkter, hvor en skuespiller eller skuespillerinde er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt; men Hollywood er også fyldt med forspildte muligheder.

Hvert år viser Hollywood film efter film. Der er en bred vifte af film på biografen hver måned. Hollywood-stjerner modtager selvfølgelig tilbud hver eneste dag. Det er svært at vide, hvilke roller man skal påtage sig. Det er umuligt at forudsige, hvor godt en film vil klare sig.

Flere verdensberømte stjerner takkede nej til nogle af de mest ikoniske roller i filmhistorien. Mange af disse stjerner fortsatte alligevel med at have store karrierer. Det er dog svært ikke at spekulere på, hvor anderledes tingene kunne være blevet! Nogle stjerner fortryder, at de takkede nej til roller, mens andre mener, at de gjorde det rigtige.

Det er tid til at se nærmere på, hvad der kunne have været…

15 Reese Witherspoon afviste Sidney Prescott i Scream

Horrorfilmen Scream fra 1996 var en øjeblikkelig succes - og gjorde tv-stjernen Neve Campbell til en stor filmstjerne. Rollen som Sidney Prescott gik dog næsten til en anden. Først blev Drew Barrymore tilbudt rollen, men valgte rollen som Cassie i stedet. Studiet tilbød derefter rollen til Reese Witherspoon; hun afviste det, og Neve Campbell accepterede stillingen.

14 Tom Hanks afviste Jerry Maguire

Filmskaber, Cameron Crowe, skrev manuskriptet til Jerry Maguire med en skuespiller i tankerne, men det var ikke Tom Cruise. Faktisk tilbød Crowe først rollen til Tom Hanks, som han så for sig i rollen. Hanks havde dog travlt med at instruere sin første film, That Thing You Do. Hanks videregav tilbuddet, og Tom Cruise blev Jerry Maguire.

13 Michael B. Jordan afviste Dr. Dre In Straight Outta Compton

I 2015 portrætterede Corey Hawkins den ikoniske Dr. Dre i Straight Outta Compton. Kritikere roste Hawkins præstation, og filmen var en stor billetsucces. Dr. Dre ville dog have Michael B. Jordan til at portrættere ham. Jordan afviste rollen for at medvirke i Fantastic Four-genstarten. Hawkins landede delen…og Fantastic Four var en box office bombe.

12 Molly Ringwald afviste Vivian Ward i Pretty Woman

Julia Roberts blev et kendt navn efter hendes show-stjælende præstation som Vivian Ward i Pretty Woman. Det var den tredje mest indbringende film i 1990. Roberts var dog ikke førstevalget til rollen. Faktisk læste Molly Ringwald et tidligt udkast til manuskriptet, men afviste det. Ringwald fortryder ikke, at hun takkede nej til rollen, da hun føler, at Roberts var bedre egnet til rollen.

11 Mel Gibson afviste Maximus i Gladiator

I slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne var Mel Gibson en af de førende mænd i Hollywood. Han havde tilbud, der rullede ind dagligt. I 2000 blev Gibson tilbudt rollen som Maximus i den anmelderroste film Gladiator. Gibson følte dog, at han var for gammel til rollen og ville ikke være i stand til at lave de intense kampscener. Gibson afviste tilbuddet, og Russell Crowe påtog sig rollen.

10 John Lithgow afviste jokeren i Tim Burtons Batman

I 1989 portrætterede Jack Nicholson The Joker i den succesrige film, Batman, som blev instrueret af Tim Burton. Nicholson var allerede en stor stjerne, men The Joker tog ham til et nyt niveau. Nå, det viser sig, at han næsten ikke fik muligheden. Tim Burton overvejede John Lithgow for rollen. Lithgow mente dog ikke, at han var rigtig til rollen og afviste den.

9 Jack Nicholson afviste Michael Corleone i The Godfather

Al Pacinos skræmmende portrættering af pøbelboss, Michael Corleone, i The Godfather-trilogien, fik ham verdensomspændende anerkendelse. Rollen gik dog næsten til Jack Nicholson. Nicholson var en stigende stjerne på det tidspunkt. Han takkede nej til rollen på grund af sin irske baggrund. Han følte, at en italiener burde påtage sig rollen for at gøre den autentisk.

8 Gwyneth P altrow blev Rose Dewitt i Titanic

Titanic er en af de mest indtjenende film nogensinde. Kate Winslet og Leonardo DiCaprio blev hurtigt kendte navne. Selvfølgelig var Winslet ikke det første valg til rollen som Rose Dewitt Bukater. På det tidspunkt var Gwyneth P altrow meget efterspurgt. Studiet tilbød hende rollen, men hun afslog det. P altrow fortryder sit valg, men indser også, at hun ikke kan ændre fortiden.

7 Warren Beatty afviste regningen i Kill Bill

Quentin Tarantinos klassiker, Kill Bill, kredsede om, at 'Bruden' jagtede sin fjende, Bill. David Carradine portrætterede den onde Bill i begge film. Carradine var dog ikke Tarantinos førstevalg. Faktisk var Warren Beatty klar til at påtage sig rollen, indtil han fandt ud af det intense skydeprogram i Kina. Tarantino overvejede derefter Bruce Willis, før han spurgte Carradine.

6 Julia Roberts afviste Annie Reed i søvnløshed i Seattle

I 1993 medvirkede Meg Ryan og Tom Hanks i den klassiske romantiske komedie, Sleepless In Seattle. Det var et af årets største hits. Ryan var dog ikke det første valg til at spille Annie Reed. Faktisk tilbød studiet først rollen til Julia Roberts. Selvfølgelig gav Roberts rollen videre, og resten er historie.

5 John Travolta afviste Forrest Gump

I 1994 vandt Tom Hanks sin anden Oscar for sin fremragende præstation i Forrest Gump. Hanks vandt sin første Oscar året før for sin rolle i Philadelphia. Hanks var på farten og den øverste førende mand i Hollywood. John Travolta var dog førstevalg til delen, men han besluttede at bestå. Travolta indrømmer åbent, at han fortryder den beslutning den dag i dag.

4 Emily Blunt afviste sort enke i MCU

Emily Blunt var klar til at påtage sig rollen som Black Widow i Marvel Cinematic Universe. Faktisk accepterede Blunt stillingen og skulle gøre sin første optræden i MCU i Iron Man 2. Men Blunt filmede også Gulliver's Travels på samme tid. Hun kunne ikke klare at gøre begge dele, så hun droppede ud af MCU. Det banede selvfølgelig vejen for Scarlett Johannesson til at overtage rollen.

3 Al Pacino takkede nej til Han Solo i Star Wars

Harrison Ford portrætterer flere af de mest ikoniske karakterer i filmhistorien, herunder Indiana Jones, Rick Deckard og Richard Kimble. Selvfølgelig kan ingen af disse roller sammenlignes med Han Solo. Faktisk ville den originale Star Wars-trilogi ikke være den samme uden Ford som Solo. Men delen gik næsten til Al Pacino. Det var Pacinos rolle, hvis han ville have det, men han bestod, fordi han ikke forstod manuskriptet.

2 Christina Applegate afviste Elle Woods i Legally Blonde

Christina Applegate blev verdensberømt som Kelly Bundy på hit-sitcomen Married…With Children. Kort efter serien var færdig, modtog Applegate et tilbud om at portrættere Elle Woods i Legally Blonde. Applegate følte, at de to roller var for ens og ønskede ikke at blive typecastet. Applegate afviste desværre tilbuddet, og Reese Witherspoon accepterede rollen. Det viste sig at være en af Witherspoons mest ikoniske forestillinger.

1 Will Smith afviste Neo In The Matrix

Keanu Reeves tog sin karriere til nye højder med sin utrolige præstation som Neo i den opfindsomme og banebrydende film, The Matrix. Reeves var allerede en stor stjerne, men hovedrollen i The Matrix ændrede hans liv. Studiet tilbød dog først rollen som Neo til Will Smith.

Smith læste manuskriptet, men indrømmer, at han ikke forstod filmen. Han gav tilbuddet videre og medvirkede i stedet i Wild Wild West. Smith ønsker nu, at han sagde ja til The Matrix.

Anbefalede: